Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי

TopOfTheGear
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפושיפ עשיתי הכל אני רק רוצה תשובה פשוטה. רכב אני קונה ב 25 אלף דולר בארה"ב, כמה יעלה לי עד שהוא נוסע בארץ?כלומר מס וכו.

תודה.

פורסם
אתה גם מודע לשאר החוקים של ייבוא אישי?

כדוגמת "לא מעל גיל שנתיים ולא מתחת לשלושים"?

and for a car from the country it was made is 136% from aother country 144% including the costs of the shipping

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ממש לא כדאי.

המיסים מוחושבים עפ"י מחירון ולא עפ"י מציאה שמצאת (משחק של עד 10% לטובתך) ומוטלים גם על עלות ההובלה.

נניח שהמחירון לרכב כזה 35000$ ההובלה והביטוח עוד 2000$ אתה מגיע ל37000$ הערכת מכס שהם כולל כל מיני אגרות בדרך כ 52000$ רק המיסים,תוסיף מחיר רכישה 28000$ ןהינה אתה ב 80000$ שהם כ370,000 ש"ח .

ותגיד לי שאי אפשר למצוא בארץ אחת בת שנתיים,שמורה,עם אחריות ואבא ושאפשר לבדוק אותה בפועל במחיר דומה?

האם כמה אלפים לכאן או לשם שווים את הסיכון והטרחה,ההמתנה והניירת.

מהם כמה אלפים כשמדובר ברכישת ואחזקת רכב כזה....:roll:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חבל מאוד. ואם אנחנו קונים דגם קטן יותר כמו טרייל בלייזר שנמכרים ב ebay ב 7000 - 10000 דולר אז זה משתלם יחסית ל 260,000 ש"ח שזה עולה בארץ לא?

פורסם

פשוט גועל נפש המדינה הזאת

פשוט שחיטה

הם מדכאים את ההתקדמות שלנו

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

איפה תמצא טרייל בלייזר בן לא יותר משנתיים ב10 אלף דולר?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...