Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוטריקה בפריז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את ירח הדבש שלנו החלטנו לעשות בפריז, היות ופריז היא לא מרכז מוטורי עשיר מבחינת מקומות לבקר בהם(או כי באנו לראות את האייפל ומוזיאונים) נאלצתי להסתפק בשאריות שעל הכבישים

אז נכון שאין בפריז אקזוטיקות כגון אנזו או מורצ'י LP 640, אבל עדיין נחמד לשטוף את העיניים בתרבות מוטורית קצת אחרת.

נתחיל עם הנפוצות, שם לא שמעו על מזדה 3, קורולה ושות', אין שם סדאן משפחתית אחת (למעט בורות בודדות), שלושת הרכבים הנפוצים בפריז הן המיני, פיאט 500 וסמארט. ויש שם כאלה מכל המינים, קופר, קופר S, קבריולט, פיאט 500 שאחת לא זהה לשנייה (מבחינת גוונים) וכמה אבראט, וסמארט מכל הגילגולים והצבעים.

הצרפתיות שם כמובן שולטות בתחום המיני והמשפחתיות ויותר מעניין שהכי שולט שם זה הדיזל, יש שם דיזל בסמארט, אודי A5 מרצדס S קלאס, פשוט בכל רכב. מבחינת הפאר מרצדסים שולטים שם חזק, הS קלאס נצפית שם כמו מזדה 3 בארץ וקצת קשה להאמין אבל גם הE קלאס החדשה (והמכוערת) כבר מתגלגלת שם בכמות לא מבוטלת.

פרארי לא עשו לי את זה, מצטער, משהו בהן שזועק: "תסתכלו עליי, אני עשיר ובא לי שתדעו", היו שם 612, הרבה 430 ספיידר וגם כמה קליפורניה. יותר קסמו לי הפורשות ויש שם מכל הסוגים: 993, 996, 997, טורבו GT3, טרגה, קאררה 4S, קבריולט ועוד.

כמו שכבר הזכרתי שהצרפתיות שולטות ברכבים הקטנים יותר אך גם בסגמנט הגדול יותר של המנהלים ישנן הרבה C6 והאמת, הן הרבה יותר נעימות למראה, משהו קצת שונה מהפאר הגרמני/ בריטי.

לא שהייתי רוצה לגור בקופסת סרדינים הזאת שנקראת פריז אבל לא הייתי מתנגד לאיזה קופר S, ולפי איך שזה נראה שם זה ממש לא חלום רחוק.

קצת תמונות:

P3050076.jpg

P3050131.jpg

P3060150.jpg

P3060151.JPG

P3060226.JPG

P3060227.JPG

P3060231.JPG

P3060235.JPG

פורסם

אז מה,לא התגעגעת לקצת מאזדה 3? :lol:

אני זוכר את השוק המוטורי שחזרתי לארץ מאיטליה,כל הפורשות התחלפו במזדות :x

הסימולטור F1 - הוא מעביר גם כוחות G :?:

פורסם

בירח דבש אתה מצלם מכוניות?

ועוד בפריז שקשה למצוא שם אטרקציות מוטוריות.

מה בדיוק ההבדל בין לקוח של פרארי לפורשה?

עולים אותו דבר.

לקוח של פרארי יותר צעיר ב 30 שנה.

לקוח של פורשה אומר:תראה מי שהמציא את המכונית הזאת אבא שלו ישב בכלא על פשעי מלחמה.

בספטמבר הייתי בפריז בקשר לעבודה.

בערך כל 5 דקות אמרתי למי שהייתי איתו:תראה פיאט 500,תיראה פיאט 500,תיראה פיאט 500,תיראה פיאט 500...

אייל

פורסם

זה שוב מעיד שהארופאים לא מבינים דבר ברכב :wink: אבל אנחנו הישראלים מומחים ברכב וקונים רק מה שמתאים באמת לצרכינו

(תראו יש לי גדול).

לא לשכוח שי אצלנו את הרי האלפים הירושלמיים ואת הרי האפנינים הצפתיים ואפילו את האלפים הרמת גולניים כך שאנחנו חייבים רכב גדול שיוכל לטפס בעליות הגדולות האלו ועם הילוכים אוטומטיים ורובוטיים ורציפים כדי שרגל שמאל לא תתאמץ ואח"כ גם נבכה שתיבות ההילוכים האלו מתקלקלות ושעולה הרבה כסף לתקנן ולשפצן.

כמובן שהארופאיים הברברים האלו קונים ברוב הגדול מכוניות עם הילוכים ידניים (גם המרצדסים) ואין להם בכלל פקקי תנועה בעריהם (רק אצלנו יש פקקי תנועה) ולכן הם אינם צריכים הילוכים אוטומטיים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אז נכון שאין בפריז אקזוטיקות כגון אנזו או מורצ'י LP 640, אבל עדיין נחמד לשטוף את העיניים בתרבות מוטורית קצת אחרת.

דווקא פריז מקום נחמד לאקזוטיקה, זה פשוט תלוי בתקופה.

כשאני הייתי היו דברים לא פחות טובים... כמו השתיים בתמונות המצורפות :wink:

(הייתה גם ויירון, אבל נגמרה לי הסוללה במצלמה כך שלא יצא לי לצלם:()

כבוד לאשתך החדשה שלא הרביצה לך על זה שצילמת רכבים בירח הדבש:lol:

8C1.jpg

Zonda1.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זה שוב מעיד שהארופאים לא מבינים דבר ברכב :wink: אבל אנחנו הישראלים מומחים ברכב וקונים רק מה שמתאים באמת לצרכינו

שכחת לציין שהם גם נוסעים על סטיישנים, ורובם מונעים בדיזל (עם תיבה ידנית, כפי שציינת).

באמת מטומטמים. :rolleyes:

פורסם

לגבי הסימולטור, זה פשוט הגה רוטט שעטוף במכונית פורמולה אחת:-)

אולי אם לשבת בשאנז אליזה כל היום אז ניתן יהיה לראות את כל האקזוטיקות הללו.

כבוד לאשתך החדשה שלא הרביצה לך על זה שצילמת רכבים בירח הדבש:lol:

ומי אתה חושב שצילם אותי בפורמולה 1?

• תוכן חדש...