Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DOR29 כתב:

לא נתמכות על-ידי עובדות?! אתה בטח לא רוצה שאני יצוטט כאן שוב את הבוס שלך מסרב להשיב על שאלה במשפט "כדי לא להפליל את עצמו" או את העדויות של עובדים שלו באותה פרשת שחיתות [אברהם פורת ז"ל, עורך מבחני דרכים בעתון, מנהלת המודעות וכו' - אין טעם שאזכיר את אהרונוביץ' עצמו, נכון?]... ואתה בטח שוב תגיד שזה היה מזמן ושהבוס שלך בטח הישתנה.

יקירי, יש לי שאלה אחת ואחת בלבד.

האם אי פעם קראת את סיכום המשפט הזה שאותו אתה מתעקש לצטט ולדוש בכל אפשרות, מתחילתו ועד סופו במלואו?

אם לא נוח לך לפתוח את הנושא בפני כולם אני כאן בשבילך בה"פ

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם כל בזבוז משאבי האדם והכסף בעניין הזה, איך שנהג הפורשה הזה נוהג, אני יותר רגוע שהוא לא בא מאחורי אמא שלי/ אישתי בזגזוגים על 200 ועצם העניים שיש בעלי מאזדה ליסינג שנוהגים הרבה יותר גרוע בכלל לא קשור לעניין, כולם עבריינים וכולם מטופלים ע"י החוק.

לא יודע, באמת שלא ראיתי שום עבירה חוץ מעבירת המהירות. הוא התחיל לנסוע מהר איך שעלה לכביש המהיר ובלילה בכלל לא היו שם מכוניות, כל זמן שהניידת רדפה אחריו. לא שזה מצדיק את המהירות שלו, אבל ניתן לראות שהוא לא משתולל בכלל בעיר וליד מכוניות אחרות

מצד שני, לא ראיתי מה היה באור היום, כאשר עקבו אחריו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אני מאד אשמח לראות דוגמה לחוות דעת שלילית אחת בקליפ טרי של הבוס שלך. אני גם אשמח אם תעשה סטטיסטיקה.

אשמח לשעשע אותך בדוגמאות בה"פ או במקום אחר - השרשור הזה הוא לא המקום ואתה יודע את זה.

לא נתמכות על-ידי עובדות?! אתה בטח לא רוצה שאני יצוטט כאן שוב את הבוס שלך מסרב להשיב על שאלה במשפט "כדי לא להפליל את עצמו" או את העדויות של עובדים שלו באותה פרשת שחיתות [אברהם פורת ז"ל, עורך מבחני דרכים בעתון, מנהלת המודעות וכו' - אין טעם שאזכיר את אהרונוביץ' עצמו, נכון?]... ואתה בטח שוב תגיד שזה היה מזמן ושהבוס שלך בטח הישתנה.

אתה מסתמך בעיקר על מה שאהרנוביץ כתב באתר שלו (שחלקו הלא קטן הוא מטעה או שגוי), אתה מוציא דברים מהקשרם ובעיקר מנסה לפתוח דיונים שגם בפורום הזה נמאסו כבר ממזמן (ואני יכול עכשיו להזכיר לך מי ניצח ומי הפסיד באותו משפט "מפורסם", אבל בטח אז תטען שגם השופטים מושחתים).

אני גם לא אגיד שהבוס שלי השתנה, אני רק אגיד את מה שאני מכיר כעובדה - מעולם לא שמעתי על כתב רכב שקיבל תשלום בשביל לשנות כתבה, מעולם לא שמעתי על מישהו שקיבל הוראה לשנות כתבה בכדי שתהיה אוהדת יותר. זו מדינה קטנה - אתה לא חושב שאם היו קורים דברים כאלו (מחוץ לראשו של חברך אהרנוביץ) זה היה יוצא החוצה איכשהוא?

לא הייתי מתכתב אתך אם היתי חושב שאתה טמבל, אבל אני חושב שאתה משכנע את עצמך עד כדי עיוורון כי זה נוח לאינטרס האישי שלך. רק עיוור לא רואה את הפרומואים המעליבים שעושים אצלכם בכל השקה שמצולמת כאן.. משתי הדוגמאות האחרונות של הקרוז והמאזדה3 פשוט בא להקיא.

