Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב - 205GTI שנת 88 שיושבת אצלי בחוסר מעש.

פירקתי את מחשב המנוע של ה1600 והכנסתי במקומו מחשב של 1900.

ביצעתי נסיעת מבחן בכביש 1.

הרכב בעל טסט לעוד כחודשיים, ומכיוון שאין לי צורך בו והוא על סף פירוק החלטתי לבדוק את ההשלכה.

אני אישית הרגשתי שיפור לעומת 205GTI 1600 נוספות שאצלי

האם זה רק פסיכולוגי? והאם נסיעה ממושכת לזמן ארוך עם המחשב הזה, ללא החלפת חלקים אחרים מ1900 יכול לפגוע ברכב?

ובמידה וכן, אם אני אחליף גם את המזרקים לשל 1900, האם ככה אוכל לנסוע מבלי לפגוע ברכב וליצור בלאי ארוך יותר? ( המנוע נשאר 1600, רק המזרקים והמחשב יוחלפו, ללא AFM וחלקים נוספים)

ובמידה וגם זה פוגע, מה אצטרך להחליף ברכב, למעט המנוע, הכוונה להשאר עם ה1600, ולהחליף חלקים אחרים על מנת להרגיש שיפור בביצועים (מדובר על חלקים מ1900, ולא AFTER MARKET).

תודה.

פורסם

אני לא יודע מה ההבדל בתוכנה אם קיים הבדל בכלל בתוכנה.

ניתן לבצע בדיקה בסיסית ולהשוות זמן הזרקה, בסלד סרק , ב2000סלד וב 4000סלד.

אם זמן ההזרקה אותו דבר, אז אין הבדל משמעותי פרט אולי לזמני הזרקה בעת האצת המנוע.

אם יש הבדל בזמני הזרקה בעליית הזמן , הרכב יצרוך יותר דלק , יתכן ורמת הCO ושאר הגזים לא תהיה באופטימום ו/או בכלל בתקן, ויתכן גרימת פיח במצתים, ובחיישן חמצן, עד כדי פיח באגזוז וסתימתו האיטית, שלא לדבר על נזק חד משמעי לממיר הקטליטי ועוד כל מיני תופעות ותוצאות.

במצב קיצוני תירשמנה קודי/קוד תקלה במחשב הניהול, ככל שיודע להבחין בתופעות כאלה ואחרות.

אם הרכב נוסע יותר טוב וזו לא אשלייה שלך, אז זמן ההזרקה ארוך יותר ויביא לתוצאות או חלק מהתוצאות שרשמתי .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...