Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע רוב הרכבים שהם בוחנים בארץ מסופקים ע"י היבואן .

מה זה אמור להגיד? אתה מצפה שמגזין רכב יקנה כל רכב מבחן, אולי שיקבל "פרלל" ביבוא של השטחים?

ובלי קשר לדבריו המעולים של דני, מגזין אוטו מעולה בעיניי, זה לא אומר שלא הייתי רוצה לראות כ"כ הרבה עמודי פרסום (ישיר ועקיף), לא איכפת לי גם אם ינטשו כליל את הבדיחות הפנימיות והעקיצות כלפי העורך (מן סוג של התכתבות פנימית מיותרת).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הייתי רוצה לראות כ"כ הרבה עמודי פרסום (ישיר ועקיף)

מה זה פירסום עקיף??

זה פירסומות שמתחפשות לכתבות??

פורסם
העיקר הכשרון לדבר,לברבר,לקשקש.

הצורה חשובה-לא התוכן. פריס הילטון מוכרת עיתונים יותר מהבתולה הסקוטית.

כך נראית העיתונות בישראל בכלל ועיתונות הרכב בפרט.

קל לזרוק סיסמאות לאוויר, נכון?

זה לא אומר שלא הייתי רוצה לראות כ"כ הרבה עמודי פרסום (ישיר ועקיף), לא איכפת לי גם אם ינטשו כליל את הבדיחות הפנימיות והעקיצות כלפי העורך (מן סוג של התכתבות פנימית מיותרת).

או, סוף סוף ביקורת נורמלית. באשר לעמודי פרסום - בכל עיתון ובכל מגזין הם מהווים מקור הכנסה ולכן יש רבים מהם, אין ברירה. לא תמצא מגזין (בלי קשר לרכב) בו אין עמודי פרסום למכביר. ספציפית במגזין אוטו יש שמירה על שליש/שני שליש - על כל עמוד פרסומת יש לפחות שני עמודי מערכת (ו-DOR29 יגיד "שני עמודי פרסומת", נכון? :-P ).

בדיחות פנימיות - קיבלתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

להגנת מגזין אוטו אני אציין כי בחלק מהמגזינים בחו"ל, לפחות אלו שלי יצא לקרוא, הרבה פעמים המצב יותר גרוע על גבול הקטסטרופאלי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני באמת לא מבין מה הבעיה במה שעשה הבחור ??!! (עם הפורשה)

באמת כמה שזה נראה לא הגיוני במה שאני אומר יש לו פורשה באמת המכונית בנויה למהירויות האלה... מבחינת מנוע שלדה ובלה בלה בלה לנסוע בפורשה על 200 זה כמו 100 במאזדה 3 ...

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

לא... לנסוע 200 בכל רכב זה 200.

הזמן שיש לך לתגובה הוא קצר משמעותית.

ויש לך הרבה פחות שליטה ויכולת לתקן טעויות.

(לא שב-100 יש לך יותר מדיי מרווח תמרון)

אני בתור משתמש בדרך ציבורית לא רוצה שאף אחד ייסע לי 200 בכביש.

רוני - אתה תקבל ה"פ, אבל חשוב לי שהיא תהיה יחסית מפורטת, ולא תבטל כל טענה כלאחר יד כמו שעשית עם הטענות עד עכשיו...

ואתה אומר לי שלציון/מספר אין משמעות.

אני חושב שכן.

אני כבר אומר לך שאני לא זה שיוכל להצביע לך על כל נק' שאם תשנה אותה הירחון ימריא לשחקים.

אבל מבחינתי, כמו שאמרתי, הוא כמו התוכנית של אילדיס שהייתה פעם, בעל רמה שתתאים יותר לחובבן, לאחד שלא באמת נכנס לתחום, משהו ככה לסיפתח.

גם אני מסכים שכתיבה קצת יותר טכנית ומפורטת תהיה במקום.

אני גם חושב שאולי 90% מהפעמים לפני שאני קורא מבחן אני כבר יודע מה יהיה כתוב בו, איך ומה תהיה התוצאה, נדיר שיש משהו שמפתיע אותי.

איך תמיד האמריקאיות והקוראניות עושות צעד ענק לפנים לעומת הדור הקודם בכל המובנים ובאיכות, אבל עדיין הן טיפל'ה מפגרות מול היפניות והאירופאיות בגימור ובאיכות החומרים. ההרגשה היא שכל פעם אני קורא את אותם המשפטים ואת אותן הכתבות שפשוט ממוחזרות.

בנוגע לעקיצות הפנימיות - פעם זה היה חמוד ובטוב טעם.עכשיו ההרגשה שיש 3 כאלה בכל כתבה וזה קצת מוריד, נראה כמו ניסיון נואש להצחיק.

