Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי הסימן "<"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסימן הפשוט והקטן הזה קצת בלבל אותי...

למשל, במקרה שלי, קניתי סט חוטי הצתה והיה כתוב עליו "רנו מגאן חוטי הצתה

מה דעתכם?

פורסם

דעתינו היא שהמוכר ימשיך למכור

ואתה תמשיך להבין דברים כמו שאתה מבין.

סימנים אוניברסליים מוסכמים לא נתונים לשינויים בהגדרה לפי מצב רוח של מוכ כזה או אחר.

בדיוק אותו הגיון חל לגבי סימני גדול מ... וקטן מ...

או בשמם המפורסם יותר

אגב, אתה הבנת נכון. המוכר אדיוט.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נסיך עם תשובה מתפלספת כזאת כדאי לפחות שלא תטעה....כי לטעות בהתפלספות זאת אווילות !

בכל אופן :

מספרים קוראים משמאל לימין....מה שאומר שאם כתוב

98>97>96 לדוגמא.....

ובכלל בחלקי רכב כמעט אף פעם לא מסומן משנה מסויימת ומטה....זה תמיד או שמסומן נגיד :

97-99

זה אומר מ97 עד 99

או שמסומן

אם לדוגמא דגם מסויים החל ב91 והסתיים ב95 אף פעם לא יהיה רשום 95>...יהיה תמיד רשום

זהו...מקווה שהבנת

פורסם

אני חושב שהנסיך קצת מתבלבל בעצם המחשבה שלו כי החבר'ה שכותבים את הדברים האלו באמת למדו מתמטיקה באוניברסיטה, או אפילו בבצפר...

מבחינתם, זה באמת לא משנה אם זה 96 או 96> או מה שלא יהיה - בסופו של דבר בציון שנה לחלפים, ברוב המקרים כשיש > או 97>96, וכאן זה מהותי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...