Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקפיירים בדיזל ? אמממממ קשה לי מאוד להאמין שהסעפת\דוד יגיעו לטמפרטורת הצתה של סולר....

בכל מקרה כיוון ההצתה במנוע הדיזל מתבצע ע"י שינויים מכאניים בהתייחסות לנתונים ממוחשבים ולכן לדעתי מוסך שלא מתמחה בואג - וקיימים אצלו הכלים הממוחשבים לא יכול לבצע את זה בצורה יעילה ומושלמת !

פורסם

עתיד - זה הגיע למצב שהנהג פחד לנסוע ברכב, והנוסעים חשבו שיש פיגוע. אתה נוסע, הטורים עולים יפה, פתאום בום בעוצמה כזאת אדירה מהאגזוז, וממש כל החלק האחורי ברכב רועד. אני מניח שזה בקפייר.

ושאר הנתונים זהים לתלונות של הבחור פה, הרכב זה VW LT -35 TDI כיוון ההזרקה ע"י שעון יעודי בדיזל דרומית פתר את הבעיה. למרות ששוב , ציינתי בפני הבחור שכדאי לו מאוד לפנות לצמפיון.

פורסם

עומרי היום רציתי לנסוע למוסך של צ'מפיון.......

האוטו מת... הוא שפך מנוע באמצע נסיעה התכבה ולא נדלק יותר.......

כנראה שזה המזל שלי........

תודה בכל מקרה לכולם על העזרה

פורסם

עצוב.

ויותר עצוב שהכתובת היתה על הקיר מהרגע שיצאת מהמוסך של דוד שלך.

בכל מקרה, בהצלחה במציאת מנוע חדש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

צר לי לשמוע זאת.

המנועים האלה לא זולים - האם חלקים מהמנוע עפו מהבלוק החוצה? אם היתה לוקח את הרכב על גרר למוסך מקצועי ברגע שזה התחיל , ואני הזהרתי אותך - בשתי המקרים, גם אם מדובר ברצעוה של טיימינג וגם אם מדובר ברצועה של החגורה של התזמון הזרקה, עלול להגרם נזק חמור למנוע אם תמשיך לנסוע ברכב. - יתכן וכיוון נאות של אחת מהחגורות (אם זו טיימינג או לחלופין הזרקה) יכל לפתור את הבעיה, או במקרה הרע שמדובר היה בטיימינג - עדין יכלתה לצאת יחסית, בזול.

חבל. אני מכיר את ההרגשה מקרוב.

פורסם

מה זאת אומרת רצועת טיימינג או רצועת תזמן הזרקה

במנועי הדיזל של קונצרן VAG (לא רוצה להגיד כל המנועים של כל החברות) רצועת התזמון מפעילה גם את המשאבה....

פורסם

בתור אחד שרק לפני מספר שבועות החליף משאבת הזרקה בגולף SDI הפרטית שלי אני מבקש לחדד ובצנעה לתקן:

לסנטיאגו: הכיוון מבוצע ע"י שיחרור 3 ברגים של הפולי של המשאבה (לא לגעת בשלב זה בבורג הגדול המרכזי!!!) ורק לאחר שיחרור הברגים מותר להזיז את הציר המרכזי של המשאבה בזמן שהפולי משאבה נשאר במקומו. אח"כ ע"מ לבדוק את דיוק הכיוון חובה להתחבר עם VAGCOM במצב BASIC SETTINGS ולראות את הINJECTION TIMING

המספר הקטלוגי של המשאבה ב SDI הוא : 038130107B

אין כלי יחודי לכיוון המשאבה הזו היא אלקטרונית ונשלטת ע"י המחשב! רק מפתח 13 ועוד מפתח גדול להזזת הציר המרכזי!

למתעניינים אחרי החלפת המשאבה האוטו החל לצרוך 18 ק"מ לליטר במקום 14 ק"מ לליטר וכן כמות העשן פחתה משמעותית. אתה נוסע 920 ק"מ ב 200 שקל.

אם יש מעוניינים אני אשמח לצרף תמונות של הליך ההחלפה .

• תוכן חדש...