Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה התאונה שלי לא קיבלה כותרות ראשיות בעיתונים, פתחה מהדורות חדשות והופיע בגופן אדום ומודגש בעמודם הראשי של אתרי החדשות ?

כי אתה חי, תודה לאל.

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יכולתי לתמצת טוב יותר מיוסי, כל מילה בעופרת יצוקה!

תוכניות הריאליטי בהחלט משפיעות על סדרי עדיפות כאן, מה שעובר מסך טוב ישודר ויפורסם.

השוטרים שלנו הם עברינים במסווה ובאישור, אפשר למנות דוגמאות רבות איך אוכפים עברה תוך ביצוע עברה, אין לי יותר מדי סימפטיה לנהג הפורש, אבל כלפי המשטרה יש לי בוז עמוק.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אכן תמצות יפה, יוסי. אבל אני חולק על סעיף 5 שלך.

אין מצב שבתיק עם הוכחות כה חותכות הנהג יצא בלי שלילה, ודי כבדה לדעתי.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
מודע לכך שכל מי שמשפר את רכבו, עפ"י תקנות התעבורה - הינו עבריין מועד וקבוע - אלא אם קיבל אישור בכתב מטעם משרד התחבורה... :idea:

שלום, אני איציק, אני עבריין עפ"י תקנות תעבורה, היה לי משפט שדה על המדרכה ברחוב הנביאים בירושלים, השופט והתליין על קטנוע משטרתי לבן, מצא אותי אשם בכל הסעיפים, 1. התקנת אינטרקולר חזית מדרגה ראשונה.

2. התקנת פילטר פתוח מדרגה שניה.

החזרתי את חובתי לחברה בדמות טסט מחדש, ביזבוז זמן וכסף ועמידה בתור במשרד הרישוי, כרגע אני מנסה להשתלב שוב בחברה אבל הכתם הזה רודף אותי לכל החיים.

זהו סיפורי.

פורסם
אכן תמצות יפה, יוסי. אבל אני חולק על סעיף 5 שלך.

אין מצב שבתיק עם הוכחות כה חותכות הנהג יצא בלי שלילה, ודי כבדה לדעתי.

טל

יכול מאוד להיות.

למרות זאת, אם הוא ישחק כמו שצריך עם הקלפים שנתנו לו (ונתנו לו הרבה עם מה לדפוק את המשטרה), יכול להיות שהוא יגיע לאיזשהו הסכם.

הוא יכול לטעון שמתנכלים אליו בגלל משהו ספציפי ולהראות שכל המהלך לא היה כשר (לדעתי הוא היה כשר אבל לא נחוץ בכלל).

בכל מקרה, גם אם הוא יקבל שלילה זה לא סוף העולם. הוא תמיד יכול לקחת מונית (יש לו כסף) או לשכור נהג לכמה חודשים.

אין ממש איך לגעת בו ולגרום לו לסבול, חוץ ממאסר, ואת זה אני בטוח שלא יתנו לו.

פורסם
כי אתה חי, תודה לאל.

התאונה הייתה במהירות אפסית (אפילו שריטה על הטמבון אין לי)....

אבל גם אם זה לא היה המקרה, מבטיח לך שלא היה נוצר קרנבל שלם מסביב לזה.

הקרנבל שנוצר מסביב לתאונה של קלגסבלד היא בגלל שהוא עו"ד צמרת, עשיר שנוהג באוטו יקר שהתנגש בעולה חדשה, אם חד-הורית, מנקה דלת אמצעים שנוהגת ברכב זול ומיושן.

כמה חודשים לפני אותה תאונה הייתה תאונה אחרת בצפון, בה נהג BMW M5 חדשה יצא לעקיפה והתנגש חזיתית במיצובישי לאנסר.

למיטב זכרוני - נהג הBMW יצא ללא פגע, נוסעי המיצובישי נהרגו (לא זוכר אם כולם או חלקם).

התאונה הזו לא קיבלה את כותרות הענק שקיבלה תאונתו של קלגסבלד, למרות שמדובר ברכב לא פחות יקר (ואפילו יותר) מהטוארג, וגם במקרה הזה היו הרוגים (ואפילו יותר מה2 שהיו בפונטו).

למה? כי העורך של העיתון החליט שזה לא מספיק מושך את הציבור. אמנם היה מדובר על אדם אמיד אך הוא לא היה מפורסם ומקורב מספיק לצמרת העסקית/פוליטית כדי שיוכלו לחרוץ את גורלו בעמוד הראשי של ידיעות.

(וד"א, על העבירה שלו, של עקיפה על קו לבן וכניסה חזיתית ברכב שהגיעה ממולו וכתוצאה מכך הריגתם של 4-5 מנוסעי הרכב, הוא לא קיבל אפילו יום אחד בבית הסוהר לעומת הכמעט-שנה שקלגסבלד שהה שם (הוא קיבל יותר משנה, הגיש ערעור, קצרו לו במספר חודשים ובזמן ריצוי עונשו קיבל קיצור שליש על התנהגות טובה - סה"כ ישב כ9 חודשים למיטב זכרוני)).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כי עו"ד דודי קלגסבלד יצא מהמקרה הזה מבלי להיענש בצורה חמורה. למרות שזה מה שהיה צריך לקרות.

