Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב , שוב דילמת הרכב .

להזכירכם , בייעוץ האחרון שקיבלתי החלטתי על המאזדה מיאטה , רכב קבריולט שהפך לחלום בשבילי .

התכוונתי לרכוש חדש , הכל היה מחושב , ואז הגיעה נושא הביטוח .

כמעט כל החברות מסרבות לבטח קבריולט , המעט שנותרו בהן מסרבות לבטח קבריולט לנהג חדש , ורק במאמצים מול סוכנים הצלחתי להשיג הסכמים ספורים בהם עלות המקיף עלתה על 20,000 ש"ח .

אני אמשיך לנסות , אבל בהנחה שדבר לא ישתנה כמו שנראה , כנראה שאשאיר את החלום על האש עד שלא אהיה נהג חדש .

הרכבים הנוכחיים שמעניינים אותי : 1. אודי TT קופה 1,800 , 2. יונדאי קופה 2,700 , 3. קרייזלר קרוזר 2,429 (כן , אני מודה באשמה) 4. לוטוס אליס (:roll:) .

השאלה העיקרית היא לגבי עלויות אחזקה , אם תוכלו בבקשה לפרט (הערכה , השערה , גסה , כללית - בבקשה לא להבהל מהבקשה שלי , היא מאוד ליגיטימית לדעתי) לגבי טיפולי מוסך וצריכת דלק מעשית של הדגמים הנ"ל .

יותר חשוב לי לגבי האודי , שהבנתי שהיא בוחרת במנוי יוקרה למוסך (אבל חשוב לי להבין הערכה של מספרים , לדוגמא - 5 אלף ש"ח בשנה , או 10 אלף ש"ח בשנה) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכוונה המילה "ספורט" כלולה במרכאות , ויותר רמזתי לכיוון המילה מעניינת .

אין לי ספק שאיזו לאון טורבו או גולף ג'י טי איי יהיו "יותר" ביצועיות , אבל זה לא הכיוון , הכיוון יותר נוטה לדגמים שציינתי .

מצד שני , אני לא מחפש עגלה , יותר משהו שמהנה מהנהיגה ומושך אותי .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

כל הרכבים שהזכרת תהיה להם אותה בעיה עם הביטוח למעט הקרייזלר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם יש לך כסף לקנות כזה רכב, למה אתה בכלל חושב על האחזקה?

אתה רוצה לקנות רכב זול לאחזקה, קנה יאריס 1.3.

בקיצר אין חתימה

פורסם

zvit ו-Wiking , לגבי עלויות הביטוח אני כבר מודע , ואני אוכל לשלם עלויות כאלו .

ביג מק , תקרא בשנית , אני לא מחפש זולה לאחזקה (לא שאני מתנגד) , אלא שאני לא מחפש משרפת כסף (ו-24,000 ש"ח ביטוח זו אכן משרפה כזו) .

פורסם
גם עם האאודי יכולה להיות לך בעיית ביטוח לא קטנה.
דווקא הביטוח של ההאודי לא יקר כ"כ,כמובן תלוי בשנה.

כשאני ביררתי אצל הסוכן שלי על -TT מודל 2000 ההצעה שקיבלתי הייתה 6500 ש"ח(חובה +מקיף)לכל נהג מעל 24.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
:shock: ממתי יש אליז בארץ?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

בנדר ממש חטף לי את השאלה וחשבתי שאני היחידי כאן בתדהמה מוחלטת :roll:

ממתי לוטוס מהווה אופציה ריאלית לרכישה בישראל? מי שואל לגבי עלויות אחזקה כשהוא רוצה לקנות לוטוס?

מה קורה פה? בדיחה גרועה או שאני באוף טופיק..?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מאור,

לפני כמה זמן אני בררתי על אודי TT מודל 2001 - קופה ידנית וכו'..

המחיר הכי זול שקיבלתי (נהג יחיד - צעיר מתחת לגיל 24(לא חדש)) - היה 7K רק המקיף..

חובה זה עוד ~2000 ש"ח.. וצד ג' אפילו לא טרחתי לברר..

בקיצור - אתה לא יוצא בפחות מ10,000 ש"ח לשנה ביטוח על TT.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מאור,

לפני כמה זמן אני בררתי על אודי TT מודל 2001 - קופה ידנית וכו'..

המחיר הכי זול שקיבלתי (נהג יחיד - צעיר מתחת לגיל 24(לא חדש)) - היה 7K רק המקיף..

חובה זה עוד ~2000 ש"ח.. וצד ג' אפילו לא טרחתי לברר..

בקיצור - אתה לא יוצא בפחות מ10,000 ש"ח לשנה ביטוח על TT.. :roll:

אתה קורא מה שאתה כותב? ג' כלול בתוך מקיף....

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אה... חברה , האליס בצחוק , כן? זה די ברור שאני אעדיף אקסיג' .

לגבי הביטוח , תודה רבה על ההחכמה , אבל בבקשה אל תפספסו את הנושא העיקרי שלי (יותר בכיוון אחזקה טכנית\מוסך ודלק) .

היום דיברתי עם אדם שמבין היטב באודי (המוסך הנוכחי לגולף שלי) , הוא הזהיר אותי שב-TT התושבות מנוע נוטות להנזק מכנית , ועוד מספר הסתייגויות שאני כבר אדון איתו עליהן ואשמח לשמוע גם מכם (שימו לב , יתכן שהוא טועה , אבל מרמה בטוח שלא , "אנחנו" סומכים עליו לחלוטין ואם אני ארכוש אודי\פולקסווגן\סיאט אני אשאר לקוח שלו) .

• תוכן חדש...