Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, בשעה טובה.. אני יקנה בעתיד הקרוב אוטו משלי, הכיוון הכללי בעקרון שואף לטויוטה סטרלט מודל 96 (30 אלף.. זה התקציב כרגע לאוטו עצמו, מן הסתם צריך גם מערכת טובה.. אז אין יותר מדי להוסיף)

בכל אופן, דבר ראשון לגבי הסטרלט, הבנתי שהיה שינוי מסוים בשנת 96.. השאלה שלי איזה שינוי נעשה, מבחינת מכנית,חיצונית וכו, והאם בשת 96 השינוי כבר התבצע

דבר שני, למישהו יש נסיון עם הסטרלט, מבחינת טיפולים אמינות וכו..

דבר שלישי, לגבי רכבי פיג'ו.. נכנסים לי כמה בתקציב של ה30 אלף.. השאלה אם אפשר להשוות את רכבי הפיג'ו באמינותם והתנהגותם לטויוטה.. לרעה או לטובה..

תודה לעונים 8)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

הטיויוטה אמינה יותר. מהנה - לא ממש.

הפ'זו מהנה פי כמה. אמינה? לא כמו הטיוטה. אבל אם טופלה כמו שצריך תהיה

סה"כ בסדר. לא מושלם אבל משהו ששווה לחיות איתו מול ההנאה מנהיגה וכו'

(לדעתי כמובן). הסטארלט בעיקר אמינה - וזהו.

תעשה את ההחלטה מה חשוב לך יותר. אמינות טוטאלית עם מעט מאוד הנאה.

הרבה הנאה, בלי אמינות מלאה. אם כי לא גורעה.

פורסם

להגיד תאמת, לא יצא לי לנסוע על פיג'ו.. הרבה מתלהבים מהאיכויות נהיגה..

גם אני רואה שלאיזה חצי פורום יש בעלות על פג'ו.. 8)

יש לעוד מישהו דיעה בנושא?

פורסם

quote]

זה שלחצי פורום יש פיגו זה לא אומר שזה אוטו טוב :evil:

גם לחצי מדינת ישראל יש מזדה לנטיס אז מה זה אומר שזה אוטו טוב? :twisted:

פורסם

לא.. הכוונה שלי הייתה שכבר אני מבין תתגובות של חצי פורום על פג'ו:)8)

פורסם

quote]

על איזה רכב אתה נוהג בדיוק?

לפ'גו סיטרואן יש את היתרונות שלהם והמעלות שלהם. כנ"ל לטויטה. ומגוון

רכבים יפנים אחרים. אפשר אפילו להגיד שלכל יצרן ודגם יש יתרונות וחסרונות.

שכל אחד יעשה את הבחירה שלו. מי שקשה לו להחליט מוזמן לנסוע או במרצדס, או ב

M.A.N. (או בוולוו אם הוא ממודיעין) אפילו לא ישעמם לו בדרך והוא יפגוש אנשים חדשים.

:lol:

שים לב אגב שההודעה שהעלת מבולגת. לא יזיק להעיף מבט אחרי שלוחצים שלח.

פורסם

כרגע נוהג על טויוטה קרינה 97..

לפניה קרינה 95 (עשתה איזה טוטאלוס)

לפני זה קורולה 95

ולפני זה סובארו "קופסה" 86 לבערך 3 שבועות:)

כמובן שהכל אוטומאט.. אבל אלה היו רכבים משפחתיים

ועכשיו הגיע הזמן לקנות אוטו משלי.. זה התקציב שיש.. ועבדתי בשבילו.. ועם זה נסתדר..

בכל אופן אם מישהו יודע גם על השינויים ששאלתי שהתבצעו במודל 96 של הסטרלט, מוזמן להגיד לי.. תודה 8)

פורסם
כרגע נוהג על טויוטה קרינה 97..

לפניה קרינה 95 (עשתה איזה טוטאלוס)

לפני זה קורולה 95

ולפני זה סובארו "קופסה" 86 לבערך 3 שבועות:)

כמובן שהכל אוטומאט.. אבל אלה היו רכבים משפחתיים

ועכשיו הגיע הזמן לקנות אוטו משלי.. זה התקציב שיש.. ועבדתי בשבילו.. ועם זה נסתדר..

בכל אופן אם מישהו יודע גם על השינויים ששאלתי שהתבצעו במודל 96 של הסטרלט, מוזמן להגיד לי.. תודה 8)

לגבי הסטרלאט - אין לי מושג.... :roll:

אבל אם רוצים משהו אמין אפשר להוסיף גם את ה 121 לרשימה.

פורסם

לגבי הסטרלאט - אין לי מושג.... :roll:

אבל אם רוצים משהו אמין אפשר להוסיף גם את ה 121 לרשימה.

תודה על ההצעה.. אבל נהגתי עליו באיזו הזדמנות.. לא מתלהב, מה גם שלא מתלהב ממאזדה..

(אולי ממזדה 6.. אבל גם אז הייתי מעדיף אוונסיס)

זו בעיה אצל אנשים שנוהגים בטויוטה.. תמיד רוצים להמשיך עם טויוטה.. בעייתי 8)

פורסם
טוב, בשעה טובה.. אני יקנה בעתיד הקרוב אוטו משלי, הכיוון הכללי בעקרון שואף לטויוטה סטרלט מודל 96 (30 אלף.. זה התקציב כרגע לאוטו עצמו, מן הסתם צריך גם מערכת טובה.. אז אין יותר מדי להוסיף)

בכל אופן, דבר ראשון לגבי הסטרלט, הבנתי שהיה שינוי מסוים בשנת 96.. השאלה שלי איזה שינוי נעשה, מבחינת מכנית,חיצונית וכו, והאם בשת 96 השינוי כבר התבצע

דבר שני, למישהו יש נסיון עם הסטרלט, מבחינת טיפולים אמינות וכו..

