Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתה רוצה להגיד לי שכרגע יש לך 9 דרייברים באוטו??? (1 סאב, 2 וופרים, 2 מידים פוקאל, 2 מידים מורל, 2 טוויטרים של מורל)

וואו, אם זה הסיפור - אתה אמור לכסות את כל התדרים בצורה מושלמת!! על הנייר זה "נשמע" פשוט פצצה!!

(משום מה הייתי בטוח שביטלת את המידים של פוקאל)

בברכה!

יונתן.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רומן כל הכבוד על העבודה!

רציתי רק לדעת באיזה סוג של חנויות אפשר להשיג עור? מדובר בעוד תעשייתי לא?

וכמה עולה למטר?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

עור לא נימכר במטרים אלה בפיטים זה זאת אומרת שיש חתיכה של עור סופרים כמה פיטים יש באה ו נגיד המחיר הוא של העור שלי היה בסביבות 15 ש"ח לפיט. יש נגיד 25 או 30 פיטים (זה חתיכה גדולה) בחתיכה זה באזור 400 450 שקל. למושבים שלי ישתמשתי באזור ה 6 חתיכות של איזה 20 22 פיט כל אחד בממוצע. ו זה לא חנות אלה מחסן שנימצא בתל אביב ב"דן פנורמה".

פורסם

פיט=רגל או יותר נכון 33 ס"מ לרגל (אמה במידת תנ"כיות)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פיט=רגל או יותר נכון 33 ס"מ לרגל (אמה במידת תנ"כיות)
בוא נהיה יותר מדוייקים פיט=רגל=28 ס"מ.:wink:

למרות שנתקלתי גם בהמרה של פיט = 33.3 ס"מ.

under construction..

פורסם

אצלי העור זול יותר :-D

יש איפשהו בת"א נדמה לי ברחוב השרון (איפה שמועדון הeast ) או קצת יותר ליד התחנה הישנה בית עורות - אפשר לקנות אצלו עור מכל עובי ומכל סוג. ואם לא - נחלת בנימין - לא חסר

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בוא נהיה יותר מדוייקים פיט=רגל=28 ס"מ.:wink:

למרות שנתקלתי גם בהמרה של פיט = 33.3 ס"מ.

מצטער לתקן ,

זה לא 28 ולא 33.3 , זה נקרא רגל.

מדובר על הגודל המדוייק שהוא 12/39.37 של מטר (המרה מאינץ'),

כלומר

0.3048 של מטר= 30.48 ס"מ בדיוק.

ZZR

פורסם

אפשר להגיד וגם לפרש תרתי משמע:

הגענו לעמק השווה... (ועוד מדובר במדע מדוייק... אוי ואבוי לנו...)

או קיי, עור נמכר בפיטים... אני חושב שאם אני אגש לטיילת בנחלה ואני אשאל מוכר בחנות בדים:

"כמה יעלה לי 10 רגל רבוע של עור שחור"? אני כנראה אחטוף בעיטה או משהו כזה...

Pioneer TS-X150

פורסם

"כמה יעלה לי 10 רגל רבוע של עור שחור"? אני כנראה אחטוף בעיטה או משהו כזה...

למה? העור באמת נימכר ככה. ו איפה ראיתה עור יותר זול? ו דרך אגב כל סוג של עור עולה שונה.

הורדתי את הגג כבר, הפרוייקט נימשך.

ככה זה נירא:

עוד פעם פאלפון.

Photo-0298.jpg

Photo-0297.jpg

פורסם

רווווממממןןןן! אתה גדול!

קודם כל, אל תיעלב מדברים שאני אומר, הכל בקטע של חוש חמור (הומור... כן...)

ידעתי! פשוט ידעתי! שלא יעזור בית דין - הגג הזה חייב לרדת!!!

מחכה לראות את התוצאה הסופית ולדעת איך הדבקת חזרה.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב, את דעתי על הבניה אמרתי לך כבר באייסי... אבל אני אגיד שוב: זה תלוי במיקומים של הקורות, ובזוויות שבהן תמקם את האלמנטים.... צריך לבחור טוב טוב את הזוויות, אחרת זה לא שווה.

לגבי הצביעה של הרשת - הרעיון יכול להיות נחמד, אם כי נראה לי שדווקא הצבע השחור, מדגיש יותר את העיצוב.

ושמתי לב שאצלך יש הרבה ניגודים של הצהוב על שחור, אז לא נראה לי כדאי לוותר על הניגוד הזה בקורות.

או במילים אחרות - תשאיר כמו שזה! :)

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...