Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינטרקולר מתוצרת Spearco

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם למישהו יש נסיון עם אינטקולרים של Spearco?

במיוחד לגבי Core assembly 2-247. האם ירידת הלחץ מתקבלת על הדעת יחסית למימדים?

כנ"ל לגבי האינטרקולר הבא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/INTERCOOLER-Polished-Turbo-Acura-Prelude-Civic-BM6_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33742QQitemZ8029770823

תודה,

גלעד

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לטעמי אתה הולך על אינטרקולר גדול מדי, מה שיהרוס לך את תגובת הדוושה במקצת ועלול גם להביא לבעיות אחרות הקשורות בקירור בגלל חסימה חלקית של זרימת האויר לרדיאטור.

אם יש לך אפשרות להכניס את 2-242 או 2-249 בחרטום לדעתי מצבך ייטב.

מוטי

פורסם

הבעיה איתם זה הגובה שלהם. 23 ס"מ גובה זה מאוד גבולי, אני צריך לבדוק את זה.

בכל מקרה, מה שהצעת נראה לי ממש קטן לעומת האינטרקולים הענקיים שאני רואה ברכבים מוגדשים.

אתה חושב שזה יעמוד בדרישות הקירור של הטורבו, בהתאם להספק הדרוש?

פורסם

כאן בדיוק נצררת נשמתו של הכלב בצרור החיים בד"כ.

רוב האנשים חסרי הידע דוחפים כל מיני מגדשים ואינטרקולרים שהם האבא והאמא של האוברקיל וסובלים מכל המחלות שכביכול מכוניות מוגדשות סובלות מהן.. Well, אין צורך בזה.

לדעתי אם תצליח לדחוף את אדון 2-242 בתוך הפגוש שלך אתה מסודר היטב בלי לשלם בעונש כמו לאג מעצבן או בכלל תגובת דוושה מאפנה.

תשאל את עצמך למה ישמש אותך הרכב.

אם אתה מחפש מכונית דראג עצבנית אז אולי כדאי באמת לעבור לאינטרקולר גדול יותר כמו גם טורבינה גדולה ולבנות מנוע מחוזק מכף קראנקשאפט ועד ראש (מנוע).. אבל אם הרעיון הוא לרכב יומיומי מהנה שגם נהנה מתוספת כוח יפה ומשמעותית הדרך להגיע לשם היא לשמור על הכל במידה הנכונה.

לשם השוואה, האינטרקולר אצלי באוטו הוא ברוחב 16 אינצ'ים, גובה של "8, עובי של "2.5 וכיוון הזרימה שלו הוא לגובה... אני דוחף 313 סוסים דרכו בלי שום בעיה והוא מסוגל גם לקצת יותר מזה.

מה שכן, כל מי שאי פעם נסע במכונית שלי יודע איזו תגובת דוושה מעולה יש לה ביחס להמון מנועי טורבו אחרים.

מוטי

פורסם

הבנתי, תודה רבה, מוטי.

אני אעשה את החישובים הנדרשים לגבי ה 2-242.

פורסם

אגב, השארתי לך עוד הודעה פרטית. :)

• תוכן חדש...