רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1473386 מבחן מאוד מעניין לדעתי. למרות ששתיהן לא באמת מתחרות אחת בשניה, הן דומות במחיר וגם אני התלבטתי בין שתיהן.
הודעה אחרונה מאת niv, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כתבה בוואלה על המקרים האחרונים. http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1476356&bigmaavaron=1
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
זהו, מכרתי. 1 2 3
מאת Shmulik_Miata-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
את ה-POST המקורי אפשר למצוא בפורום שלי בקישור הזה ובקישור הזה לאחר 6 שנות בעלות שבהן השקעתי וירקתי דם, ורוב הכוחות הנפשיים ברחו להם מגופי לפני כשנה בזמן הסבת הגיר, המכונית החליטה שהיא בוגדת בי ביום שישי שעבר. משהו נשבר בגיר בתחילת נסיעה מתונה ולא אגרסיבית. החלטתי שאני לא עובר את הסיוט הזה שוב (לחפש גיר, לשלם על ליפט ועל עבודה ועוד התרוצצויות לא קלות) ולכן עוד באותו יום שישי פרסמתי ביד 2 את הרכב במחיר נמוך יותר על מנת שיהיה אטרקטיבי, ולמחרת נחתם חוזה ביני לבין סוחר רכב ערבי מעכו. שמחתי להפטר מהרכב כשהוא במצבו, אך הרגש לעיתים גבר עליי והיו אין ספור פעמים שחשבתי לבטל את העסקה עד לרגע הגרירה למוסך שבו הקונה רצה לטפל. 6 שנים של השקעה כספית, 6 שנים של התמדה, 6…
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
http://www.autoblog.com/2009/04/28/report-qatar-pondering-taking-a-stake-in-porsche/ נ.ב. תקראו את התגובה הראשונה .
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 773 צפיות
שלום לכולם אני צריך לדעת מאפו אפשר להשיג פנימית 13" לרכב, אני יודע שהפנימיות ירדו מהתקן אבל אני חייב אחת (לא לרכב) אז אם למישו יש מידע מאפו, אשמח לדעת (אזור חיפה).תודה .
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 22.2 אלף צפיות
אחרי התלבטות די ארוכה בין סוג הרכב שאני רוצה כנגד מה שאני צריך ויכול להרשות לעצמי הגעתי לסוכנות סוזוקי בפתח תקוה כדי להזמין סוזוקי סוויפט. בסוכנות היה רכב שלא ראיתי עד כה ולא שמעתי עליו בדמות SX4 5 דלתות. יש לציין שלפני כן כבר עשיתי הזמנה על קיאה סיד וביטלתי אותה בעקבות נסיעת מבחן על רכב שכבר היה חצי שנה בשימוש. מייד עשיתי עליו נסיעת מבחן קצרה שלא הלהיבה אותי במיוחד וחזרתי הביתה לחשוב על זה. בערב מצאתי שלקרוב משפחה שלי יש מועדון הוט והבנתי שב102 אש"ח אני לא אמצא משהוא יותר טוב. אשתי קפצה לסוכנות אחר הצהריים ומאוד התלהבה, למרות שרכב לא היה מיועד בשבילה, אבל זה היה עוד חיזוק וכך חזרתי למחרת לסוכנות לסגור הזמנה. יש לציין שזו פעם ראשונה שאני קונה רכב שלא ברחוב המסגר, וכנראה…
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
הגשת תלונה נגד שוטר 1 2
מאת juop- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום ליפני כשעה נעצרתי בטענה שאני נוהג עם פנסי ערפל, כאשר הדבר אינו נכון, המישטרה הייתה מצד ימין שלי ולא יכלה ליראות אם אני נוהג עם פנסי ערפל או לא והוא החליט שכן השוטר דיבר מאוד לא יפה צעק וניבל את הפה ועוד כל מיני בסיגנון "דבר אליי יפה" "סתום תפה" "שב בשקט" הוא ביקש מימני לשבת באוטו בזמן שהוא נהנה לבזבז את כספם של אנשים על שטויות, חיכיתי ברכב ויצא אליי ילד בן 16 מתנדב מתקתק לי על החלון ובמילים האלה "קח קח ת'דוח ועוף לי מהעיניים" אומר לי... אמרתי לו שידבר אליי יפה ויש דרך להגיד הוא הלך וחזר עם השוטר המבוגר, שאמר לי שעכשיו הוא יוסיף על זה שישבתי בלי חגורה באוטו כאשר הוא מכובה!! השוטר הוא ר"סר , מה אני יכול לעשות נגד החלאה הזה ? יש לי את השם והמספר. בנוסף …
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 2 תגובות
- 797 צפיות
באתר החדש של ה-GT3 2009 אתם יכולים לראות כמובן סירטון על הרקע, כאשר בצדדיו מופיע ה-Check list של הנהג. כל לחיצה על סעיף "תגרור" את הנהג לתת חוות דעת על אותו סעיף, תוכלו לקרוא את דעתו בכתוביות באנגלית. מצד השני של החלון יופיע ה-GT3 בכל מיני צבעים לבחירה וטפטים לשולחן העבודה. לאתר החדש לחצו כאן. (נא ללחוץ על Start The Web Special).
