Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שעתיים נפתח שרשור בנושא.

בנוהל:

בדוק במוסך שבו טופל הרכב - מעקב טיפולים.

זיוף גדול של מספר הקילומטרים ניתן לזהות בלי בעיה, זיוף קטן - קשה לגלות אם בכלל, זה גם לא משמעותי.

לך גם על תחושה, למשל, מונית שנת 98 עם מנוע חדש ו100K, (.....).

או דייהטסו אפלאוז שנת 90 עם 80K...

לעומת זאת, דייהטסו אפלאוז שנת 95 עם 350K כבר נשמע יותר הגיוני.

פורסם

אתה ממש לא צודק! אני נוסע ברכב משנת 94, עם 90K ולא זוייף שום כלום

למה סתם להוציא שם רע? (350 K??????)

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

כתבת שקל מאוד לזהות זיוף גדול - אני מזמין אותך לגלות כזה זיוף,נראה אותך....

קשה מאוד לעלות על זיוף בקילומטראג של כל רכב, גם למוסך קשה אם בכלל אפשרי לעלות על זיופים.

בשביל זה צריך לקנות רק מאדם פרטי ועדיף אחד כזה שאתה מכיר אותו או שקיבלת עליו חוות דעת טובות.

ניתן גם לבדוק את מצב פנים הרכב, גם לפי זה ניתן לדעת.

הסטוריית טיפולים במוסך מורשה תיתן אינדיקציה הכי נכונה ואמיתית לגבי הק"מ שהרכב גמע.

בוא תראה דוגמא: האם גם זה מזוייף?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Subaru-LOYALE-LOYALE-RARE-1-OWNER-15K-NO-RESERVE_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6467QQitemZ4608885389QQrdZ1

אגב...הוא כותב שם שהצמיגים "קצת" ישנים.....(מקוריים של הרכב).

פורסם

שטויות...

דודה שלי מכרה לפני שנה את הרכב שלה, טויוטה קורולה שנת 92 עם 35 אלף קילומטר..

מה לעשות שהיא גרה בשכונה שיש בה הכל ופעם בשבוע אולי הייתה יוצאת מהשכונה עם הרכב לשכונה ליד ?

זה אומר שהיא זייפה את הקילומטראז' ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קשה מאוד לדעת אם זייפו קילומטראז'. ברכב שלי זייפו את הקילומטראז'. התקשרתי לבעלים הקודמים (שעוד הופיעו ברשיון רכב, 4 חודשים הסוחר החזיק אצלו את הרכב) והם אמרו לי שהקילומטרז' היה גבוה ב 40K מהקילומטרז' שהופיע כשאני קניתי את הרכב.

כמובן שהשיחה הזאת התבצעה לאחר רכישת הרכב... :roll:

אותי הסוחר דפק, אבל מטעויות לומדים.

(אה, ולא להטיף לי לתבוע אותו כי זה היה לפני יותר מ 3 שנים ומאז כבר הספקתי להחליף את הלוח מחוונים כך שזה ממש לא אקטואלי. אני רק מקווה שהיום הסוחר קבור אי-שם באחד מיסודות גורד שחקים במרכז הארץ...)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תמיד חייב לקפוץ בראש איזה מתחכם.

חבר'ה, תלמדו להפעיל את המוח, הדבר ה(קטן?) הזה שקיבלתם, לא נועד להוסיף משקל לראש, ותפסיקו כבר כל פעם לקפוץ עם דוגמא ספציפית, גם אני מכיר אנשים שלא נסעו כמעט כל חייהם, אבל אתם חייבים להבין עוד משהו, אותו רכב עם 35K משנת 94, הרבה הרבה יותר גרוע מכל רכב אחר, גם אם לא זייפו כלום.

וכן, זה לא ממש בעיה לראות אם הורידו לרכב 200K.

להרגיש יותר נכון, בנסיעה.

פורסם

זיוף קלומטרז אי אפשר לגלות !!!!!!!!!!!!!!

רק אם זה מתחיל להיות בסביבת זיוף של 100.000וגם אז לא תמיד ומי שאומר אחרת פשוט לא מבין!

• תוכן חדש...