אתה טוען שאתה לא חושב שאני טמבל, אבל אתה ממשיך לזרוק רפש בכל מקום שבו מוזכר מגזין אוטו ובלי שום קשר למהות האיזכור. אני כבר מתחיל לחשוב שאתה אליאס של אהרנוביץ, אחרת פשוט אי אפשר להבין מאיפה מגיעה האג'נדה המגוחכת וחסרת הפשר הזאת. כמו שכבר כתבתי - אם אתה חושב שהכתבים של המגזין כותבים שטויות זה לגיטימי לחלוטין, אבל בכל חצי משפט שלא מתאים לך לקפוץ ישר למסקנה שזה בגלל שכולם מושחתים? זה כבר יצירת תאוריות קשר כמעט היסטריות...

אגב - כנראה שפשוט אין לך מושג מה היא עבודת עיתונאי: יש השקה מקומית? הולכים לסקר אותה וכותבים את העובדות. זה הכל. אפשר גם להוסיף דעות או פרשנויות בצמוד או בנפרד, אבל לא תמיד זה נחוץ או מהותי.

ועוד אגב - ראיתי עכשיו לראשונה את הסרטון מהשקת הקרוז באתר אוטו ואני מצטער, אני פשוט לא מבין מה לא בסדר שם לטעמך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ועוד אגב - ראיתי עכשיו לראשונה את הסרטון מהשקת הקרוז באתר אוטו ואני מצטער, אני פשוט לא מבין מה לא בסדר שם לטעמך.

גם אני לא מבין מה הבחור רוצה לדעתי הכל בסדר גמור.:roll:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
משהו שנמאס לכולנו לשמוע

אני לא אכנס למי אשם ומי זכאי, אבל את ההרגשה של רוב גולשי הפורום בנושא שמר כבר סיכם לפני שלוש שנים:

שלא תהיה לכם טעות - בהתחלה זה עניין אותי. מאוד. כמו את רוב המשתמשים כאן.

ניסיתי להבין מה לעזאזל גרם לפיצוץ הגדול בין רוני ל"טורבו" , ואח"כ "אוטו" - כי אהבתי את שני המגזינים הללו תחת שרביטו.

אז קראתי.

ויצא שרוני טלית שכולה תכלת. פרומצ'נקו רודף בצע , פלרמן קשקשן ושביט גנב.

ןקראתי את ההודעה הבאה.

ויצא שרוני שרלטן,רמאי , נוכל ושקרן - ופרומצ'נקו נופת צופים , שביט אחד מל"ו הצדיקים , ופלרמן הישר באדם.

הודעה אח"כ -

רוני שמן זית זך. רוני שטרן גרפומן , שביט חלאה , ופרומצ'נקו עושק אלמנות.

עוד הודעה -

אהרונוביץ פסיכופאת , שביט עושה מלאכתו ביושר , פרומצ'נקו הטוב שבמנהלים.

וכן הלאה וכן הלאה.

יש שתי אפשרויות : או שאהרונוביץ עומד כמו התינוק עם האצבע בסכר נגד כל אלה שחברו להסתיר את המזימה ולכסות על ערוותם , או שמערכת אוטו עובדת על פי המקובל וההגיוני - ורוני משמיץ את כולם סתם .

לנו הקוראים אין את הכלים לשפוט - אלה רק ההודעות שלכם , לכאן ולכאן - וכבר אין לנו איך לשפוט.

כדאי לכם לזכור את הפתגם שאומר שלכל סיפור יש שלושה צדדים :

צד א' , צד ב' והאמת...

אחרי כל הדברים הללו - התחלתם שוב לחזור על הסיפור. ושוב. ושוב.

אהרונוביץ שוב נותן את הציטוטים לכתבותיו , שביט שוב חוזר על טענותיו , פרומצ'נקו מספר את הסיפורים , רוני שטרן מסביר את עמדתו.

עייפתם אותנו , התשתם אותנו , שעממתם אותנו.

זה מזמן לא - האמת או האתיקה או אמות מידה או יושר.

זה אך ורק המריבות האישיות והאגו המנופח שלכם - ותו לא. כל הנסיון להפוך את זה לעמידה על עקרונות מעלה גיחוך ותו לא.

