Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

באיזה מהתאריכים הבאים אתם מעונינים לערוך מפגש ?  

62 הצבעות

1. 1. באיזה מהתאריכים הבאים אתם מעונינים לערוך מפגש ?

• 18.2.06
      13
    • 25.02.06
      23
    • 4.03.06
      18
    • 11.03.06
      8

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המזג אויר הצפוי צריך להיות טוב מאוד אבל לכו תדעו מה יקרה עד אז , בואו נקווה לטובתנו שיהיה אחלה מזג אויר .

לגבי המיקום נסגר שזה בחוף הקשתות , לגבי השעה עדיין לא ידוע כנראה ב 12:00

בצהריים .

פורסם

חוף הקשתות שעה 25.2.06 12:00

חברי המרכז , כמו שאמרנו שכדאי לעשות להיפגש שעה קודם במקום הרגיל ( אצטדיון ר"ג ) ולנסוע ביחד לחוף הקשתות .

לגבי התארגנות מצרכים אני לא יודע איך נעשה את זה למישהו יש רעיונות ?

פורסם

מציע באמת להתארגן כחצי שעה-שעה לפני המפגש למפגש קטן במקום הרגיל ולנסוע בצורה מסודרת לקיסריה. יש אנשים שוודאי לא מכירים ולא יודעים איך להגיע. ויש את אלו בעלי ה- GPS ברכב שיוכלו לעזור.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

בשביל להגיע לחוף הקשתות לא צריך GPS

החבר'ה מהמרכז ניפגש בשעה 11:00 נחכה קצת לכולם וניסע בשיירה, גם אתם מהצפון תתארגנו לכם בצורה כזאת זה יהיה הכי טוב .

עכשיו שמישהו יעלה רעיון מה עושים לגבי המצרכים , אני חשבתי שכל אחד יביא את המנגל שלו גחלים שלו ואת הבשר שבא לו וכשמוכן כל אחד אוכל מה שבא לו , תנו עוד רעיונות .

פורסם

טוב אמיגוס כמו שרובכם יודעים אני מחדרה [אנשי מרכז יקרים!] כשאתם עוברים מחדרה לכיוון קסריה [תחליטו או כביש 2 או 4] אז תודיעו לי אני מצתרף לשיירה שלכם מדרה והלאה.

דבר שני לגבי מצרכים מניסיון כושל קודם עדיף באמת שנחלק את הנטל מראש וניקבע טרם מועד המפגש מי מביא מה .

קטגוריות:

1.שתיה.

2.סלטים.

3.בשרים.

4.כלי אוכל[סכו"ם],מנגל ופחמים.

רשות:נרגילות,עוגות ומתוקים,פיצוחים,בירה וכו'...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

צודק , אני לא טוב במספרי הכבישים .

אוקיי אז הכוונה שלי לכביש מספר 2 שדרכו אנחנו ניסע לחוף .

זאת אומרת אם אנחנו נפגשים ב 11:00 באצטדיון ( ואם אפשר בבקשה לדייק )

נחכה עוד 15 דק' בערך למי שקצת יתעכב אני מאמין שתוכל לחכות על הכביש כבר בשעה 11:50 ולהצטרף אלינו .

דרך אגב למי שלא יודע או ראה , נפתח ת'רד לגבי התארגנות המצרכים למפגש , בבקשה למי שיכול שיאשר את הגעתו ביום שבת למפגש ויכתוב מה הוא מביא איתו . תודה .

• תוכן חדש...