Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ZS12SQ&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap#

http://www.car-media.co.il/product.asp?productid=10

שלום חברים!

מה אתם אומרים על שני הסאבים האלה?

מישהו מ פה שמע אותם בפעולה?

איזה משניהם יותר מומלץ?

באילו תיבות?

יוגבר על ידי מונובלוק חלש יחסית (B.2.250.1 )

תודה.

פורסם

אחלה סאב..

כל פעם מחדש אני שואל את עצמי למה המחיר שלו כל כך נמוך..

סאב איכותי ועוצמתי.

אצלנו נמכרו לפחות 20 כאלה וכל הלקוחות היו מרוצים מאוד!

מומלץ.

לגבי הסאב השני, לא שמעתי אותו אז אני לא יכול להשוות בינהם.

opel astra GSI

עד מתי?? שלילת רשיון מ 2004

פורסם

באיזה סדר גודל תיבה מומלץ?

יש לי פיונייר בתיבה שבניתי 43 ליטר אטומה.

עם לדוגמה אני אוציא את הצלע של התיבה שאם החור ואחליף אותה בצלע עם חור מרובע שמתאים להייפוהיקס...

זה יתאים?

פורסם

תקח בחשבון שאם תשים במקביל אתה מקבל התנגדות של 1אוהם לא נראה לי שהמגבר שלך יעמוד בזה , זה סאב של שני צלילים שלפי המפרט שלו באתר היצרן הוא או 4 אוהם או 1 אוהם תלוי איך מחברים אותו.

אז תוודא שאתה שם בטור , ולגבי התיבה צריך לבדוק אבל הם מזכירים תיבה של 43 ליטר , אז יתכן וזה יעבוד בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
תקח בחשבון שאם תשים במקביל אתה מקבל התנגדות של 1אוהם לא נראה לי שהמגבר שלך יעמוד בזה , זה סאב של שני צלילים שלפי המפרט שלו באתר היצרן הוא או 4 אוהם או 1 אוהם תלוי איך מחברים אותו.

אז תוודא שאתה שם בטור , ולגבי התיבה צריך לבדוק אבל הם מזכירים תיבה של 43 ליטר , אז יתכן וזה יעבוד בהצלחה יהודה

תודה שהפנת את צומת ליבי לעניין של ההיתנגדות!

כל הרעיון היה להגיע ל2 אום עם המגבר שלי ולקבל 250 רמס...

טוב עכשיו אני אצתרך לחפש סאב אחר 2 סלילים שכל אחד מהם 4 אום.

תודה truejoker

כנראה אני אלך על הווגה HED

פורסם

לי יש את הסאב הזה ,חיברתי אותו רק פעם אחת .

מהפעם אחת הזו הבנתי שהוא סאב מאוד חזק ויחסית מדויק ,רק אני לא בטוח שהסאב שבקישור שלך מקורי .

אצלי הממברנה בצבע לבן לא זהב .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

• תוכן חדש...