Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אודיו - יום שישי 27/01/06 - 14:00

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו....המערכת החדשה מוכנה החל מאתמול בערב. נשארו עוד פינישים קטנים, שאני אסיים בטוח עד למפגש.

מקווה להגיע.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני בא מבנימינה....אפילו שרמת גן טיפה יותר רחוק. זה דרך הרבה יותר מהנה לדעתי מאשר ליסוע לצפון, ששם אין הענות גדולה כמו ברמת גן.

תמיר

פורסם

יש לי בקשה ,

אם מישהו עובר במקרא ליד חנות שמוכרת פיוז של 80-100 אמפר , אשמח אם מישהו יוכל לקנות ובמפגש אני אשלם .

חיפשתי בכל העיר שלי (נתניה) וכלום !!! אף אחד לא מוכר יותר מ-50 אמפר .

תודה .

זה נכון

פורסם

אני מקווה גם להגיע.

יש מצב שיש למישהו מהפורום את הפיוניר 9600 מותקן, ומוכן לתת לי לשחק באפשרויות שלו קצת?

אני מתכנן לקנות, ואני מחפש אופציה מאוד מסויימת.

תודה.

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יש לי בקשה ,

אם מישהו עובר במקרא ליד חנות שמוכרת פיוז של 80-100 אמפר , אשמח אם מישהו יוכל לקנות ובמפגש אני אשלם .

חיפשתי בכל העיר שלי (נתניה) וכלום !!! אף אחד לא מוכר יותר מ-50 אמפר .

תודה .

יש לי פיוז בודד של 75 אם זה עוזר.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
אני מקווה גם להגיע.

יש מצב שיש למישהו מהפורום את הפיוניר 9600 מותקן, ומוכן לתת לי לשחק באפשרויות שלו קצת?

אני מתכנן לקנות, ואני מחפש אופציה מאוד מסויימת.

תודה.

אלי.

בכיף, רק תזהר על הכיוונים שלי...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מגיע...

עם מערכת מכוונת (סוף-סוף!)

כל מי שרוצה לשמוע את המקסימום שאפשר לסחוט מדוטק בהתקנה סטנדארטית - מוזמן למאזדה 3 כחולה.

קבלו תיקון...

כל מי שרוצה לשמוע ELATE בלי קרוסים ובלי שום כיוונון - מוזמן....

עד שכיוונתי את הדוטקים וסוף-סוף סגרתי את הפלטה של המגבר - התחדשתי בזוג וופרים אילייט...

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

הכותרת וההודעה בלבלו אותי, אז רק בשביל לוודאות: יום שישי (מחר), שעה 14:00, בחניה של אצטדיון רמת גן (החנייה של הביליארד, באולינג, ואיפה שיש את המפגש של ה"משופרות" כל יום שישי)?

206XS 1.6 16V 110HP

פורסם
הכותרת וההודעה בלבלו אותי, אז רק בשביל לוודאות: יום שישי (מחר), שעה 14:00, בחניה של אצטדיון רמת גן (החנייה של הביליארד, באולינג, ואיפה שיש את המפגש של ה"משופרות" כל יום שישי)?

כן , מה לא מובן בכותרת :roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...