Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת חשמל כנראה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סקודה פיבוריט 92 דגם LS

הבעיה: האחרי כמה דקות של עמידה במקום כשהרכב מונע פתאום הרכב נכבה!

כשהנעתי הניע כמו תמיד מיד אבל כשעזבתי את הגז שוב נכבה.. וכך שוב ושוב..

בנוסף כשהנעתי המד סלד לא הגיב ונשאר כאילו המנוע נכבה, האיתותים לא עובדים, האורות נדלקים אבל הזמזם שמתריע שלא ישכחו אורות דולקים כשהמנוע כבוי נדלק, הוישרים לא עובדים וכנסעתי כמה מאות מטרים כדי לחזור לחנייה שלי (בלי לעזוב את הגז ליותר משנייה כדי שלא יכבה) נדלקה גם נורת הטעינת מצבר...

אחרי שאני אחליף לבגדי "תיקונים" אני רוצה לבדוק את בית הפיוזים וכ"ו...

למישהו יש רעיון יותר טוב? כי בחשמל אני לא מבין יותר מדי טוב...

פורסם

מחד נשמע כמו אלטרנטור, מאידך אם היתה בעיה באלטרנטור,איך זה שהמצבר אינו פרוק, כלומר אמור שלא להיות סטרטר.

או שאיני נכנס לסוף דעתך והסברך, או משהו מטעה בהסבר, רצוי לבדוק אצל חשמלאי, אני בטוח שזה לא יותר מדקות ספורות של בדיקה לאיתור מדוייק על ידי חשמלאי איכותי.

בדוק את הנתיכים ברכב עם נורית בקורת או וולטמטר (אתה בודק חשמל שאם מופיע בצד אחד אז מופיע גם בצד השני של הנתיך)

וודא שאין איזה ניתוק סורר של אימובלייזר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני קודם כל תודה על התשובה המהירה...

לא הייתה לי כל בעיה באלטרנטור וכל מה שמחובר ישירות למצבר (מערכת סטריאו, טלפון קבוע לרכב, אזעקה ונעילה מרכזית) עובד מצויין!

כמו כן אין לי אימבולייזר באוטו...

העניין הוא שהרכב כן מניע אבל ישר נכבה אם לא נותנים גז קבוע.

ובנוסף כמו שרשמתי למעלה אין תגובה מהאיתותים, והלוח שעונים (רק הספידומטר עובד) והחיישן של האורות חושב שהרכב כבוי כשהוא מונע!

העניין שאין לי וולטמטר וכ"ו... ואני חייב לדעת פחות או יותר איפה להתמקד כי אין לי פה באיזור חשמלאי שאני סומך עליו.. ולעלות לאיזור מעלות כרמיאלח עכשיו לא נראה לי הגיוני..

פורסם

בדיקה ראשונה היא בדיקת הפיוזים(נתיכים)

הוצא אחד הבט שחוט הלהט שלו אינו מנותק באמצע והחזיר אותו בדיוק למקום שהוצאת אותו משם.

כך עם האחרים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

וולטמטר תוכל לקנות מ - ACE או הום סנטר או מחנות לדברי חשמל במחיר של כ-70 ש"ח פחות או יותר.

לאחר מכן תבדוק טעינת מצבר כאשר מנוע כבוי עד בערך 11.75V מצבר חלש מאוד אבל יכול להניע, כאשר מנוע דלוק טעינה תקינה תראה 13.75V בערך.

אני לא חושב שהתקלה היא בפיוזים, אבל כדאי לבדוק.

אני ממליץ לך לבדוק את חיבורי החשמל יתכן וישנו חיבור רופף בעיקר בקטבי המצבר.

בדוק ריילים בקופסת פיוזים.

לסיכום אם רק בסוף נדלקה נורת מצבר לאחר כל בעיות החשמל אז הסבירות היא שיש בעיה בחיבורי חוטים או קצר.

• תוכן חדש...