רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה לעזאזל קורה בכביש החוף באזור מחלף וינגייט? מאז שאני זוכר את הכביש כל הזמן עובדים על עיקול הכביש הזה. הזיזו את הנתיבים צפונה למטה, אחר כך החזירו למעלה והפסיקו לכמה חודשים ארוכים, עכשיו פיצלו את הכביש ואפשר לנסוע גם למעלה וגם למטה. מה עושים שם ולמה חופרים את קטע הכביש המסכן הזה כל כך הרבה שנים?
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
לפני כשנה התקבלה החלטה במשרד התחבורה המאשפרת למכוני הרישוי לבצע רישום מנועים בעלי דגם זהה. עם צאת חג הפסח, יצאה הוראה חדשה המאפשרת למכונים לבצע רישום מנועים גם בעלי דגם תואם. הרישום יתבצע ע"פ אישור מהמח' הטכנית של היבואן או ע"פ אוטודאטה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. נהרס לי באוטו הגומי של הדוושת קלאצ', והלכתי לכמה חנויות כדי לראות איזה דוושות יפות יש. ברוב החנויות לא היו דוושות, ולכם אמרו שזה לא חוקי בארץ, ובטסט זה נופל. ( הוא דיבר על הדוושות הספורטיביות). שאלתי אליכם אם יש חוק בארץ האוסר על כל סוג של דוושות למעט המקוריות? ואילו דוושות כן מותר?
הודעה אחרונה מאת smallars, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם שוב לאחר בדיקה של הרכב גיליתי שאין שום בעיה באוטו ולבסוף קניתי את האוטו עכשיו רציתי לדעת - האם אפשר לשכפל את המפתח של האוטו (שכולל פתיחה אוטומטית) ולא מפתח רגיל . או שאפשר לעשות במוסך מורשה בלבד? ביקשו ממני 580 שקל לשכפל מפתח כזה במוסך מורשה של פיג'ו האם זה נורמלי? מישהו מכיר חברת ביטוח שאמינה ובסדר במחיר? אני בן 24 אני רוצה לבטח את הרכב עליי ועל אחי בלבד(הוא מעל 24 גם) ביטוח מקיף לאוטו כזה בגלל שהוא קבריולט ביקשו ממני 7000 כולל ביטוח חובה האם אתם מכירים חברת ביטוח טובה וזולה יותר? אשמח לשמוע ! תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת noia11, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 917 צפיות
טוב מצאתי את זה בפורום אחר שאני מבקר. מדהים. http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=261208 תהנו
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
http://www.autoblog.com/2009/04/19/shanghai-2009-porsche-panamera-finally-gets-its-public-unveilin/
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מודעת לשרשורים הרבים בנושא, קראתי רבים מהם, אולם הדעות שונות ולפעמים מנוגדות, אז אשמח לקבל את התייחסותכם: אני נהגת חדשה (4 חודשים) על סוזוקי בלנו 98 ידנית (113,000 ק"מ). החלפנו את הקלאץ' לפני 3 חודשים (הקלאץ' היה גמור כבר כשקינו את האוטו באוקטובר האחרון). בביקורי האחרון במוסך בשבוע שעבר (בגלל צירייה שהרעישה בסיבובים) המכונאי שלקח את הרכב לסיבוב שלאחר תיקון אמר לי שהקלאץ' עומד ללכת. כשאמרתי לו שהקלאץ' חדש, הוא אמר שהבלאי מוגבר ובינתיים כיוון את הכבל כך שהוא מפריד כרגע נמוך מאוד, כדי לפצות על הבלאי. אני זקוקה לטיפים שלכם לגבי תפעול נכון של המצמד, בדגש על תנאי השטח של ירושלים והסביבה (כולל פקקים בעלייה ומצבים אחרים שוחקי מצמד): מתי כדאי להעביר …
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
- 17 תגובות
- 12 אלף צפיות
אני יודע שכבר חרשו את זה אבל הבנתי שכמה דברים השתנו לאחרונה. 1. מה התנאים לפטור מטסט וביצוע מבחן שליטה בלבד? 2. האם יש צורך בביצוע תיאוריה מחדש? 3. יש מינימום שיעורי נהיגה? אם לא, תוך כמה שיעורים +- נהג סביר יהיה מוכן לגשת לטסט? 4. עלויות - מה עלות שיעור ממוצע היום? טסט? תיאוריה? 5. אם יש עוד משהו חשוב שכדאי לדעת אשמח. תודה...