וכל זה בגלל שיש לו כסף, ושהוא שכר עו"ד טוב.

המקרה הזה היה פשוט משל לכל המקרים בהם הכסף הוא מה שמשחק במערכת המשפט.

אני רואה את הסיפור הזה כדריכה גסה של העשירים על מיעוטי היכולת.

יאיר.

העובדה שאתה חושב שהוא יצא בקלות בגלל שהיה לו עו"ד טוב, שהוא מציג את העובדה שעם כסף אפשר להתל במערכת המשפט (ואני לא אומר שזה לא נכון - פשוט זה לא המקרה) ודריכה של עשירים על מעוטי היכולת, רק מוכיחהה כמה שהעיתונות חגגה על המקרה הזה.

העונש שקיבל קלגסבלד היה אחד העונשים הכי חמורים שקיבל נהג בעקבות תאונת דרכים בשנים האחרונות.

גם בתאונות הרבה יותר קשות, בהן הוכחה אשמת הנהג הפוגע - במקרים רבים הוא יצא עם עונש קל בהרבה.

קלגסבלד לא היה שיכור. קלגסבלד לא דיבר בסלולרי.

קלגסבלד פשוט לא שם לב שהרמזור התחלף לאדום וכי הרכב לפניו בלם- והוא נכנס בו.

רצה הגורל, והוא נהג ברכב גדול, חדיש ובטוח ששוקל 2 טון בעוד הרכב שבלם לפניו היה פיאט פונטו קטנה, ישנה ולא-בדיוק-בטוחה.

כתוצאה מהתאונה נוסעי הרכב נהרגו. תאונה. לא בזדון, לא במזיד, לא כתוצאה משיכרות או דיבור בסלולרי.

ויותר מזה, כדי להשתיק את שטויות ה"הוא לקח עו"ד טוב בזכות הכסף הגדול שלו ולכן יצא בזול" - קלגסבלד לא כפר באשמה ולא ניסה להתחמק מעונש.

קלגסבלד הגיע לבית המשפט, הודה באשמה וקיבל את העונש. עונש חמור בהרבה מעונש של עברייני תנועה הרבה יותר קשים, שנהגו שיכורים, ביצעו עבירות תנועה, גרמו להרג של אנשים - ובבית המשפט לא רק שלא הודו באשמה, אלה ניסו כל דרך אפשרית כדי להתחמק מעונש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כי עו"ד דודי קלגסבלד יצא מהמקרה הזה מבלי להיענש בצורה חמורה. למרות שזה מה שהיה צריך לקרות.

וכל זה בגלל שיש לו כסף, ושהוא שכר עו"ד טוב.

זו פשוט הצהרה שאיננה נכונה. קלגסבלד נענש בחומרה גדולה מהממוצע למקרים כאלו, בגלל שהמקרה היה מפורסם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
פעולת עיקוב קלאסית שכוללת המתנה לביצוע העבירה החמורה ביותר (ברור שלא תקף לאלימות פיזית)בכדי ליצור קייס מבוסס ביותר כלפי העבריין, נוהל סטנדרטי לחלוטין בכל כוחות השיטור מסביב לעולם.

אם הם היו עוקבים אחריו כשהוא נוסע במהירות חוקית ומחכים שהוא יעבור עליה זה מתקבל, אבל מאיפה הם ידעו שהוא יגיע ל200? הם חיכו דווקא למספר הזה שנחשב למהירות מטורפת לחלוטין על מנת לעצור אותו. גם 150 ו170 זו מהירות ממש גבוהה אבל מסיבה כלשהי הם בחרו שלא להינעל. ואם הוא לא היה מגיע ל200, מה אז?

אם כך, צריך להעמיד גם את השוטר למשפט. גם הוא נסע באותה הצורה בדיוק. זה שהוא היה במעקב לא מאפשר לו לשים פס על חוקי התנועה ולסכן(באותה מידה כמו נהג הפורשה) את שאר הנהגים על הכביש.

יש לציין שהשוטר נסע עם יד אחת על ההגה ודיבר במכשיר הקשר במקביל. אני לא מאמין שנהג הפורשה דיבר בפלא' או אפילו נסע עם יד אחת. יתרה מכך, במצב מסוכן סביר שנהג הפורשה היה מגיב יותר מהר(מרוכז בנהיגה ולא במדרף אחרי מישהו) + הרכב שלו מסוגל לבלום הרבה יותר מהר מהג'טה המשטרתית. כך שיוצא שנהג המשטרה סיכן יותר את הסובבים.