עזבו אותנו - לכו לריב במקום אחר.

עכשיו אפשר לחזור לפורשה? :roll:

פורסם
DOR29 כתב: האם אי פעם קראת את סיכום המשפט הזה שאותו אתה מתעקש לצטט ולדוש בכל אפשרות, מתחילתו ועד סופו במלואו?

בטח קראתי:

"פסק-הדין של הבורר: טענת אהרונוביץ' בדבר הפרת כללי האתיקה העיתונאית, מושתתת על ההחלטה לבטל את דירוג הכוכבים למכוניות בעיתון, זאת תוך התחשבות באינטרסים של המפרסמים... מאחר והתחשבות באינטרסים של המפרסמים היתה המניע לדרישה זאת, דבר אשר גם פרומצ'נקו במידה רבה של הגינות הודה בכך, יוחס לה על-ידי אהרונוביץ' אופי של עבירה אתית בלתי נסבלת.

שמירת כללי האתיקה העיתונאית הוטלה כחובה חד-צדדית על אהרונוביץ', לא על פרומצ'נקו... כללי האתיקה אינם מתקבלים על דעתי... ביטול צורה מסוימת של הערכת מכוניות, אפילו דבק בה פגם של אתיקה מקצועית בשל התחשבות באינטרס לקבל מודעות, היה רחוק מלהצדיק - מבחינת חומרתו - את תגובת אהרונוביץ'" [ההתפטרות מעריכת העתון]..

אתה צריך שאני אצטט לך גם את העדות של אברהם פורת ז"ל?? תאמין לי, היא לא פחות מענינת..

sronis כתב:

אשמח לשעשע אותך בדוגמאות בה"פ או במקום אחר - השרשור הזה הוא לא המקום ואתה יודע את זה.

למה?? המקום הזה הוא בדיוק הנכון כי זה שרשור שנושא שלו הוא קליפ של פרומצ'נקו, שיש בו ביקורת בנגוד לקליפים שלו על רכבים. אתה טוען שהוא ביקורתי ככה גם על רכבים?? תן דוגמאות!!

sronis כתב:

אתה מסתמך בעיקר על מה שאהרנוביץ כתב באתר שלו (שחלקו הלא קטן הוא מטעה או שגוי),

מה שם מטעה ומה שם שגוי?? הוא כתב שם דברים מאד חמורים ולא שמעתי שמישהו תבע אותו. מענין אם גם פה תגיד שיש לך דוגמאות אבל זה לא לכאן...

sronis כתב:

מעולם לא שמעתי על מישהו שקיבל הוראה לשנות כתבה בכדי שתהיה אוהדת יותר. זו מדינה קטנה - אתה לא חושב שאם היו קורים דברים כאלו (מחוץ לראשו של חברך אהרנוביץ) זה היה יוצא החוצה איכשהוא?

לא שמעת?! לא שמעת שאברהם פורת ז"ל סרב להיות עורך ושעורך המבחני דרכים התפטר אחרי שגם לו צינזר פרומצ'נקו [כתבה על מאזדה, איזה עולם קטן...]??

אחרי שהעורך והמיסד של העתון עוזב ואחרי שהסגן שלו לא מוכן למלא מקומו תחת פרומצ'נקו ואחרי שעוד עורך מתפטר, כולם מאותה סיבה של התערבות המו'ל בעבודת המערכת מאינטרסים של לקבל מודעות, העובדים במוסד ההוא - בדיוק כמוך - כבר מבינים בדיוק מה התרבות הארגונית באותו ארגון ומה מצופה מהם. אז הם מגישים מיקרופון פתוח ומצלמה ליבואן רכב ונותנים לו לספר על המוצר שלו [מענין למה ג'רמי קלרקסון לא עושה את זה]. הם לא חוזרים מיוזמתם על "הטעות" של אהרונוביץ' ומושקוביץ ופורת ז"ל.

ול"עקיצה שלך":: לצערי אהרונוביץ' לא חבר שלי, אבל אני מאד מעריך אותו גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה מוסרית. אני גם חיב לו במידה רבה את התחביב שלי. עוד כשהוא היה בטורבו קראנו לו גורו. ואגב, את השם של פרומצ'נקו לא שמענו עד שאהרונוביץ' עזב את אוטו מגזין [אם אני לא טועה הוא היה איזה נהג זנב במרוצי אשקלון].

