Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא EBAY.

XOFIRX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רשום באיביי גרמניה, כל המיילים והמסרים שאני מקבל מאיביי אני מקבל אותם בגרמנית וכמובן שאני לא מבין אותם,

השאלה שלי האם ניתן להעביר את השם משתמש שלי לאיביי ארה"ב על מנת שאני אבין את המיילים והמסרים ?

אני לא רוצה להירשם מחדש כיוון שצברתי פידבקים טובים באיביי גרמניה.

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בקר טוב.

אני משתמש באלטה ויסטה.

מצו"ב הקישור:

http://babelfish.altavista.com/babelfish/tr?jss&urltext=http%3A//www.oldtimertreff.com/web/index.html

אתה יכול להעתיק טקסט אל הריבוע הלבן העליון, או (מה שאני עושה) להעתיק את

הקישור של דף הקניה באיביי לריבוע התחתון - ואז זה יתרגם לך את כל הדף!

לאחר העתקת הקישור (או הטקסט) בחר בשפה (לדוגמא מגרמנית לאנגלית) ולחץ על תרגום.

יופיע ציור של דג קטן לכמה שניות ואז מופיע התרגום.

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היוזר שלך תופס לכל אתרי אי ביי בעולם.

נסה להיכנס לאתר ebay.com ולהיכנס עם היוזר שלך...

בהצלחה!!!

אני יודע שאני יכול להיכנס לאיביי העולמי, אבל בעולמי אני לא רואה פריטים שנימכרים בגרמניה, גם כשאני ניכנס עם היוזר שלי ל- EBAY.COM אני רואה את המסרים מאיביי מגרמנית, חוץ מהתשובות של האנשים שאיתם אני מיתכתב באנגלית.

לגבי שימוש במילון אני מיתעצל להישתמש בו לכן אני פונה אליכם אולי מישהוא מכיר את אופן העברת המישתמש לי מ-EBAY.DE ל- EBAY.COM .

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תיכנס ל-ebay.com ותגדיר חיפוש על הפריטים שאתה מחפש תוך שימוש ב-Advanced Search. יש לך שם אפשרות להגדיר חיפוש בגרמניה (או כל מדינה אחרת) למרות שנכנסת דרך ebay.com. תקבל את הפריטים שאתה מחפש עם ממשק המשתמש באנגלית.

טריק נוסף: תעתיק ל- clip-board את מספר הפריט שאתה מחפש, כנס ל- ebay.com ותעשה חיפוש על המספר - שוב, תקבל את הפריט עם הממשק באנגלית.

נקודה אחרונה - למיטב ידיעתי לא משנה איפה נרשמת ל-ebay, השפה נקבעת לפי האתר אליו נכנסת. לכן אני לא בטוח ששינוי שם המשתמש יעזור לך.

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...