Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני 3 ימים קניתי טרקטורון פולריס L400 ויש לי כמה שאלות

1)איפה הפלאג והחוט הצתה נמצאים?

2)איפה נמצא הקרברוטור?

3)איפה נמצא הפילטר אוויר?

4)איך בודקים שמן בטרקטורון כי איפה שפתחתי לא היה מדיד זה היה בתוך מיכל כזה וראו בברור את השמן אבל איך יודעים אם הכמות היא בסדר?

5)הטרקטורון הוא 4 פעימות קירור מים מאיפה ממלאים מים לרדיאטור ישר לרדיאטור או שיש מיכל עיבוי?

6) אם המנוע מתחמם איך אני ידע? כי אין לוח שעונים.

תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

400L הוא דגם המנוע ולא הטרק'.

מהו דגם הטרק'?

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

מה זה משנה הדגם המדוייק, כל הפולריסים בנויים אותו דבר.

פלאג נמצא במנוע למעלה, רואים אותו בבירור, ואליו מתחבר החוט.

תוציא את הכסא, יתגלה בפניך עולם שלם של שטויות, שם נמצא הפילטר, שהוא לא ממש פילטר אלא חתיכת ספוג שמולבשת על פלסטיק שחור, תרים את הפלסטיק - מתחת נמצא הקרבורטור, אם הטרקטורון שלך הוא באמת 400 מהדגמים היותר ישנים, אין לך ארבע פעימות,

איזה שנה הוא?

בכל מקרה, אם הוא 2 פעימות, אל תמלא שמן במיכל הייעודי, זה מתכון להשמדת המנוע, תערבב במיכל הבנזין.

בקשר להתחממות, או שתתקין שעון (מאוד מאוד מאוד מומלץ), או שתתפלל הרבה, כי קיימת רק נורת "אכלת אותה". שלא כל כך רואים אותה באור יום.

מים ממלאים ברדיאטור מקדימה, בדגמים מסויימים קצת טריקי העניין אבל שטויות, חפש את מכסה הרדיאטור ולעולם לעולם אל תצא מהחניה בלי לבדוק מים, לעולם. כל נסיעה בלי יוצא מן הכלל.

ושוב, איזה שנה הטרקטורון?

פורסם

ה400L הוא עם מנוע שתי פעימות. מנועי הארבע פעימות בנפח דומה לזה הם 425 ולא 400 .

1)איפה הפלאג והחוט הצתה נמצאים?

בחלק העליון של ראש המנוע.

2)איפה נמצא הקרברוטור?

3)איפה נמצא הפילטר אוויר?

תרים את הכיסא, תמצא מתחתיו פלסטיק שחור עטוף בספוג צהוב. הספוג הצהוב הזה הוא המסנן המוקדם. תרים את הפלסטיק השחור. מתחתיו תמצא תיבת פלסטיק שחורה עם ארבעה ברגי פרפר. פתח אותם, תרים את המכסה של התיבה ותגלה שם מסנן נייר, שצריך להחליף בזמן טיפולים. המאייד-קרבורטור נמצא לפני תיבת הפלסטיק הזו ומאחורי בלוק המנוע.

4)איך בודקים שמן בטרקטורון כי איפה שפתחתי לא היה מדיד זה היה בתוך מיכל כזה וראו בברור את השמן אבל איך יודעים אם הכמות היא בסדר?

המיכל נמצא לפני הכידון, ויש עליו מכסה עם סימון של שמן. כל עוד יש שמן זה בסדר, והגובה לא משנה, אבל אתה לא רוצה להגיע למצב שבו נגמר השמן, ולכן יש נורת אזהרה, ובנוסף רצוי שתקפיד על מיכל מלא, בלי לקחת צ'אנסים. מדי פעם תעיף מבט אחורה בזמן הנסיעה ואם תראה שהטרקטורון לא מעשן בכחול, תתחיל לדאוג.

5)הטרקטורון הוא 4 פעימות קירור מים מאיפה ממלאים מים לרדיאטור ישר לרדיאטור או שיש מיכל עיבוי?

6)

יש מיכל עיבוי בצד שמאל של הטרקטורון, בערך היכן שנמצאת הברך שלך כשאתה רוכב. יש על המיכל הזה סימונים של מקסימום ומינימום.

אם המנוע מתחמם איך אני ידע? כי אין לוח שעונים.

יש לך נורת שמסמנת אם המנוע התחמם. אתה יכול להרכיב, שעון חום בעלות של כ90 ש"ח , ואז אתה בטוח שהבקרה של המנוע אכן תקינה ועובדת, וגם יכול לפתור בעיות לפני שהן מגיעות לשלב הסופני.

פורסם
מה זה משנה הדגם המדוייק, כל הפולריסים בנויים אותו דבר.

פלאג נמצא במנוע למעלה, רואים אותו בבירור, ואליו מתחבר החוט.

לא ממש.

ישנם דגמים שהפלאג לא נמצא למעלה. אלא בצד.

תוציא את הכסא, יתגלה בפניך עולם שלם של שטויות, שם נמצא הפילטר, שהוא לא ממש פילטר אלא חתיכת ספוג שמולבשת על פלסטיק שחור, תרים את הפלסטיק - מתחת נמצא הקרבורטור, אם הטרקטורון שלך הוא באמת 400 מהדגמים היותר ישנים, אין לך ארבע פעימות,

איזה שנה הוא?

בכל מקרה, אם הוא 2 פעימות, אל תמלא שמן במיכל הייעודי, זה מתכון להשמדת המנוע, תערבב במיכל הבנזין.