פורסם
לא יודע, באמת שלא ראיתי שום עבירה חוץ מעבירת המהירות. הוא התחיל לנסוע מהר איך שעלה לכביש המהיר ובלילה בכלל לא היו שם מכוניות, כל זמן שהניידת רדפה אחריו. לא שזה מצדיק את המהירות שלו, אבל ניתן לראות שהוא לא משתולל בכלל בעיר וליד מכוניות אחרות

מצד שני, לא ראיתי מה היה באור היום, כאשר עקבו אחריו.

הצורת נהיגה שלו מדליקה את הכחולים.

לא מאוטט בפניות,גם לא כשהוא עובר מנתיב לנתיב ומזגזג בין המכוניות.

פורסם
אני לא אכנס למי אשם ומי זכאי, אבל את ההרגשה של רוב גולשי הפורום בנושא שמר כבר סיכם לפני שלוש שנים

רק שאז לא היו מופעי ליקוק רקטום כמו סרטון הפרומו של המזדה 3 בכיכוב המו"ל החסוד. זה שאתם לא מבינים מה לא בסדר, רק אומר עד כמה התרגלתם לחומר פרסומי במסווה של חדשות. :?

אבל מצד שני, נהג הפורשה הוא עבריין תנועה, ובין אם נאהב את חוקי המהירות ובין אם לאו, חוק זה חוק, ומי שעובר עליו צפוי לעונשים הקבועים בחוק.

פרחי, אתה קצת נאיבי. למי שיש עו"ד ממולח, העונשים הקבועים בחוק לא תופסים.

פורסם

דור, אני מצטער אם אני מתכוון שוב להשתמש בשרביט המנהל, אבל כבר חרגנו לא מעט מנושא השרשור הנוכחי ועוד בנושא עליו באמת דובר הרבה יותר מדי פעמים בפורום (והציטוט של דבריו של שמר באמת מאוד במקום כאן). לכן אני אפסיק את זה עכשיו - עוד הודעות בנושא זה בשרשור הנוכחי פשוט יימחקו. תראה, אפילו השארתי לך את המילה האחרונה :-P (כמובן שבטח תגיד שזה בגלל שאין לי מה לענות לך - הבעיה היא שיש לי יותר מדי - אבל הכל כבר נאמר בשרשורים קודמים, אתה מוזמן לחפש).

רוני

נ.ב. כל הכבוד דור, על העריכה המאוחרת של ההודעה הקודמת שלך. עכשיו, כשהוצאת את זה החוצה מבלי לפתוח הודעות חדשות, אני חושב שאפשר לחזור לנושא השרשור. ותסלח לי אם אני חוזר על דבריי שוב - ההתעסקות האובססיבית שלך בנושא הזה בפירוש רומזת שיש לך אג'נדה. היא גם אומרת באופן חד משמעי שלא תשוכנע משום דבר שאגיד לך, וזו עוד סיבה להפסיק את הפיאסקו הזה כאן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הצורת נהיגה שלו מדליקה את הכחולים.

לא מאוטט בפניות,גם לא כשהוא עובר מנתיב לנתיב ומזגזג בין המכוניות.

אני מציע לך להעיף מבט נוסף בסרטון,הוא אותת גם אותת.

פורסם

נחזור רגע לדיון המקורי.

הבעיה העיקרית פה, מעבר למה שהמשטרה עשתה, היא צורת הענישה במדינת ישראל.

נראה לכם, שלבנאדם שיש לו מכונית בשווי 1,200,000 שקל משנה דו"ח של כ1500 שקל???

אבל לעומת זאת, אם היו מחרימים לו את הפורשה לחודשיים-שלושה נגיד, איך הוא היה מרגיש אז?

אם המצב היה שמחרימים לו את האוטו להרבה זמן, אני בטוח שהוא לא יחזור על הטעות, וסביר לוודאי שכל מי שראה את מופע האימים של משטרת ישראל ייקח את העניין לתשומת ליבו.

חבל שזה כך.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

רק חבל שדני לא ממש נטראלי.

בעל הפורש תושב סביון ונחשו מי גם סביוניסט ובעל פורש לבנה גם? נכון דני. :)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...