רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 817 צפיות
תשמעו יש לי בעיה, לפני כ-3 שבועות הייתי מעורב בתאונת דרכים, נסעתי ברמזור ירוק מלא באמצע ת"א ומונית נסעה מכיוון שמאל שלי כאשר היה לה רמזור אדום. הרכב הלך טוטאלס אותי פינו באמבולנס עם כאבים וחשש לפריצת דיסק בצוואר אני עדיין ממתין לבדיקות MRI, בכל מקרה מה שקרה זה שאת הפרטים של הנהג רשם רק השוטר שהיה במקום וזה נעלם בארכיון המשטרה איפשהו ולי יש רק את המספר רכב שרשמו הפרמדיקים של מד"א. הייתי במשטרת התנועה ביפו לפני שבוע, ואחרי מה שעברתי זה מאמץ פיזי לא קטן לגשת לשם לצערי....הגשתי תלונה, פתחו תיק וחקירה, אבל בינתים בחברת ביטוח שלי דורשים את הפרטים של הנהג השני. במשטרה משום מה, עושים לי כל מיני בעיות, לא יודע למה לא רוצים לתת את הפרטים שלו אפילו שמספר הרכב מופיע בדו"ח תאונה ובטופ…
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 1 תגובות
- 930 צפיות
שלום. הוצאתי רישיון לטרקטור כשהייתי בן 16. לפני שנה. עכשיו, כשאני בן 17 הוצאתי רישיון לאוטו. אני יהיה "נהג חדש" עד מתי? תודה
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 842 צפיות
שלום כולם! האם האלפא 147 5 דלתות ארוכה יותר מהאלפא 147 3 דלתות? ואם כן, האם זה הבדל משמעותי? תודה.
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה ההבדל בין הגרסאות שנותן עוד 15 כ"ס? אני מתכוון, מה שונה במנוע שההספק שלו הוא עוד 15 כ"ס? (זה לא אותו מנוע?)
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אז ככה, היום היה המשפט בנוגע לעבירה שלו בשכרות. החבר קיבל 10 חודשים שלילה בפועל ו350 שקל קנס בזמן שהתובעת דרשה שנתיים שלילה,1000 שקל קנס, חצי שנה מאסר על תנאי,ועשיית רשיון מחדש או משהו כזה. את האמת לדעתי הוא יצא בזול מכיוון שאני מכיר כמה אנשים שעם עורכי דין טובים יצאו בשלילה לשנה ומעלה. בכל מקרה לכל מי שלפעמים שותה ונוהג, בחיים אל תעשו את זה אפילו בשביל כוס בירה כי אין לדעת איך זה משפיע על כל אחד. המשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי מה זה ?? תודה
הודעה אחרונה מאת I_Deliver_It, -
- 1 תגובות
- 861 צפיות
http://issue.imotormag.co.uk/car-reviews-car-news-car-videos/1W49e49ced63e42012.cde/page/18 תהנו!
הודעה אחרונה מאת הבשבוש המחפש, -
- 1 תגובות
- 831 צפיות
האם לפי החוקים בארץ נתן לשפר את הרכב החל מהמנוע ועד לשלדה? האם יש חברות בארץ שמתעסקות עם יבוא חלקי טיונאפ של חברות אאוט סורסינג? ואם יש מקום לחברות כאלו בארץ?
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
- 2 תגובות
- 806 צפיות
שמי ענת ואני בת 28 מחולון. היום הצתרפתי לאתר ורוצה לברך את כולכם! שילשום עברתי סוף סוף תאסט - ואני מתחילה בדרכי למציאת רכב מושלם רק עם תוכלו לכוון אותי איך ואיפה אני כותבת הודעה חדשה בעניין זה - אין לי מוסג במכוניות ואני לא יודעת מאיפה להתחיל. המשך יום נעים!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב. מקרה שהיה לי לפני כ 8 חודש. המזגן ברכב הפסיק לקרר.הלכתי אצל כמה מזגניסטים לבדוק את הבעייה,וכולם הצביעו על בעיה אחת,"מדחס דולף". לבסוף,הכנסתי את הרכב למזגניסט אחד ,לאחר שסיכמתי איתו על שיפוץ כללי למדחס,ניקוי צנרת,מילוי שמן וגז,ובקיצור,פתרון כל הבעיות בשלוש שעות. עלות 1000 ש"ח - מע"מ. לאחר כשלוש שעות אני חוזר למוסך,ולתדהמתי אני מגלה כי המזגניסט שבר את מותחן רצועת המנוע כך שלמעשה הרכב תקוע. יש לציין שהרכב הגיע למוסך תקין לחלוטין,כך שלפני שהמזגניסט התחיל לחטט בתא המנוע הכל תפקד מצויין. מדין ודברים עם המזגניסט הבנתי שרחוק לא אגיע,והוא לא היה מוכן לשלם על הנזק שעשה בעצמו,כך שלבסוף אני שילמתי את הנזק {מותחן חדש 1200 ש"ח} עקב חוסר ולחץ בזמן מלהתעסק יותר מדי…
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
כפי שנאמר בכותרת, הממשלה מריצה תהליך של אישור יבוא רכב באישור מקביל. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3271183,00.html
