Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהחלט מסכים איתך בחלק מן הדברים של ההתעסקויות הקטנות של משטרת התנועה.

אך בל לא נשכח כי מי שמרשה לעצמו ליסוע 120 במקום 90, אולי גם ירשה לעצמו לעקוף בפס לבן, להתפרע בכבישים, לא לציית לתמרורים וכו'...

אפי.

אפי יקירי...

מתי המשטרה תפסיק להתעסק בדרים הקטנים, כמו למשל נסיעה ב- 120 במקום 90, ותתחיל לטפל בדברים הדחופים כמו ילדים שמתפרעים בכבישים, עוקפים בקוו לבן, לא ממש מצייתים לתמרורים ובתכלס הם אלה שמסכנים חיי אדם!!

אבל, כנראה שמה שמעניין את המשטרה זה להרוויח כמה שיותר כסף בדך הכי קלה שיש ומה יותר קל מאשר לציב מצלמות מהירות בכבישים יחסית טובים כשהמכוניות משתכללות ונעשות מהירות יותר?

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שמרשה לעצמו ליסוע 120 במקום 90, אולי גם ירשה לעצמו לעקוף בפס לבן, להתפרע בכבישים, לא לציית לתמרורים וכו'...

אפי.

אולי .

ואולי להיפך ?

אחד שנוסע מהר אך מקפיד על שאר החוקים חוטף על ימין ועל שמאל , בעוד

מי שרואה שהמשטרה בעיקר עוסקת באכיפת מהירות - מרשה לעצמו לזלזל בשאר החוקים כי הוא יודע שאין סיכוי שהוא ייפול על שוטר.

במקום ששוטר מתנ"א יפגין נוכחות בכביש ויסייע בהפיכת צורת הנהיגה הממוצעת לנורמלית - הוא רובץ על הכסא של האוטו כל המשמרת עם ממל"ז ומחכה לתפוס את אלה שנוסעים 120-130 בכביש שמאפשר זאת.

פורסם

שמר,

רק שכחת את העובדה השולית שאת המשמרת שלו הוא מתחיל ומסיים בשיוט רגוע על 120-130, בכביש שמאפשר זאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חוץ מזה שזה נושא נטחן וכנראה לא יעזור לדבר עליו, אני לא חושב שאפי זו הכתובת..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

במקום ששוטר מתנ"א יפגין נוכחות בכביש ויסייע בהפיכת צורת הנהיגה הממוצעת לנורמלית - הוא רובץ על הכסא של האוטו כל המשמרת עם ממל"ז ומחכה לתפוס את אלה שנוסעים 120-130 בכביש שמאפשר זאת.

מסכים, אולי יש לו כמה דונאטס בצד... :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם
ודרך קבלת הרישיון ותרבות הנהיגה הולכים ביחס הפוך לטכנולוגיה המודרנית![/

QUOTE]

ואת זה בטח שלא נפטור בעזרת מצלמות :roll:

ברור שלא, אבל גם אי אפשר לבוא בטענות לגבי כל הדברים הנלווים מסביב, כאשר השורש רקוב!
פורסם

אך בל לא נשכח כי מי שמרשה לעצמו ליסוע 120 במקום 90, אולי גם ירשה לעצמו לעקוף בפס לבן, להתפרע בכבישים, לא לציית לתמרורים וכו'...

אפי.

אתה באמת מאמין בשטות הזו ?

פשוט מאד עבירת המהירות היא עברה שמאד קל למשטרה לאכוף העיקר הקופה מתמלאת לא ?!

(ד"א אני יודע שאתה לא הכתובת פשוט רשמת משפט שנראה כאילו נלקח מאיזה פוסטר של עידוד עצמי במשרדו של אחד הקצינים שלך...)

רפי.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

אפי.

אפי, אך בל לא נשכח שמי שמשקר בקשר להתכנות של התקנת מצלמות אמת על עמודי דמה אולי גם ירשה לעצמו לרשום דוחות שקריים לנהגים על עבירות שלא היו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפי.