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
- 0 תגובות
- 703 צפיות
לכל בעליי הקמארו לדורותיו ,מצורף לינק של פורום גדול ונחשב סטייל "קארספורום" עם הרבה שאלות ותשובות ומידע רב אודות הרכב הנ"ל בלבד המתורגם לעברית מהפורום המקורי באנגלית. בבקשה להנאתכם: http://209.85.229.132/translate_c?hl=iw&langpair=en%7Ciw&u=http://camaroforums.com/forum/index.php&prev=/translate_s%3Fhl%3Diw%26q%3DWhere%2Bis%2Bthe%2Bfuel%2Bpump%2Bfuse%2Bon%2Ba%2B92%2BCamaro%2BRS%2BV8%26tq%3DWhere%2Bis%2Bthe%2Bfuel%2Bpump%2Bfuse%2Bon%2Ba%2B92%2BCamaro%2BRS%2BV8%26sl%3Diw%26tl%3Den&usg=ALkJrhjtMQL605m-b_hakzehw4XVQwaVwg
הודעה אחרונה מאת bosss, -
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני מקווה שזה המקום לרשום את השאלה שלי. אני אחרי חיפושים פה בפורום, וברצוני לדעת מה זה איביזה קופרה? איזה מנוע, כמה כוח סוס יש למנוע, וכ'ו וכ'ו. ועוד דבר בבקשה אם זה לא מוגזם אבל יאללה ככה על הדרך. מה זה מנוע אטמוספרי והאם זה מנוע יותר טוב משארהמנועים.? בתודה מראש שיימן
הודעה אחרונה מאת shayman, -
- 2 תגובות
- 933 צפיות
אלוהים, לפני שבוע בערך המשטרה פשטה על כמה בעלי רכבים מאולתרים, אני לא מאמין שעדיין במדינה שמתיימרת להיות מודרנית ובעלת תחום הייטק מתפתח אנחנו עדיין די מדשדשים בהמון תחומים הקשורים לתחבורה, כגון: רכבת לאילת, רכבת תחתית בתל אביב, רכבת העמק, תחבורה ציבורית בעלת קווים הגיונים, רכבת לירושלים, קווי תעופה זולים פנימיים זולים כמו: easyjat באירופה וכו'. אני לא מאמין שעוד במאי 88 קיוו שיהיה לנו את האפשרות לבנות רפליקות בעצמו או אפילו לקנות אחת מוכנה, את הוכחה לכך אפשר למצוא בגיליון 79 של טורבו בשנת 88 חודש מאי [בסוף העיתון קיימת הכתבה]. אצלנו המצב לא השתנה מאז השנה הזו כפי הידוע לי. חוץ מיצרן אחד של אופנעיים שיכול להרכיב אחרי מאבק משפטי עיקש של הרבה שנים הוא יכול להרכיב קיטי א…
הודעה אחרונה מאת ytzhak, -
עזרה בבחירת GPS 1 2
מאת ROEI-A- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני צריך עזרה בבחירת מכשיר GPS, הבנתי מחיפוש בפורום שכדאי מכשיר עם תוכנת IGO 08. מצאתי 2 דגמים וצריך ייעוץ איזה כדאי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6406&perur=2&t=5&c=360 http://tikcom.co.il/Product.asp?Pid=QUENQ430&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=144
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 2 תגובות
- 662 צפיות
שלום לכולם! השאלה שלי האם ניתן לייבא לארץ גולף GTI 2008 מארה"ב? במידה ולא ניתן האם ניתן לייבא את הרכב הנ"ל ביבוא אישי מגרמניה ועד כמה הדבר כדאי מבחינה כלכלית. תודה רבה, חג עצמאות שמח!!
