Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב, עד 25K .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השבוע החלטתי לקנות רכב , התקציב שעומד לרשותי הוא עד 25-26K.

יש לי לא מעט דרישות לכן החלטתי לפנות אליכם - המומחים , בכדי לקבל עזרתכם.

אני מעוניין ברכב ידני ,

מנוע עד 1600 סמ"ק,

שנתון 96 + ,

מעוניין שהרכב יהיה חיסכוני ככל שניתן , אך גם זריז - הרכב יהיה מיועד לנסיעה בעיר , ומדי סופ"ש גם אל מחוץ לעיר.

אני מחפש רכב שיהיה עם מראה טוב וצורה נאה , לא יפריע לי אם הוא יהיה 2 דלתות - אך רצוי בכל זאת שיהיה ניתן לשבת במושב האחורי בנוחות מסויימת ולא להרגיש בקופסאת שימורים,

רצוי שיהיה לאוטו לוק צעיר ואם אפשר אפילו מעט ספורטיבי :wink: .

כמו כמעט כל אחד שקונה רכב , ארצה שהאוטו יהיה לא רק חסכוני מבחינת דלק , אלא מבחינת תחזוקה וחלקי חילוף ( בעת צורך ) , טיפולים תקופתיים כמו טיפולי 10,000 אעשה לבד.

תודה רבה לעוזרים,

פורסם

אני אישית מחפש כרגע בעיקר פיאט בראבו, לוק צעיר ונאה מאוד לטעמי, עם מנוע 1.6 הרכב זריז מאוד, מרווח!, מאובזר ונוח..

מקריאה בפורמים בח"ל הרכב גם די אמין וחוץ מידיות דלתות מתפוררות (דבר שנפתר מ-98 אם אני לא טועה), אין לו ממש מחלות שאפשר לציין..

פורסם

לפי דעתי אם תחפש טוב תמצא סובארו אימפרזה במצב טוב יש לה לוק ספורטיבי ביצועים טובים צריכת דלק סבירה ..

פורסם
לפי דעתי אם תחפש טוב תמצא סובארו אימפרזה במצב טוב יש לה לוק ספורטיבי ביצועים טובים צריכת דלק סבירה ..
עונדה סיוויק תתאים גם

אוטו ספורט מטורף, מדבקה של NO FEAR מוסיפה עוד 80 כח סוס

כאן תמצא תשובה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=105598&highlight=%F8%EB%E1+%E0%EC%F3

ואתה יכול לעשות חיפוש גם לבד

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...