Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שבועות קניתי סט של מוראל דוטק (יד שניה) עדיין במסגרת האחריות.

לאחר שחיברתי את הסט ניתגלה לי כי אחד הטוויטרים מתנתק בוליום גבוה.

בהתיעצות עם חברי הפורום נאמר לי כי הבעיה דיי נפוצה ובמפעל בנס ציונה יחליפו לי את הטוויטר ללא שום בעיות. כאשר הגעתי למפעל נתנתי את הטוויטר לבחור ששם הוא אמר שהם יבדקו אותו ויחזירו לי תשובה. כעבור רבע שעה חזרתי למפעל והוא אמר לי כי המירכוז של הטוויטר נידפק (או משהו בסגנון) וכי אי אפשר לתקן את זה, בנוסף הוא תירצ זאת בסיבה שהטוייטר קיבל יותר מדי ווליום והוא לא יודע איך הטוייטר השני עדיין עובד כשורה. אני לא מבין גדול בתחום הרמקולים ולכן לא ידעתי בכלל מה לענות לו.

מה שעיצבן אותי יותר היה שהוא אמר כי טוויטר חדש יעלה לי 200 שקלים (לטוויטר בודד) היתווכחתי איתו כי יש בידי אחריות אך הוא טען כי זה לא מכוסה במסגרת האחריות ומיכיוון שאיני מבין גדול בתחום לא ידעתי בכלל מה לענות לו.

לדעתי האישית הוא דיי הינדס אותי כי יש לי חזות של "ילד" ואולי הוא חשב שהוא מצא פרייר.

בנקודה זאת החלטתי כי עדיף שאני יתיעצ עם חברי הפורום.

מה היא הבעיה ? האם זה מכוסה במסגרת האחריות? וואם לא אז למה האחריות??

תודה מראש לעוזרים

פורסם

ברוב המקרים הטוויטרים נהרסים מווליום גבוה ועיוות, שלא לדבר על התקנה לקויה כמו למשל ללא הקבל של הטוויטר או במקרה של קרוסאוברים פאסיבים, חיבור מוטעה.

האחריות לטוויטרים מוגבלת לאחריות בטעות /בעית ייצור של יצרן ולא שימוש לא נכון.

שימוש לא נכון הינו עיוות , התקנה ותכנון לקוי, ביצוע לקוי, מגבר תקול , DC לטוויטר ועוד.

אני לא יודע מה מצב הטוויטר אצלך, והאם הבעיה היא באחריות יצרן, או שיש מקום למה שאמרו לך, בכל מקרה גש למי שקנית ממנו, נראה לי שאם קנית ממקום מסודר יהיה יותר קל לך בעיניין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לפותח השירשור,

חשוב מאוד לדעת מה נאמר לך בדיוק במורל. אם אכן נאמר לך שהטוויטר יצא ממירכוז, אז סביר להניח שזה קרה כתוצאה ממכה פיזית שהטוויטר קיבל, או מליקויי בייצור. טוויטר אינו יוצא ממירכוז כתוצאה מעודף עוצמה. יש לציין כי כאשר רמקול/טוויטר יוצאים ממירכוז התיקון אינו פשוט כלל וכלל ולרוב אינו כדאי מבחינה כלכלית. אם אתה רוצה לדעת מהי הסיבה האמיתית לכך שהטוויטר התקלקל, עליך ליפנות למישהו שמיתמחה בתיקון רמקולים על מנת שיבדוק את הטוויטר וייתן לך חוות דעת מיקצועית לגבי הגורם לתקלה. עליך לקחת בחשבון שבדיקה של הטוויטר וקבלת חוות דעת מיקצועית עלולות לעלות לך כסף. בכל מיקרה אם תקבל חוות דעת שמנוגדת לחוות הדעת שקיבלת ממורל תוכל ליפנות אליהם בחזרה או ליפנות לבית מישפט לתביעות קטנות. עכשיו נישאלת שאלת השאלות האם כדאי בשביל 200 ש"ח לצאת לקרב? לא בטוח ביכלל, למרות שיש כאן גם בעיה עקרונית.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הדרך הכי יעילה והכי טובה היא לדבר.

גש אליהם שוב ותבקש שיעזרו לך כי אתה לא יכול להשקיע כסף נוסף. דבר אליהם בצורה יפה ואני בטוח כי הם יעדיפו לקוח מרוצה ופשרה בנוגע לתיקון או החלפה.

בסופו של דבר לדעתי הפרסום הטוב רק יועיל לחברה לטווח הארוך!

תנסה להסביר להם את זה בצורה יפה.

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובות.