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני לא אחדש עם אגיד שהתוכנית הייתה מעולה ומאוד נהנתי לצפות בה. היא מצליחה לפנות בצורה מאוד יפה לחובבי ההגה לצד סתם צופי טלויזיה. בנושא הושבת התינוקות/מושבי התינוק, אני חייב להודות שלא הצלחתי להבין מאיפה הנתונים אותם הציג קובי ליאני, בעיקר שהם די סותרים את אופן מבנה הרכב. הוא ממליץ להושיב את התינוק במרכז המושב האחורי, מאחר ולטענתו זהו המקום הבטוח ביותר, אני מעולם לא נתקלתי במחקר שמוכיח את הטענה הנ"ל (הכוונה שהמושב המרכזי הוא הבטוח ביותר) או אפילו המלצה בנושא. יתרה מכך, הוא ממליץ על עגינת מושב התינוק בהתקן ה-ISO FIX (המלצה מצוינת ונכונה) אולם, כמעט בכל המכוניות החדשות, התקני ה-ISO FIX אינם נמצאים במרכז המושב האחורי אלא דווקא בצידי המושב האחורי. אני מניח שאם באמת הי…
הודעה אחרונה מאת zepnik, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 32 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הנה לינק לסט תמונות של קאמרו מאוד מיוחדת,מצטער שהלינק ברוסית פשוט יש שם המון תמונות ולא רציתי להעלות את כולן. http://steer.ru/archives/2009/04/17/008748.php
הודעה אחרונה מאת YaronMi, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
גיליתי זאת לאחר שלפני יומיים נהגתי בפורד פוקוס 2008, היא אמנם "עממית" בגימור, אך הופתעתי לגלות שיש לה הגה מתכוונן לעומק! (אגב, האוטו הזה עגלה) אז חשבתי לעצמי, איך זה שמכונית כמו הלאון שמכילה פינוקים מכל כיוון כסטנדרט, לא באה עם הגה מתכוונן לעומק?! אז הבוקר שחררתי את הידית שמחזיקה את ההגה ומשכתי (מה יש לי להפסיד) -לתדהמתי, ההגה זז לכיווני יותר מ15 ס"מ אמנם לא חלק כמו בפוקוס, בכל זאת, אף אחד לא משך את ההגה הזה מאז שהוא יצא ממפעלי SEAT, אבל וואלה, הייתי בהלם, לאחר 7 חודשים שהלאון בבעלותי, גיליתי שהמוט הגה שלה מתכוונן גם לעומק!!! אני גבוה (1.90) אז זה כמו חלום שהתגשם (: מקווה שהמידע הזה יעזור לאנשים נוספים... (אל תכתבו לי "למה לא הסתכלת בספר רכב?" …
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי , לאחר שלקחתי עו"ד קיצרו לי את הפסילה לשנה וחצי במקום שנתיים והיא נגמרה בשבוע שעבר. השופט רשם בפסק הדין שעלי לבצע תיאוריה בלבד. האם באמת אני יעשה רק תאוריה או הכל מחדש כולל טסט? בזמן הפסילה הייתי נהג חדש, אני אהיה עכשיו עוד פעם שנתיים? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת tal3335, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חבריי הפורום היקרים... סיימתי את יום הלימודים היום במכללה ובעוד אני מכניס את התיק שלי לספסל האחורי של הרכב החונה שלי -אוטובוס אגד התנגש בדלת הפתוחה שלי ,הדלת חזרה בעוצמה ופגעה בי באגן. חזרתי הרגע מצילומים (אין שברים)אם כי כאבים מטורפים... המשך טיפול אצל אורטופד .ברצוני לפתוח בהליך תביעה. אבקש אמלצתכם לעו"ד רלוונטי באזור הדרום שיעזור לי בעניין זה + בעיניין נזק רכוש לקוואליר האהובה שלי.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/235230/jaguar_xj_scooped.html
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מה זה אומר?
הודעה אחרונה מאת AvihayB, -
-
- 13 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים היום יצאתי מרמת גן לכיוון גן יבנה בדרך שייטתי בין 115ל120 ושמתי לב שממול לתחנת דלק הראשונה לבאים מרמת גן יש מצלמה חדשה ממול בצד שמאל של הכביש היא פעילה? אם כן האם אני יקבל קנס במהירות שחלפתי על פניה? אני לא בטוח אבל המהירות המותרת בקטע הנ"ל הוא 90 או 80?
הודעה אחרונה מאת Yoni84, -
קישור לאחד האירועים החזקים ביותר בארה"ב שראיתי, הMFest http://www.m3post.com/forums/showthread.php?t=251243 קרדיט ל"ARIKO" בפורום מועדון ב.מ.וו (http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=10174 ) תמונות פשוט מפגרות של כלים מדהימים, בחורות כוסיות ושלושה ימים של מפגש ענק עם ג'ימקאנות ומסלולים.
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://carscoop.blogspot.com/2009/04/skoda-readying-fabia-hatchback-scout.html
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 9 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
דגם המכשיר M900 . קיבלתי אותו ברכב שקניתי, הוא פתוח לסלקום בלבד מבדיקה קצרה בגוגל מצאתי שיש אתרים שנותנים שירות בתשלום של 20$ שאני מביא להם את הקוד IMEI של המכשיר בעזרת הקשה של הרצף *#06# והם נותנים לי את ה SUBSIDY PASSWORD. השאלה שלי אם הSUBSIDY PASSWORD זה מה שאני צריך בשביל לפתוח את המכשיר לשתי קווים? האתר שנותן את השירות נ.ב למישהו יש נסיון עם האתרים האלה? זה אמין?