הודעה אחרונה מאת Z4 3.0si, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום ראיתי תאונה קטנה. רכב ראשון כניראה נסע מהר מדי ולא שם לב שהנתיב שלו פקוק קצת, נתן בלימה ועצר לפני הרכב שהיה מולו. רכב שני גם כן הספיק לעצור אבל השלישי לא, והוא נתקע ברכב השני. עכשיו השאלה - מי מפה יוצא האשם? אשמה מלאה על זה שלא הספיק לעצור או הראשון שיכול להיות לא היה מספיק עירני וראה מה קורה לפניו? ( אולי אפילו נסע מהר מדי ) ההגיון אומר שמי שפגע הוא שאשם, אבל האם לנהג הראשון יש גם חלק במקרה? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת smallars, -
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
http://www.autoblog.com/2009/04/21/shanghia-2009-roewe-550-rs/
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
כמעט חודשיים שלקח לי למכור שרייד 93' 1.0 ידנית ב3 וחצי , מושקעת עם טסט חצי שנה. האוטו כמעט מופיע 7 אלף במחירון .. 180 אלף קילומטר יד 3 וגם עוד מישהו שאני מכיר - קאיה פרייד 96' ידנית מופיעה 9 אלף במחירון מכר אותה רק ב4 אלף אוטו להדליק לנסוע זה רק אני או שהמצב עכשיו פשוט מת ? גם למכור אי אפשר ? או שאפשר לדעת איזה מכוניות מסוימות הולכות טוב בשוק שאם אני קונה היא תימכר?
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4 אלף צפיות
מישהו יודע מהם הרכבים שבהם נוסעים מנכלי משרדי הממשלה ???
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 618 צפיות
יצא לי לראות במחירון המפורסם ב"יד שניה" שישנן שתי גרסאות דיזל . אחת עם מנוע 1968 סמ"ק ו 140 כ"ס והשניה 1896 סמ"ק עם 105כ"ס. מה ההבדלים ביניהן פרט להבדלים בהספק?. איזו גרסה עדיפה מבחינת צריכת דלק ואמינות? איזו תיבה אוטומטית יש בהן? האם DSG או רגילה? מדובר על דגמי שנת 2008. תודהhttp://pricelist.yad2.co.il/search.php?Type=1&Gear=-1&ManufacturID=337&Engine=0&CarModel=4807&SubModelID=-1&Year=2008
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שייכת לבן של הבבא סאלי וגרה בנתיבות, יוצא לי לראות אותה כל בוקר... ליידה חונות שברולט סבארבן וקרייזלר פסיפיקה.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 732 צפיות
קבלתי בדואר הודעה על קנס שלא שילמתי - מצלמה צילמה אותי 28 קמ"ש מעל למותר - קנס 750 ש"ח +8 נקודות רק שהקנס הוא מלפני כמה חודשים והם טוענים שמכיון שעבר זמן התשלום, אני מחוייב בעוד 50% הבעיה שלי היא שלא ידעתי כלל וכלל מהקנס - אם עברתי את המהירות אז אין לי ברירה אלא לשלם, אבל למה עוד 50%? אני לא ידעתי בכלל על הקנס על עכשיו מה אפשר לעשות ולאיפה אפשר לפנות? תודה רבה! ואגב 8 נקודות יכולים לגרום לבעיות? תודה
הודעה אחרונה מאת barak850, -
- 6 תגובות
- 877 צפיות
שלום רציתי לדעת באיזה שנים שווקה בארצנו הסיטרואן zx וולקן מנוע 1.9 עם ה-130 כ"ס? תודה על העזרה יוגב
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
מוטריקה בפריז
מאת לאון- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
את ירח הדבש שלנו החלטנו לעשות בפריז, היות ופריז היא לא מרכז מוטורי עשיר מבחינת מקומות לבקר בהם(או כי באנו לראות את האייפל ומוזיאונים) נאלצתי להסתפק בשאריות שעל הכבישים אז נכון שאין בפריז אקזוטיקות כגון אנזו או מורצ'י LP 640, אבל עדיין נחמד לשטוף את העיניים בתרבות מוטורית קצת אחרת. נתחיל עם הנפוצות, שם לא שמעו על מזדה 3, קורולה ושות', אין שם סדאן משפחתית אחת (למעט בורות בודדות), שלושת הרכבים הנפוצים בפריז הן המיני, פיאט 500 וסמארט. ויש שם כאלה מכל המינים, קופר, קופר S, קבריולט, פיאט 500 שאחת לא זהה לשנייה (מבחינת גוונים) וכמה אבראט, וסמארט מכל הגילגולים והצבעים. הצרפתיות שם כמובן שולטות בתחום המיני והמשפחתיות ויותר מעניין שהכי שולט שם זה הדיזל, יש שם דיזל בסמארט, אוד…
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 66 תגובות
- 16 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2009/03/31/new-york-2009-preview-subaru-reveals-2010-legacy/ עוד גועל מבית סובארו
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
שמעתי שיש אנשים שמתדלקים 98 במחיר של 95 בעזרת איזה שהוא כרטיס תדלוק? איך אני עושה את זה לעצמי? והאם אפשר לתדלק בפז בשיטה הזאת?? תודה רבה לכל העוזרים!!
