Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מכשיר יד שניה ואני מתלבט מה לקנות : מד קומפרסיה או מד לנפילת לחץ או בריחת לחץ (ליקייג' באנגלית ) .

מה יותר מדויק ?

מה נותן לי תמונה יותר טובה של מצב המנוע ?

במד בריחת קומפרסיה אני יכול לאתר מאיפה הבעיה נובעת (אני שומע את השריקה של בריחת האוייר ) וזה נראה לי אולי עדיף לקנות , אבל מצד שני אני לא יוכל לדעת מה ההספק של הצילינדרים של המנוע ....

אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות ומקיפות ומפורטות בבקשה !!!

למי שלא בא להשקיע עליי תשובה של כמה שורות טובות ומלאות אנפורמציה אני יחסוך לו מראש ושלא יענה לי למרות שזה ממש יכאב לי .

בתודה מראש שושו השועל .

פורסם

שושו השועל אני עומד להכאיב לך וחזק... תתכונן!!!!!

אתה זקוק יותר למד קומפרסיה, ולא למד בריחת לחץ( ליקייג), למכונאי חובב מספיק לדעת את גובה הקומפרסיה במנועו, (ואם היא אחידה, זה מה שחשוב מאד), ותיקון קל במד קומפרסיה אתה לא תשמע

מהיכן בורח אוויר ( קומפרסייה), אך מצד שני תקבל נתון שיבהיר לך מה ההספק של כל צילנדר נתון, וזה פרט חשוב מאד לאבחון!

יש לציין שעם שעון וואקום, אתה יכול לגלות דברים רבים יותר, ומדוייקים יותר,( תשאל אפילו את בני ל הכריש)!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שושו.

מד קומפרסיה נותן לך רק בדיקה חלקית ולא בדיקה מלאה של מצב המנוע.

יכול להיות שהקומפרסיה שווה בצילנדרים בזמן בדיקת הלחץ,

אבל כאשר בודקים דליפות מתברר שיש נפילות לחץ של 40%-50% ויותר, משסתומים, רינגים, מעבר לחץ למע' הקירור, וכו'.

לגבי שעון ווקם צריך לדעת לעבוד איתו לפני שמגיעים למסקנות.

מצד שני!

במידה ואתה מעוניין לבצע בדיקה חד פעמית לשם מה לך לקנות שעונים וכו', גש למוסך או מכון שמכבד את עצמו ובצע בדיקה חד פעמית בתשלום וסגור עניין.

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם

זהו שאני לא מתכוון לעשות בדיקה חד פעמית אני מתכוון לעשות בדיקות פרטיות רבות !!!!

דבר שני הוא לא הבנתי איך יכול להיות מצב שבו הקומפרסיה שלי טובה לפי נתוני יצרן אבל יחד עם זאת יש נפילת לחץ ...?? האם זה לא מהווה סתירה ????

אשמח לתשובות מפורטות כמו שהיו עד עכשיו , וצביקה אוייש זה נורא (פנינה רוזנבלום בארץ נהדרת )

חחחחחחחחחחח

יאללה ביי

פורסם

שושו שלום רב ומזל טוב לפתיחה הקרובה למכון בדיקה לרכב!

ולשאלתך לבדיקה חד פעמית של רכבך שעון קומפרסייה ושעון וואקום יספיק!

לשם פתיחת מכון בדיקה שושו ובניו בע"מ , רצוי ומומלץ להוסיף מכשיר לבדיקת לחץ הפוך חדש ולא משומש!

בעזרת מד קומפרסיה תוכל לגלות הפסדי בריחת קומפרסיה בצילנדר מסויים, בסרוב המקים הבעייה תיהיה בשסתום פליטה שרוף, בעזרת שעון הוואקום שישלים את הבדיקה, תוכל לגלות תזמון הצתה לא נכון, אטימות שסתום יניקה ופליטה, בריחת לחץ ברינגים ועוד... אך לא תוכל לגלות בוודאות איזה צילנדר הטבעות שמן שלו שחוקות יותר או בריחת לחץ למים, או לעוקת השמן, ולכן הבדיקה תיהיה כללית ולא מדוייקת מספיק, אך תוכל לספק לך קנה מידה לרמת הנזק , ולאיכות המנוע!

בברכה

צביקה

פורסם

כמה דברים :

1-בני .ל. אני מחכה לתשבותך המקצועית מה גם שאני גר גם בראשון ואולי יש לך איזה כיון לתת לי באזור ראשון להשיג את המד קומפרסיה במחיר קומבינה .

2-לא הבנתי עדיין מה בדוק שעון הואקום ?

3-צביקה נשמה אתה תותח על אבל שאתה כותב תשובה תנסה לכתוב אותה בצורה הכללית ביותר ולא כמקרה פרטי שבנוי לפי ההבנה שלך .

4-אני לא פותח מכון בדיקה אבל אני בהחלט רוצה בעתיד לעבוד באחד ממכוני הבדיקה , אני עושה את זה כרגע כצרכים פרטיים אם אתה ממש מתעקש לדעת .

ביי שושו .

פורסם
כמה דברים :

.

2-לא הבנתי עדיין מה בדוק שעון הואקום ? ניתן בעזרת שעון וואקום, לגלות , שסתומים שרופים, קפיצי שסתומים חלשים, בריחת לחץ מטבעות דחיסה, לכוון הצתה, לכוון קרבורטור, לגלות דוד פליטה סתום ועוד...!

3-צביקה נשמה אתה תותח על אבל שאתה כותב תשובה תנסה לכתוב אותה בצורה הכללית ביותר ולא כמקרה פרטי שבנוי לפי ההבנה שלך . להפך כתבתי בצורה כללית מאוד , ולא ספצפית למקרה מסויים!

4-אני לא פותח מכון בדיקה אבל אני בהחלט רוצה בעתיד לעבוד באחד ממכוני הבדיקה , אני עושה את זה כרגע כצרכים פרטיים אם אתה ממש מתעקש לדעת .[ לא אני לא מתעקש לדעת, זה לא מעיניני!]

ביי שושו .

שושו לצרכיך הפרטים מד קומפרסייה הוא די והותר, אני מכיר מוסכים רבים, שאפילו כלי חשוב זה אין להם!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...