דבר שני הפקיד במוראל ניסה להסביר לי מה קרה לטוויטר באיזה ציור מוזר הוא צייר שתי קצוות ואמר שהטוויטר עלה ואז ירד וקיבל מכה מלמטה לא הבנתי כלום וזה ניראה לי ממש בילבול שכל.

בכול אופן כבר מחר אני יתקשר אליהם וינסה לדבר איתם ויבקש קצת יותר פרטים בנושא.

דבר אחר שמעלה את חשדי, שלו אומר כי הטוויטר אינו יוצא מהמירכוז עקב עודף עוצמה.

ואני זוכר שהמוכר\פקיד טען באופן ברור שהטוויטר יצא מהמירכוז בגלל שהמגברים לא היו מכוונים או שהגבהתי יותר מדי את הוליום אם אכן שלו צודק כנראה שהמוכר חירטט עלי.

הכסף זה שטויות בכול הנושא הזה ואפשר להשיג את הטוויטרים הללו יד שניה במחיר סביר, אבל מה שמעצבן אותי שהם פשוט לא מכבדים את האחריות ומנסים לסבן אנשים שלא מבינים כול כך בתחום.

בכול אופן אני ינסה לברר יותר פרטים ויתעיץ עם חברי הפורום מה כדאי לי לעשות.

תודה,

ליאור

פורסם

אני מעריך שהוא ניסה להסביר לך שהטויטר איבד את הצורה העגולה של הסליל,

מכיוון שהוא נדפק בחלקו התחתון עקב מהלך גבוה מדי.

אם הרמקול יורד נמוך מדי (עקב קליפינג/ ווליום גבוה/ חיתוך תדרים לא נכון-יותר מדי בס)

יש סכנה של עיקום הסליל ,זה נפוץ בסאבים ממה שאני יודע, לא שמעתי על זה בטויטר,

אני הייתי הולך שוב, ומבקש לראות בעיין את מה שקרה.

לדעתי , אם היית רוכש בחנות טובה, היו מטפלים לך בבעייה , תנסה להפעיל אחריות

דרך החנות שבה זה נקנה, חבל לשלם סתם, גם אם יש לך את הכסף, הם סתם מתנערים מאחריות.

ZZR

פורסם

מידן מה שאתה אומר נישמע לי הכי הגיוני ואכן הוא הסביר לי את זה שזה מתרחש בסאבים או משהו כזה.

הטוויטר ניקנה דרך פומבה ואני יפנה גם אליהם אבל בנוסף לזה אין לי בעיה לשלוח להם מכתב בסגנון דיי חריף, ופשוט להסביר להם חד וחלק או שיחליפו לי את הטוויטר או שפשוט אני יגיש תלונה.

פשוט עיניין של עיקרון, ולמנוע מצב דומה בעתיד לאנשים אחרים.

אבל לפני כן אני רוצה להיות בטוח בעצמי ואני ידבר שוב עם מוראל שיסבירו לי את הסיבה המפורטת.

אגב מידן אם אכן מה שציינתה זה הבעיה, זה אמור להיות מכוסה במסגרת האחריות ?

פורסם

זה לא צריך לעניין יותר מדי, לך תציק לפומפה-שהם ישברו את הראש עם מורל,

לפי דעתי , כל עוד לא פתחת את הטויטר במקום מוסמך (כמו האוזמן) ואיתרת את הבעייה

המדוייקת, חובת ההוכחה היא עליהם,

לא בטוח שזו הבעייה, יכול להיות שהסליל של הטויטר סתם יצא ממקומו בגלל דבק לא תקין,

או משהו דומה לזה, ואז זה 100% באחריות.

לך לפומפה-הם מכרו לך (או לחבר, זה לא משנה) הם צריכים לנסוע לנס-ציונה , ולא אתה.

שיתנו שירות מינימלי-הם אחראים למה שמכרו ,

לדעתי זה גובל בחוצפה לשלוח אותך להתמודד עם סוכן מכירות במורל-זה פשוט לא הוגן,

הוא יכול לסובב אותך עד מחר .

ZZR

פורסם

לפותח השירשור,

אם הדברים היו כפי שהסביר לך מידן טל, שהסליל איבד את צורתו העגולה, הייתה האפשרות של להחליף את הסליל הפגום בסליל חדש והיה ניתן לתקן את הטוויטר. במיפעל אמרו לך שהטוויטר איבד את המירכוז, שזאת אכן תקלה שהתיקון שלה אינו פשוט כלל וכלל ולעיתים גם לא ניתן לביצוע ביכלל ולרוב גם לא משתלם מבחינה כלכלית. אם אכן זאת התקלה אצלך בטוויטר, היא לא ניגרמת כתוצאה מעודף עוצמה!!! תקלה כזאת יכולה להיגרם או ממכה חזקה שהטוויטר קיבל או מליקויי בייצור.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...