מוזר. אם כך שלנו כבר היה אמור להתפגר לפני המון זמן.

12345

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אוקיי חברים מצאתי את הפלאג ממש לא קל לגשת אליו אבל קלטתי אותו לגבי המיכל של הרדיאטור גם ראיתי ולגבי הפילטר והקרברוטור הרמתי את המושב ולא ראיתי אותו ויש לי עוד שאלה

עכשיו ניסתי להניע את הטרקטורון מהסטארטר הידני אמרו לי מתי שהמנוע קר להניע אותו מהסטארטר הידני ושהוא חם להניע מהחשמלי אז ניסתי להניע מהידני עכשיו והחוט לא חוזר זה קורה ככה מהיום שהבאתי את הטרקטורון מהמוסך החליפו לי פחמים בסטארטר החשמלי וסידרו איזה חלק בסטארטר הידני החוט לא חוזר ניסתי לתת קצת סטארטר חשמלי ולא הלך החזיר אותו טיפה וזהו מה אני עושה בבקשה עזרה

פורסם

יש לך סטרטר חשמלי, למה שתתאמץ להניע בידני? אין סיבה טובה, גם אם קר.

נסה להניע את המנוע עם הסטרטר החשמלי. כשתצליח, יש סיכוי טוב שהויברציות של המנוע יגרמו לחוט של הידני לחזור למקומו. אם לא, תצטרך לפרק את המכסה הימני של המנוע, ולפרק/לנקות/לגרז את המנגנון של הסטרטר הידני.

אני מקווה שלא שילמת יותר מדי על הטיפול בסטרטר החשמלי הזה. הטיפול בו, בישראל, עולה הון, ועדיף לקנות סטרטר קומפלט חדש, ומשופר, מארה"ב, בכ 125$ .

פורסם
יש לך סטרטר חשמלי, למה שתתאמץ להניע בידני? אין סיבה טובה, גם אם קר.

נסה להניע את המנוע עם הסטרטר החשמלי. כשתצליח, יש סיכוי טוב שהויברציות של המנוע יגרמו לחוט של הידני לחזור למקומו. אם לא, תצטרך לפרק את המכסה הימני של המנוע, ולפרק/לנקות/לגרז את המנגנון של הסטרטר הידני.

אני מקווה שלא שילמת יותר מדי על הטיפול בסטרטר החשמלי הזה. הטיפול בו, בישראל, עולה הון, ועדיף לקנות סטרטר קומפלט חדש, ומשופר, מארה"ב, בכ 125$ .

חנן אני מניע בסטארטר החשמלי מעוד סיבה אחת פשוטה המצבר פשוט גמור מהיום שהבאתי את הטרקטורון לא נסעתי איתו אז המצבר לא הספיק להטען יש לי עוד שאלה שאולי תעזור לי להניע אם הסטארטר החשמלי אני יכול לחבר למצבר שמחובר עכשיו לחבר לו מינוס ממצבר 6 וולט למצבר של הטרקטורון ופלוס מהמצבר 6 וולט לחבר למצבר של הטרקטורון ?? אם אני לא טועה המצבר של הטרקטורון הוא 12 וולט
פורסם

זה לא נותן לי לערוך אז אני יכתוב פה מחדש

חנן אני לא מניע בסטארטר החשמלי מעוד סיבה אחת פשוטה המצבר פשוט גמור אני נותן סטארטר חשמלי שומעים את הסטארטר מסתובב חלש ושומעים שקשה לו להסתובב ואני יודע וזה בדוק שהמצבר גמור מהיום שהבאתי את הטרקטורון לא נסעתי איתו אז המצבר לא הספיק להטען יש לי עוד שאלה שאולי תעזור לי להניע אם הסטארטר החשמלי אני יכול לחבר למצבר שמחובר עכשיו לחבר לו מינוס ממצבר 6 וולט למצבר של הטרקטורון ופלוס מהמצבר 6 וולט לחבר למצבר של הטרקטורון ?? אם אני לא טועה המצבר של הטרקטורון הוא 12 וולט

פורסם
לא' date=' אתה צריך מצבר 12 וולט.[/quote']יש לי אפשרות לחבר למצבר שמחובר עכשיו לחבר אליו אם כבלים מצבר 12 וולט והוא יניע?
פורסם

חנן כנראה שלא הבנת אותי טוב

אני מתכון יענו כמו שאוטו נתקע אם מצבר גמור אז בא עוד רכב לעזור לו ומחבר כבלים לזה אני מתכוון אבל האם אני יכול לחבר אם כבלים מצבר 6 וולט?

פורסם

הבנתי אותך, והתשובה היא שלילית. אתה חייב לחבר מצבר 12 וולט ולא מצבר של 6 וולט. כן, אתה יכול להניע בעזרת כבלים ממצבר למצבר, אבל שוב, אתה חייב מצבר של 12 וולט, ואסור לך להתבלבל בחיבורים, אחרת הנזק יהיה גדול. הדק חיובי להדק חיובי והדק שלילי אל הגוף של הטרקטורון השני.

פורסם
הבנתי אותך' date=' והתשובה היא שלילית. אתה חייב לחבר מצבר 12 וולט ולא מצבר של 6 וולט.[/quote']אוקיי לחבר מצבר בנוסף למצבר שיש בטרקטורון עכשיו אני יכול לחבר בנוסף מצבר 12 וולט שיעזור לי להניע אם הסטארטר החשמלי ואז לנתק את המצבר?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...