הודעה אחרונה מאת locus, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.worldcarfans.com/9090421.007/skoda-octavia-vrs-and-scout-facelift-officially-revealed
הודעה אחרונה מאת $$weezy$$, -
-
- 1 תגובות
- 743 צפיות
ערכת שי חינם תינתן לבעלי מזדה ופורד שיביאו עימם את רשיון הרכב עם תעודת זהות (כדי לוודא שהם הבעלי רכב), במוסך המרכזי שבניר צבי ובמוסכים המורשים ברחבי הארץ וללא כל התחייבות כלשהיא או צורך לטפל ולטפל אצלם. זאת כדי לקדם את תוכניתם, "המסייעת" לחילוץ רכבים לאחר תאונה ותיקונם ברשת שלהם ופרטים נוספים כאן: http://mazda.co.il/innerPages/services.asp?innerPage=Mesayat בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת Abergel, -
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם בקצרה, עשיתי לפני שבוע וחצי בשירביט ביטוח מקיף לרכב מסוג סיאט איביזה 2005 בבדיקת מיגון ששלחו לי , המתקין אמר לי שהקודן לא עומד בדרישות הביטוח וקודן חדש עולה 600 שקל התקשרתי לחברה אחרת שנותן לי את הביטוח באותו סכום בלי בדיקת מיגון שירביט דורשים על השבוע וחצי שאני מבוטח אצלהם 20% שזה 500 שקל! במידה ואני לא מתקין את הקודן הזה אני לא מכוסה מגניבה, מה עושים במצב כזה ? ** יש לציין שהטפסים ששלחו לי חברת הביטוח עדין אצלי בבית ולא חתמתי על כלום! ולא ידעו אותי שזה 20% דמי ביטול
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 15 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
בוקר טוב, לפני מספר חודשים, הוריי רכשו עבורי רכב, וכל הסידורים נעשו באמצעותם, כך שלא ידעתי על שם מי נרשם הרכב. לאחר סכסוך בינינו, והחזרת הרכב אליהם, גיליתי כי הוריי שמו שלט למכירה על הרכב. לאחר בדיקה במשרד הרישוי, גיליתי כי הרכב רשום רק על שמי. הביטוח רשום על שמי ועל אבי. האם הם יכולים למכור את האוטו ללא אישורי? ובמקרה שהם מעוניינים למכור, איך הפרוצדורה מתבצעת? האם עליי לחתום על אישור כלשהו?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 1 תגובות
- 887 צפיות
האם אפשר להעביר בעלות לאדם שעדיין לא מלאו לו 18??
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם. שמעתי שהיום הכבישים מכיוון באר שבע לת"א ובאיזור שם, יהיו סגורים בגלל ריצה או משהו כזה. יש למישהו יותר מידע? פשוט ההורים שלי צריכים לנסוע היום לנתניה, אז שייסעו בכביש אחר (אם יש בכלל משהו). תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 0 תגובות
- 972 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3704419,00.html
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בצהרים הודעתי במילואים שאני חייב לצאת מוקדם יותר לטובת אירוע כלשהו, עליתי על הווספה הקשישה וחיש קל הגעתי למסלול בנחשונים. האם התקיימה הדגמה של אלפא כלשהי? לא. אז אולי של איזו פיאט חדשה? גם לא. אה, בטח איזו למבורגיני או פרארי נחשקת באה להפריח קצת עשן צמיגים! בטח, בחלומות... האירוע שהיה היום אומנם היה איטלקי למהדרין, אך הכלים שנסעו על המסלול היו שלל דגמי פיאג'ו וג'ילרה, במסגרת יום הדגמה שנערך ע"י היבואן, חברת עופר-אבניר. ובתוכנית: נסיעה לא מוגבלת על כל הדגמים שנכחו במקום בחרתי לעשות סיפתח עם הג'ילרה FUOCO המסקרן. התאוצה של הכלי הזה אומנם מעוררת הערכה, אך מה שבאמת מדהים בו זה האחיזה שפשוט לא נגמרת. אומנם אינני רוכב מקצועי (כמה כבר אפשר להתמקצע עם וספה…
הודעה אחרונה מאת Little MT,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,493 אורחים (הצג רשימה מלאה)