Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשביל חבר..

שלום לכולם יש לאמא שלי מאזדה 3 מליסינג עם דלקן מהחברה שהיא עובדת בה, עכשיו אני נהג חדש נגמר לי המלווה לפני חודשיים והביטוח של האוטו הוא ביטוח קמיף שכולל נהג צעיר אבל לא נהג חדש, אני מעונין לנסוע עם האוטו שלה בגלל שזה האוטו היחדי במשפחה, רציתי לשאול במקרה של תאונה הבנתי שהתאונה לא מכוסה כלל כי אין לי ביטוח השאלה במקרה ששוטר עוצר אותי מה העונש? האם זה שלילה או קנס ? ולגבי לבטח נהג צעיר בביטוח להוסיףא י אפשר ישנה בעיה בחברה שלא נותנת לעשות את זה. אני מפחד לנסוע כי אני לא יודע תתוצאות שיקרו אם אני יעצר עלידי שוטר אז אנא מי שבאמת יודע ולא סתם שיגיב אני ממש יודה לו, בתודה אמיר.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

טוב, תגיד ל"חבר" שלך את הדברים הבאים:

1. נהג חדש הוא נהג שטרם עברו שנתיים מאז שהוציא רשיון. לפעמים לצרכי ביטוח זה נחשב שנה, ולפעמים שנתיים.

2. נהג צעיר הוא נהג שטרם הגיע לגיל 24 המופלג.

3. ביטוח חובה דווקא יש לרכב, וזה כל מה שהמשטרה בודקת.

4. שיבקש מאמא שלו שתטפל בנושא הביטוח מול החברה, אולי אפשר לשנות אותו, או להוסיף כסף לתשלום הליסינג.

5. שאל אותו אם הוא יודע מה ההשלכות של תאונה בלי ביטוח מעבר לנושא הנפגעים. האם הוא יכול לשלם על הנזקים מכיסו? לדוגמה במקרה של טוטאל לוס לרכב שלו (120 אש"ח), והרס של רכב אחר בכביש באשמתו (בלתי מוגבל כמעט), אמא שלו תצטרך לתת הסברים בעבודה, ועשויים גם להינקט נגדה צעדים, לרבות השתת התשלום עליה.

שיחשוב טוב. ממש טוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...