Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה מחיר כדי לקחת מגבר רוקפורד דגם ישן 200.4? יד שניה כמובן.

ועוד שאלה באתר אחד רשאיתי שהוא 25 וואט ב 4 אום ו 50 וואט ב 2אום באתר אחר ראיתי שהו 50 וואט ב 4 אום וב2 אום הוא 100 וואט. מה הספק שלו? דגפ PUNCH שנת 2002 או 2001 משהו כזה!

פורסם

הרוקפורד הנ"ל הוא באמת 4X25 ב 4 אוהם, ו 4X50 ב 2 אוהם.

בת'רד שמישהו פתח על סאב של רוקפורד צירפתי קישור ל PDF של המגבר.

סה"כ אני מאוד אוהב את המגברים הישנים יותר של רוקפורד ובינתיים ממש מבסוט משניים מהם (חוץ מאחד שמסיבה מאוד לא מובנת נכנס לפרוטקשן שבוע שעבר).

ת'כלס המגבר הספציפי הזה שווה רק אם אתה חושב לגשר אותו לשני ערוצים. מעבר לזה את אותו הספק בדיוק תקבל מהד-יוניט פשוט.

לגבי מחיר - לשוק היד שנייה אין מחירון לוי יצחק (וטוב שכך). הדגמים היותר חזקים מהשנים האלה עולים סביב ה 1000+ שקלים, ונותנים תמורה מצויינת לכסף. מחירי המגברים היותר חלשים של הסדרות הללו נעו סביב 500-600 שקלים, לפחות מסקר קטן שעשיתי כשרציתי לקנות מגבר דומה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תודה!

לי יש 2 מגברים של רוקפורד מהדור הישן,גם ה400 וגם ה200.

את ה400 קניתי ב600 שקל,לדעתי אל תשלם יותר מ500 על ה200.

לתקופה מסויימת הגברתי עם הפאנץ' 200 קומפוננט רק רק עם 2 ערוצים ותאמין

לי שאין מה להשוות לעומת איכות של רדיו דיסק וגם עוצמה,הוא לא חלש כמו שזה נראה.

• תוכן חדש...