Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי

TopOfTheGear
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, המסים גבוהים מאוד אולם בזמן האחרון חלה תפנית בתפיסה של אנשי האוצר (והתחבורה) והמסים

מתחילים לרדת, כל זמן מסויים יורדים עוד כמה אחוזים מהמס, כך שבסופו של דבר לאחר הליך של כמה שנים נגיע לרמת מס של 60% (תקנו אותי אם אני טועה), הלוואי שימשיכו בצעד הזה והמס ירד עוד יותר לרמות שפויות, ויאפשר לכולנו להנות ממה שאנחנו אוהבים-רכבים.

1.8T 8)

פורסם

לא רציתי ליפתוח שירשור חדש אז אני ישאל פה...

מה ההיגיון בחוק הזה של השנתיים והשלושים? למה אסור? ואיזה קומבינות מצא הישראלי כדי לעקוף את זה:-) אם ביכלל? {עולה חדש ודברים כאלה?}

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

ההיגיון הוא שלא יביאו את כל הזבל מאירופה וארה"ב, מכוניות בנות 5-6-7-8-9-10-15 שנה..

כאלה שאין בהן אף איבזור בטיחות מינימלי וכו' לארץ בתור רכב זול..

ואין דרך לעקוף את זה..

גם לעולה חדש יש אי-אילו הגבלות..

וגם לתושב-חוזר יש הגבלות (תושב מדינת ישראל שחוזר לארץ לאחר מינימום של 18 חודשים בגולה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לכל מי שמתעניין בייבוא!!!

הסיפור לא כל כך פשוט ומצד שני לא כל כך מסובך!!

ראשית כפי שציינו לא כל כלי ניתן לייבא, רק רכבי אספנות או רכבים חדשים. במאמר מוסגר לא משתלם לייבא רכבים חדשים.

לגבי רכבים משומשים יש לקבל רשיון ייבוא מאת משרד התחבורה עניין די פורמלי. רצוי לזכור שגם יש לקבל אישור והתר להוציא את הרכב מהמדינה שבא אתם רוכשים. (אני יבאתי אופנוע מהודו והסיפור שם היה יותר מסובך מאשר בארץ).

לאחר מכן יש לחשב את כל העמלות כולל הובלה

עמלת שחרור

מס נמל

דמי אחסנה

הובלה מהנמל (הרכב לא יסע לאחר ההובלה לפני טיפול

מכס שאותו רצוי להוריד ע"י סיווג הרכב ברמה נמוכה וזאת ע"י מצב חיצוני ירוד.

מי שרציני ומעוניין לייבא שיפנה אלי ב ה.פ

אני אשמח לעזור

ערן

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

וגם לתושב-חוזר יש הגבלות (תושב מדינת ישראל שחוזר לארץ לאחר מינימום של 18 חודשים בגולה).

מה זאת אומרת?

במידה ואני נוסע לטיול ארוך בן 18 חודשים כשאני חוזר אני יכול להביא רכב שגילו הוא לא בקריטריונים הרגילים?

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...