הודעה אחרונה מאת viper05, -
- 5 תגובות
- 9 אלף צפיות
יש למישהו המלצות על מורה נהיגה טוב בבאר-שבע ?
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/2/21/Peugeot_205_Multi_Durisotti.jpg/255px-Peugeot_205_Multi_Durisotti.jpg זה באמת 205 מסחרית או שזה סתם תמונה מפוטושופ? נתקלתי בזה בחיפוש אחר 205.
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום.. אני היום נסעתי מצומת יגור עד לשפרעם לטקס יום הזיכרון .בצומת חסידים הרמזור היה אדום בצומת עצרתי. אחרי כמה שניות לא ידעתי מה עבר עלי יצאתי באדום עכשוו לפי מה שהבנתי שהמצלמות לא עובדות כל הזמן זה אמיתי האם יש מצב שתפסה אותי המצלמה ?
הודעה אחרונה מאת mrwans, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בנגב יש לנו את את התופעה של גישורים לנורות בקרת כגון לנורות לחצי שמן , עושים זאת לבמכוניות המגיעות לבדיקת קנייה , גישורים של : כריות אוויר, ABS ,לחץ שמן , ונורת תקלות מנוע וכדומה. יש לשם שים לב ועין לתיזמון כיבוי הנורות , אסור למשל ששתי נורות לחץ השמן ו-ABS או SRS להכבות בו זמנית. זהירות רבה בנושא חשוב זה ימנע הוצאות כסף לא קטן לתיקון הפגמים. מצאתי לנכון לפתוח שרשור בנושא חשוב זה.
הודעה אחרונה מאת $$weezy$$, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 14.4 אלף צפיות
פס"ד של כבוד השופט כמאל סעב, ביהמ"ש המחוזי בחיפה בשבתו כבימ"ש לערעורים פליליים. מתוך פס"ד: האפשרות לבטל פסק דין שניתן בהיעדר קבועה בסעיף 130 (ח) לחוק סדר הדין הפלילי, התשמ"ב 1982 אשר קובע: "(ח)נגזר דינו של הנאשם בחטא או בעוון שלא בפניו, רשאי בית המשפט, על פי בקשת הנידון, לבטל את הדיון לרבות את הכרעת הדין וגזר הדין אם ניתנו בהעדרו, אם נוכח שהית הסיבה מוצדקת לאי התייצבותו או אם ראה שהדבר דרוש כדי למנוע עיוות דין; בקשה לפי סעיף קטן זה תוגש תוך שלושים ימים מהיום שהומצא לנאשם פסק הדין אולם רשאי ביתה משפט לדון בבקשה שהוגשה לאחר מועד זה אם הבקשה הוגשה בהסכמת התובע." נשאלת השאלה, האםבמקרה דנן הוכח שהנאשם זומןלדיון. בימ"ש קמא קבע שדי באישור על משל…
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
שלום רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים איפה מעריכים שיהיה היום הרבה תנועה מכיוון שאני רוצה לדעת לאן מומלץ לנסוע ולאן פחות?
הודעה אחרונה מאת yoyoam, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כאשר אני בודק מכוניות אני שם דגש לתאריך הייצור של הצמיגים המותקנים ברכב ופוסל צמיגים שתאריך הייצור שלהם משנת 2004 ומטה גם כאשר הצמיגים נראים טוב ובשרניים , אני סופג ביקורות מהמוכרים ולפעמים גם כועסים עליו על כך , בטיחות חשובה מכל בקורת , לכן חבריי שימו לב מה מוכרים לכן פיתחו עניים . דוגמא של רישום תאריך על הצמיג : 2205 מספר זה אומר שהצמיג תוצר בשבוע ה-22 של שנת 2005 . חג עצמאות שמח.