הודעה אחרונה מאת AviPolo6N2, -
- 1 תגובות
- 624 צפיות
שלום רב, רציתי בבקשה לדעת מאיזה גיל אוכל לגשת למבחני תיאוריה, ולהוציא רישיון לקטנוע בעל מנוע בנפח 50 סמ''ק? רק לצורך העניין, כרגע אני נוהג על קורקינט בנזין 52 סמ''ק, אך ידוע לי שזה לא חוקי, ואינני רוצה בעיות מיותרות. יש לי שאלה נוספת ששכחתי לציין, כשאגיע לגיל המצוות, ואוכל להוציא רישיון, האם אוכל להעביר קורקינט בנזין בבניה עצמית שלי טסט? האם זה אפשרי? ואם אנהג בו כשיש לי כבר רישיון, האם זה חוקי? אשמח לתגובות, יוסי.
הודעה אחרונה מאת Berserker, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מקום אחד כותב לי 113, מקום אחר 111, מקום אחר 117 בכלל? כמה יש לה באמת???
הודעה אחרונה מאת I_Deliver_It, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמבטלת את רעש המנוע. פעם סיפרו לי על זה.משמיעים רעש נגדי לרעש אז לא שומעים אותו. http://www.autoblog.com/2009/04/16/lotus-and-harman-partner-on-noise-cancelling-noise-creating-tec/
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 42 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם,אנחנו עורכים מפגש אמרקאיות לציון 45 שנה לפורד מוסטאנג. מוזמנים כל בעלי רכבי שרירים או אמרקאיות ספורטיביות או רכבי קאסטום או לאו ריידר וכמובן כל חובבי הג`אנר מכל השנים ! בבקשה לנהוג בכובד ראש! לא להשתולל ולשמור על סדר ! אנחנו מבקשים לכל מי שמגיע עם רכב רגיל לחנות בחניון אחר נפרד . *למי שירצה נערוך במקום תחרות יופי לרכבים OLD SCHOOL ו ל NEW SCHOOL לכל מי שמועניין להשתתף שירשם במקום. בתודה מראש! חברי FUEL SLUT ביום שבת ה 18.4.09 בשעה 12:00 המפגש יתקיים בחניית איצדיון רמת-גן .
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2009/04/08/new-york-mercedes-benz-amg-sls-new-sketches-interior-reveale/
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/235256/mclaren_launches_supercar.html
הודעה אחרונה מאת XENON, -
מעניין למה לא מייצרים טרקטורונים ספורטיבים לכביש?, הרי זה יכול להיות תחליף טוב לאופנוע ולספק יותר בטיחות אקטיבית וגם פאסיבית מאופנוע רגיל. זה גם יאפשר שימוש בכול עונות השנה (באירופה).
הודעה אחרונה מאת killer2004, -
נהיגת דריפט
מאת killer6-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 878 צפיות
לפני כמה ימים ראיתי סרט שעוסק בדריפטים והתעוררו אצלי כמה שאלות: 1 איך עושים דריפט? 2 מה צריך להיות למכונית כדי שתעשה דריפטים(בלמים הנעה וכו')? 3 האם יש קורסים לדריפט בארץ?
הודעה אחרונה מאת Godflash, -
-
- 1 תגובות
- 761 צפיות
שלום וברכה, ברשותי קאיה פרגיו מודל 98 לרכב יש ABS אך דבר זה אינו מצויין ברישיון הרכב מישהו יודע כיצד דואגים להוסיף את זה לרישיון ? למי פונים ? משרד התחבורה ? איפה ? איזה אישורים צריך ? תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
http://www.worldcarfans.com/9090416.021/seat-reveal-new-ibiza-fr-len-cupra-facelift-ahead-of-barcelona-debut נ.ב. סיאט שיחקו אותה עם המושבים בקופרה....
הודעה אחרונה מאת ToxicTux, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
ראיתי השבוע סיאט איביזה קופרה( או שזה רק הקופרה בלי האיביזה?) שאיזה מישהו שיפר אותה למשהו מטורף והעלה את ההספק למשהו כמו 400 כ"ס. אחר כך היה ויכוח על ההנעה של הרכב, האם היא קידמית או אחורית, אני טעניתי שיש לרכב הנעה קידמית ואחרים אמרו הנעה אחורית. חיפשתי במפרט רכב באתר, במחני דרכים ולא מצאתי תשובה. אז אני שואל פה, יש לרכב הנעה אחורית או קידמית?
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 1,261 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- borsood
- needforcs
- בנס
- ArikC
- santiago
- chrono
- Night Driver
- yohai71
- TomerP
- ronrobin
- 123Shmuel
- Paprika-Metuka