ולא פעם שוטרים עוברים על החוק בצורות ממש חמורות. עושים להם משהו? לא. אז למה שיעשו משהו לנהג הפורשה? אם יש לו את היכולת והממצעים לצאת מזה נקי - כל הכבוד. אני תומך בו.

למד קצת לגבי סמכויות שוטר והגנותיו מאחריות משפטית במקרים מסוימים לפני שאתה מפגין בורות כל כך נחושה.ובישראל לצערנו ההגנות הרבה יותר מוגבלות מאשר במדינות (דמוקרטיות,מתוקנות כמובן ) אחרות . ידי השוטרים כבולות ורובם מרוצים מכך-רק תעזוב אותם בשקט בלי לעשות כלום עד הפנסיה. ככה אנחנו נראים. (בעזרה לא מבוטלת של פשרנות הפרקליטות העצלנית ,תחמנות העו"ד שהדבר האחרון שמעניין אותם זאת האמת ותיקון הרעות החולות ו"רחמנות" השופטים המנותקים-יד רוחצת יד וכולנו בחרא. 200 קמ"ש ,מהירות שכל סבתא בגרמניה נוסעת בה בדרך לקפה עם החברות ולא מבינה מה יש לדבר עליה, נהפכה בביצה הסרוחה שלנו סימן לגבריות ילדים וכתוצאה מכך אייטם עיתונאי מושך זבובים.ממש ISRAELI IDOL)

פורסם

בקשר לנהג פורשה, אני לא מבין איך הוא לא ראה שעוקבת אחריו אותה מכונית כל כך הרבה זמן! ועוד מכוניות שידועה כסמוייה (ג'טה)...

שאני "משתולל" קצת אז אני כל הזמן בודק מי נוסע מאחורי...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

סוף סוף מישהו מדבר! (ובלי פרסומות )

כל הכבוד לדני, כל מילה במקום! מעניין אם ישדרו את זה בחדשות בערב... שכל העם יראה ויבין שעשו לו הצגה!

פורסם
בקשר לנהג פורשה, אני לא מבין איך הוא לא ראה שעוקבת אחריו אותה מכונית כל כך הרבה זמן! ועוד מכוניות שידועה כסמוייה (ג'טה)...

שאני "משתולל" קצת אז אני כל הזמן בודק מי נוסע מאחורי...

עם איזה אוטו אתה משתולל :?:

ועם כל הכבוד לנהג הפורשה, הוא מטומטם!

לשים מדבקה נגד מצלמות ופשוט לעבור דרכן לא משנה באיזה מהירות אסורה = טימטום

באמת אני לא מבין איך הוא לא חשב שיעלו עליו בסופו של דבר ...

פורסם
אני לא חושב שלמשטרה הייתה את האופצייה בכלל לבחור האם הכתבה תשודר או לא - את הכל בחרו העורכים של החדשות.

ברגע שערוץ מסויים החליט לשדר את "הסקופ" הזה - כבר כל שאר הערוצים היו חייבים - כדי לא להשאר מאחור.

אתם עושים עניין מאייטם חדשותי שזהה שחשיבותו לעיתון של אתמול.

באותה צורת "סקופ חדשותי" אפשר להכניס את:

המקרים שנתתם כאן ברמת התאונות , הרי לא כל תאונה משודרת-רק אלה עם הדם על הכביש.

המקרים של חיסול אלפרון או נסיונות חיסול בעולם התחתון ברמת הפשיעה (שביננו לא מעניינות את אף אחד)

את אשתו של סרקוזי כאייטם כזה או את בר רפאלי כאייטם אחר

בסופו של יום - זו בחירת העורך הראשון שמקבל את ה"חדשה" על הבוקר-ו200 קמ"ש בשביל עכבר חדרי עריכה נשמע כמו בוגאטי ויירון בישראל בשבילנו..והמרדף אחריו נראה לו מינימום בין לאדן נוהג..

בלי קשר לכלום - הסרטון מעלה דברים שלא כולנו ראינו בפעם הראשונה והדברים של דני רק גרמו לנו לפתוח שוב את העיניים.

אחי היקר, אני מאמין שאתה טועה.

אני מוכן להמר שהדובר של מתנ"א הכין "ערכת עיתונות" שכללה את הוידאו ואת פרטי האירוע ושלח אותה לכל העיתונאים הרלבנטים.

לא במקרה האייטם הזה הופיע סימולטנית בכל מהדורות החדשות ביום אחד בהיר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מסכים איתך שזו לא הייתה הנפצה של רגע - הרי הכל מתוכנן כבר יותר מחודש למתי ואיך ייתפסו אותו.

בגלל זה לדעתי גם השוטר התופס והנועל היה בהתרגשות גדולה ששכח איך נוהגים.

מה שאתה לא יכול להתווכח זה שבידיי העורכים נמצאת האופצייה האם האייטם הזה מעניין מישהו או לא ובאיזה דרג במהדורה הוא ישודר-וההחלטה הזו לבדה תקבע את ההדים ואת תגובת הציבור.

• תוכן חדש...