Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מיתכון להשקיע עד 700 שקל לרדיו דיסק ומה שאני מצפה זה להפציץ ולקבל איכות ולא משנה לי הקטע הזה של דיפדוף בין סיפריות ב MP3 וכל השטיות האלה שיש היום העיקר שאני יוכל להכניס דיסק (MP3) ולישמוע אותו חזק אבל לקבל איכות לא כמו בכל הרדיו דיסקים שמגבהים עד הסוף אז שומעים מקורטע (מדבר אל מכשירים שעולים במחיר הזה)

כרגע אני חושב להזמין את הסוני

לגבי פיונר שיש אולי בכול אוטו אני לא מיתלהב מהם כי את האמת ובנינו השמיעה של כל הרדיו דיסקים היא אותו דבר וכולם מקרטעים בווליום גבוה (ללא מגבר כמובן)

לחבר שלי יש פיונר ואני לא מיתלהב כל כך

בעתיד אני כניראה יחבר מגבר עם סאב ואל הדרך יחליף את הרמקולים שלי מאחורה (פיונר 60 RMS) ויחבר למגבר

באוטו שלי אין חורים מקדימה לצערי רק 4 אינץ

אז נגיע לעיקר, מה ליבחור בין שלושת הדגמים הבאים

אני מיתלבת בין הסוני

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=41561

פיונר

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127595

והגיויסי

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40730

תודה רבה רבה לעוזים

פורסם

עוד דבר שרציתי להוסיף

יש לי רנו קילאו (92) ומי שמכיר את המכונית יודע שההכנה לרדיו היא באלכון (/) ולא כמו בכול המכונית (-)

אז השאלה שלי אם תהיה איזה שהיא בעיה בקליטה של הדיסק?

פורסם

בקליטה של הרדיו דיסק תיתכן בעיה אבל לא בגלל ההכנה לרדיו דיסק אלא בגלל שבמכוניות צרפתיות יש מיסוך של השמשות, בכל מקרה, אם תתחבר לאנטנה של הרכב לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

אם מהפיוניר אתה מאוכזב, אתה יודע מה יקרה לך עם הג'וי וי סי הזה?

מהפח אל הפחת!!

לא שפיוניר 2750 זה פח, ולא שה 310 זה הפחת-- אבל אם הגדרת את הפיוניר כמתעוות וללא מגבר זה תמיד בווליום מסויים נכון (וגם עם מגבר בווליום מסויים זה נכון , אבל בווליום אחר לגמרי..) אז ה JVC מתעוות והרבה לפניו, והלאודנס שלו ככ חזק שזה יותר עיוות מכיף למי שמחפש אגרסיביות.

אם אתה מחפש מכשיר לווליום פיצוץ ללא עיוות , אז אל תחפש. אין.

ללא מגבר תתחיל להתפשר, ובין הפיוניר הזה ,לJVC הזה ,רק הפיוניר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כל מכשיר שתחבר בטווח המחירים הנ"ל יעוות לך בווליום גבוה.

איך שאני רואה את זה, במחיר של 700 ש"ח למכשיר חדש, הייתי שוקל רק את פאקטור האמינות , ובנושא הזה כבר דיברתי על כך רבות בעבר, וההמלצה שלי נשארת בעינה וזה הJVC.

אבל (ויש אבל), במחיר הזה אתה יכול למצוא מכשיר משומש ברמה יותר גבוהה ממה שהמכשירים האלו מציעים, וכמובן יעזור לך בעתיד כאשר תשדרג ותוסיף מגבר.

under construction..

פורסם

גם לי היה ניסיון טוב מאוד עם המכשירים היותר פשוטים של JVC - נותנים תמורה מלאה למחיר שלהם !

אבל גם אני חושב ששווה לך אולי לחפש מכשיר יד שניה ברמה יותר גבוה , אולי הסידרה 6 של פיוניר ..

פורסם

האמת שפעם היה לנו גיויסי באוטו והאיכות שלו היתה מעולה ועוד הוא היה מפציץ רק עם 2 רמקולים מאחורה

אבל הקטע יצא לי לישמוע מכשירי סוני ואני יכול להגיד שאין לי מילים פשוט סאונד מטורף עם איכות חבל אל הזמן ואני יגיד את האמת כופל את כל הפיונר ששמעתי (ללא מגבר) פשוט מפציץ חשבתי שיש מגבר אבל לא היה

עם למישהוא יש ניסיון עם המכשיר שיתן חוות דעת

ולגבי יד שניה אני לא חושב

פורסם

liorman,

כפי שכבר אמרו לך ההבדלים אינם כל כך גדולים בין המכשירים שציינת כאן. בסה"כ ברמת המחירים הזאת כל שלושת החברות סוני, JVC ופיוניר, דיי זהות וסבירות. כמובן שסאונד בעוצמה גבוהה ללא מגבר וללא עיוותים לא קיים. אם אתה אישית אהבת את המכשיר של חברת סוני לך עליו, בסה"כ סוני היא חברה טובה ואמינה. ברכב של אימי יש רדיו דיסק של סוני כ - 5 שנים ולא הייתה איתו אף פעם בעיה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...