Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אודיו - יום שישי 27/01/06 - 14:00

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי אני יגיע תלוי אם יש עוד אנשים מאיזור אשקלון שרוצים לבוא (קצת בעסה לנסוע לבד לשם).

אני גר בקרית מלאכי ורוב הסיכויים שאני יגיע.. אם לא תיהיה עבודה

אם בא לך לאסוף אותי אז שלח הודעה פרטית או משהו

יהודה

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מחר אני אסיים את כל הסידורים שלי בזמן אז מצב טוב מאד שאני יגיע..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לעידן (JOKER2K) - אני וצ'יקו נוסעים. אתה מוזמן להצטרף אלינו (או לנסוע אחרינו...). מה שכן, כנראה שנצטרך לצאת 40 דקות לפני כניסת שבת כדי להגיע בזמן (אני שומר שבת). (כמה מזל שהיום נסעתי לבסיס בקו 300 ולמדתי בדיוק איפה המצלמות פועלות..)

צור קשר בה"פ אני אמור להיות בפורום מחר.

פורסם

אני אאכזב בעקבות ההחלפה של האוטו אין לי איך להגיע...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מה יורד אצליכם בר"ג גשם ?

רציני למה באיזור חדרה בנימינה עננים לבנים שמיים כחולים ושמש מבצבצת..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...