הודעה אחרונה מאת barzelay, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 180 תגובות
- 17.5 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/וידאו-1275,358-פרומצ-נקו-מתעצבן-מבצע-פורשה.aspx
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
כתגובה לשאלה שמישהו העלה על בניית באגי, כתבתי באותו הת'רד סיפור אישי שקרה לי . אח"כ חשבתי למה לא לפתוח ת'רד חדש בו כל אחד יוכל לספר סיפורים אישיים מצחיקים / מפחידים / מעניינים / מדהימים שקרו לו/ה. אני לא מדבר על סיפורים בסגנון של "שוטר עצר אותי ונתן לי דו"ח", או הסיפורים של זרזיר (יש לו פורום מיוחד בשביל זה). אני מדבר על חוויות אישיות אמיתיות שלעולם לא תשכחו.. העתקתי את הסיפור שלי על הבאגי לכאן : סיפור אישי משעשע על "נסיון לבנות באגי", הסיפור אמיתי לחלוטין : בתקופה שהייתי בצבא, חרשתי המון את חולות ראשל"צ יחד עם 2 חברים שלי, במכוניות פרטיות (של ההורים). נסענו המון על שבילי עפר והתאמנו על זריקות זנב, סחיפות מהירות, פניות עם בלם יד ומה לא. השיגעון לעני…
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מרצדס החלה לחפש חלפים לרכישה בארץ הקודש. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3274065,00.html כן ירבו חברות כמוה שיעזרו ויתמכו בשוק הרכב המקומי. אני רק על המהלך הזה מוכן להקריב ולקנות מרצדס, מי עושה איתי חצי חצי?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
שאלה בקשר לרכבים ביפן. 1 2
מאת CFL-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבר שלי אמר,שמותר שם כל דבר,לשפר את המכונית עד אין סוף,לנסוע במהירות גבוה,מרוצי רחוב,ושכל מכונית עולה 5 אלף דולר הכי טובה שיש,אני רוצה בתגובות פה להוכיח לו שכל זה לא נכון,אז שוט,מה שאתם יודעים על המכוניות והכללים ביפן,תסבירו פה. מה המהירות המקסימלית,לגבי שידרוגים באוטו וכד'ו.
הודעה אחרונה מאת ד"ר פוליצ'וק, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קיבלתי היום רשיון רכב לחידוש והתברר שהוסיפו לי עוד "יד". מופיע לי בעלים קודמים 02 במקום 01 שצריך להיות. נתקלתם בדבר כזה? צריך לגשת למשרד הרישוי להסדיר זאת או לכתוב להם?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בשעה טובה קניתי לי GPS עם תוכנת הניווט IGO8 והיום יצאתי לרחוב שאני מכיר כדי לבדוק את פעולת הGPS החדש שלי הכל היה טוב ויפה עד שהגעתי לכיכר ושמעתי את הוראות הניווט: "בכיכר צא ביציאה הראשונה" ,אם לא הייתי יודע שצריך לפנות ימינה בכיכר ,בטח הייתי נלחץ. במשך לימודי התאוריה או לימודי הנהיגה ,אף פעם לא נתקלתי במושג "יציאה ראשונה\שניה" כאשר מדובר בתנועה בכיכר אלא בכיוונים שמאלה,ישר או ימינה אם לצאת "ביציאה הראשונה" משמעותו ימינה,אז אם וכאשר אשמע את ההוראה "צא ביציאה השניה" משמעות הדבר היא לפנות שמאלה בכיכר ? באופן כללי נהנתי מהשימוש בGPS חוץ מחוסר ההבנה הנ"ל מצדי
הודעה אחרונה מאת ec123, -
-
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהבתי את העיצוב פנים.750 כ"ס לא רע בכלל http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1475439
הודעה אחרונה מאת RonAviron, -
- 13 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך לעשות ביטוח מקיף לרכב פיאט 2001 וקיבלתי הצעה משירביט שהיא זולה בערך ב 1500 ש"ח מחברות אחרות ויש מצב שאפילו יותר... כל זאת עם עבר ביטוחי מתוך ה 3 שנים האחרונות רק של שנה אחת עם ביטוח, איך יתכן שהם נתנו לי הצעה כזאת זולה, זה פשוט מוזר, מה יש לכם להגיד בנושא ? אם לא בשירביט אז איפה כדאי לי לעשות את המקיף ? אני מבקש המלצות רק של חברות מוכרים/גדולים ולא מוכן לעשות לעולם דרך סוכן ביטוח, תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
הרישוי בבאר שבע
מאת Zenit- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
שלום, איפה הכי כדאי לעשות טסט בבאר-שבע ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Zenit, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מורה נהיגה טוב באשדוד יש למישהו המלצות? ** הודעה זו נכתבה במקור בפונט גדול במיוחד ועוצבה מחדש ע"י הנהלת הפורום. **
הודעה אחרונה מאת yossi7,