אני יכול להעיד על עצמי כמי שמרשה לעצמו לנסוע 120 במקום 90 (ולפעמים גם קצת יותר...) אבל לא תמצא אותי עוקף בקו לבן, שותה ונוהג (אפילו משקה אחד - הגעתי למסקנה שגם הכמות המותרת לא עושה טוב לנהיגה שלי), או גונב רמזורים אדומים. אני גם מקפיד שכולם אצלי יחגרו - אין תירוצים. ואני גם מסרב בתוקף להסיע את בת-דודתי בת החמש אם לא מביאים אותה עם ה-בוסטר, לא משנה כמה עושים לי פרצופים.

לעומתי לא חסרים נהגים שכשהם שומעים באיזה מהירויות אני נוהג קוראים לי שאהיד, אבל לא מפריע להם לקחת את הילד שלהם לא חגור כי זו "רק נסיעה קצרה" ופעם אחרונה שהם בדקו לחץ אוויר בצמיגים היתה כשהם היו ילדים בני 10 ומילאו אוויר באופניים לקראת יום כיפור. (ובבדיקה אקראית מתגלים אצלהם מימצאים כמו 8 PSI במקום 28 )

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני יכול להעיד על עצמי כמי שמרשה לעצמו לנסוע 120 במקום 90 (ולפעמים גם קצת יותר...) אבל לא תמצא אותי עוקף בקו לבן, שותה ונוהג (אפילו משקה אחד - הגעתי למסקנה שגם הכמות המותרת לא עושה טוב לנהיגה שלי), או גונב רמזורים אדומים. אני גם מקפיד שכולם אצלי יחגרו - אין תירוצים. ואני גם מסרב בתוקף להסיע את בת-דודתי בת החמש אם לא מביאים אותה עם ה-בוסטר, לא משנה כמה עושים לי פרצופים.

לעומתי לא חסרים נהגים שכשהם שומעים באיזה מהירויות אני נוהג קוראים לי שאהיד, אבל לא מפריע להם לקחת את הילד שלהם לא חגור כי זו "רק נסיעה קצרה" ופעם אחרונה שהם בדקו לחץ אוויר בצמיגים היתה כשהם היו ילדים בני 10 ומילאו אוויר באופניים לקראת יום כיפור. (ובבדיקה אקראית מתגלים אצלהם מימצאים כמו 8 PSI במקום 28 )

:mm_yeah:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אפי יקירי...

מתי המשטרה תפסיק להתעסק בדרים הקטנים, כמו למשל נסיעה ב- 120 במקום 90, ותתחיל לטפל בדברים הדחופים כמו ילדים שמתפרעים בכבישים, עוקפים בקוו לבן, לא ממש מצייתים לתמרורים ובתכלס הם אלה שמסכנים חיי אדם!!

אבל, כנראה שמה שמעניין את המשטרה זה להרוויח כמה שיותר כסף בדך הכי קלה שיש ומה יותר קל מאשר לציב מצלמות מהירות בכבישים יחסית טובים כשהמכוניות משתכללות ונעשות מהירות יותר?

שטויות.. פשוט שטויות.....

זה כל כך כואב לך שלאנשים בגיל 17-18 יש רישיון?

העקיפה בקו רצוף או מימין או כל עבירה אחרת מתבצעת על ידי הרבה מאוד נהגים,וקבוצת הגיל היא לא המכנה המשותף שלהם!!, זה תלוי רק באיזה סוג של בנאדם אתה ודרך אגב רוב התאונות הפטאליות לא נגרמות על ידי נער בן 17, אלא על ידי אנשים מבוגרים בהרבה-מניסיון, רוב התאונות הקשות ששמעתי עליהן או שראיתי אותן-הנהג וחבריו תמיד היו מעל גיל 20 לפחות!

כך שפעם הבאה שאתה אומר ילדים תכוון טיפ טיפה יותר גבוה, לגיל שלך אולי!

פורסם

אם אני נוסע בלילה ומצלמים אותי. יש סיכוי שלא רואים את הפלאש, או שהפלאש כל כך חזק שאי אפשר להחמיץ אותו?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מאיר את הלילה. אם יצלמו אותך תדע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואחרי כמה זמן שהאור האדום ברמזור פועל אז המצלמה מתחילה לעבוד?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...