דבר שלישי, לגבי רכבי פיג'ו.. נכנסים לי כמה בתקציב של ה30 אלף.. השאלה אם אפשר להשוות את רכבי הפיג'ו באמינותם והתנהגותם לטויוטה.. לרעה או לטובה..

תודה לעונים 8)

1. מאחר ואתה מתמקד במכונית אמינה, אם זו תהיה סטרלט או שרייד זה לא משנה הרבה. שתיהן יספקו לך אמינות ברמה טובה (יחסית למשומשות אחרות) ומנועים לא-רעים (תתמקד ב 16V של השרייד ובגיר ידני).

2. אני בספק. מדובר ברכב שנמכר בכמויות קטנות...בוא נראה אם יש כאן חברי פורום שהחזיקו אחת כזו, לי אישית אין ניסיון עם הרכב הזה.

3. היפאניות יותר אמינות בדרך-כלל עקב מבנה חזק יותר / חכם יותר של מערכות מסויימות, מה שמכהה את תחושות ה"נהיגה" ברכב. בצרפתיות עיקר הבעיות נעות סביב תיכנון לקוי או תיכנון כפוי של מערכות שונות בשביל לשמור על תכונות מסויימות של הרכב (היגוי טוב, נוחות וכו'). מערכת ההיגוי למשל בצרפתיות הינה הרבה יותר "מתקשרת", אך האמינות שלה אינה מהטובות שיש (בלאי מאוד גבוה בתותבי/בוקסות המשולשים, תפוחי פרונט וכד').

אם אתה הולך לכיוון אמינות, עדיף להתרכז ביפאנית קטנה.

אני הייתי משאיר כמה אלפים בצד עבור בולמי זעזועים חדשים (רק בולמי שמן כמובן), טיימינג, צמיגים וטיפול גדול - דבר שיבטיח לך שקט נפשי לאורך זמן.

כמו כן, אחת לשנה תמיד טוב לבצע בדיקה לצינורות הגומי של המערכת ולהחליף לפי הצורך (העלות זניחה והתועלת רבה... למשל: צינור ראשי תחליפי מסוכך שמחבר בין הרדיאטור למנוע יעלה בד"כ עשרות שקלים, משהו כמו בין 30 ל 100 שח - ויספק שקט נפשי לאורך זמן, מבלי להתקע בדרך).

אם מדובר בשרייד, ישנם כמה מעברי מים העשויים ממתכת וכתוצאה משימוש במים רגילים הם עלולים לפתוח חלודה/ריקבון ולעשות בעיות.

מרכבים כאלה בד"כ צריך להתרחק, כי בד"כ איתם גם מלווה נזק למנוע (קורוזיה עקב שימוש במים רגילים) - אך אם מדובר בבלאי סביר, צריך להחליף מייד כל חלק הקשור במערכת הקירור של המנוע.

מעבר לזה, במהלך החיפושים תהיה חכם.

תמיד תשאל שאלות לגיטימיות שישראלים שואלים ואל תחווה דיעה ("כל כמה זמן אתה ממלא גז במזגן" או "איך המזגן" אתה יכול לשאול, תשובה של "פעם בשנה, 90 שקל ויש אחלה מזגן" צריכה להדליק לך נורה אדומה בראש....מזגן לא צריך גז כל שנה אלא רק אם יש בו תקלה - דבר זה עלול להוביל אותך להשקעה עצומה של אלפי שקלים על מדחס ותיקון התקלה במערכת, באם זה דליפה או החלפה של יחידה פנימית וכד'...).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן !! בשנת 1996 הופיעה הסטארלט החדשה. השינויים העיקריים היו עיצוב פנים חוץ שונה ומעודכן יותר, ותוספות בטיחותיות כמו ABS ושתי כריות אוויר. המנוע כפי שאני זוכר נשאר אותו מנוע קרי 1,300 סמ"ק 75 כ"ס. כפי שכתבתי בעבר, הרכב אפרורי אולם הוא רכב בהחלט טוב (אע"פ היותו נדיר).

בהצלחה.

פורסם

אם אתה מעוניין בסטרלט

יש אחת בצבע ירוק חסה למכירה שחונה ברחוב שלי,

אם תרצה אני אביא את המספר שלה.

חג שמח :D

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

ציטוט: על איזה רכב אתה נוהג בדיוק?

גם אני נוהג בפיגו כרגע 205 ובעתיד הקרוב (כשאני אמצא אחת) 106 ראלי.

מה שאמרתי בדבריי זה לא שפיגו לא אוטו טוב, אלא העובדה שלחצי פורום יש פיגו לא עושה אותו טוב.

פורסם
אם אתה מעוניין בסטרלט

יש אחת בצבע ירוק חסה למכירה שחונה ברחוב שלי,

אם תרצה אני אביא את המספר שלה.

חג שמח :D

וואלה, אודה לך אם תביא את המספר.. בצירוף שנתון אם תוכל, תודה :!:8)

• תוכן חדש...