רוני, אל תעלב לי או משהו, וגם לומר: "האא... הוא סתם מחפש ללכלך" לטעמי זה קל לומר. אני אומר לך עובדתית שאני משנת 95' לערך, מינימום, עוקב אחרי המגזין ובשנתיים האחרונות, קניתי אולי 3 גיליונות, וגם על זה הצטערתי אחרי שמיציתי אותם ב-15 דק'. לעומת זאת שאתה קונה CAR אתה יכול לשבת עליו שבוע (ולא כי אני קורא אנגלית לאט, פשוט זה הרבה יותר רציני ומעניין, וגם יש שם המון כתבות והמון מבחנים, לעומת זאת בארץ אני מרגיש שיש כל גיליון מבחן או 2 רציניים, עוד 2 מבחני בזק, ועוד כמה מדורים שרובם לא כ"כ מעניינים, אותי לפחות).

רציתי לספר לך על עוד אנשים שמרגישים כמוני, ויש לי מס' חברים שפשוט החליטו לא לחדש מינויים, אבל אני מעדיף לא לדבר בשם אחרים.

פורסם

כל מה שנשאר זה לשמוח שעיתונות הרכב הישראלית לא התדרדרה למקום שבו נמצאת עיתונות השיפורי רכב הבריטית והצרפתית, שם הם הפכו את המגזינים למגזיני פנטאוס/פלייבוי עם כמה עמודי כתבות על שיפורים :x

פעם הייתי נוחת בחו"ל, קונה לי כמה מגזינים ומפרק אותם בנסיעת רכבת ארוכה.

היום ברכבת אני אשכרה מתפדח להוציא אותם בכלל מהתיק.

המצב הגיע לכדי כך שפשוט הפסקתי לקנות אותם. :cry:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

- יכול להיות שכשאתם פותחים מגזין מחו"ל אתם פשוט לא יודעים מה יהיה שם? ועצם המחשבה או העובדה הזו פשוט גורמת לכם להיות מסוקרן יותר מהתוכן?

הרי רק מלהסתכל על עמוד השער ועל הגרסה החדשה מבית למבורגיני אתה כבר מפנטז על תמונות היגויי יתר או סחיפה עצבנית ונוף מרוח.

ולראייה הגליונות שבהם חבורת אוטו יצאה לאיטליה...אני מניח שרוני או טל יוכלו לתת לנו את אחוזי עליית המכירות באותם חודשים...

זה לא שאני מנוי על אוטו , או מסנגר על חברים (הבדיחות על הדוקטור קורעות!)- אבל תחשבו מה עובר על עיתונאי רכב ישראלי , המבחר המצומצם ,היבואנים המחמירים והעדר מסלולים אמיתיים בכדי לתת תמונות יפיפיות כמו כל מגזין אחר בן יומו בכל ארץ אחרת - הכי פשוט להסתכל על מגזיני אינטרנט ולהבין...כמה סקסי ומושך יכול להראות כבר מבחן למכוניות מנהלים או משפחתית חדשה??

- נקודת הפרסומות היא לא רלוונטית מכיוון שיש אותה בכל מגזין אחר בעולם - אתה פשוט לא מסתכל על פרסומות באנגלית אז זה לא מעניין אותך אבל תפתח TOP GEAR לדוגמא תראה שיותר מחצי מהעיתון הוא פרסומות לביטוח ומכירת מספרים - אז המצב בארץ הרבה הרבה יותר טוב מהבחינה הזו...

- 2 נקודות למחשבה:

1) אפשר פעם בחודש לנסוע לקדוול פארק או לנורבורגרינג או ל100 מסלולים אחרים ולתת לנו סקירה מפורטת של חלומות מוטוריים או דגמים מעניינים או אולי מבחנים ראש בראש - אפשר לקרוא לסדרת הפרקים הזו " חלומות בהקיץ" או משהו כזה...לדעתי יוסיף המון המון מקצועיות ונופך רציני לעיתון - כי בסופו של דבר התפקיד של העורך הוא לרצות את הקוראים.

(ולא, אנחנו לא רוצים לשמוע כמה קשה להשיג R500 או סופרלגרה למבחן ראש בראש.)

2) כתבות עומק טכניות מקצועיות - שנכתבות בשפה גבוהה ע"י בעלי מקצוע בנושא צמיגים , מנוע,טורבו ,היגוי, ועוד מליון אפשרויות...פשוט כי אין כתבות כאלה כבר שנים ו"העם" הצמא לידע נשאר בחושך בכל מה שקשור לדבר הזה על 4 גלגלים שהם מבלים שליש מהחיים שלהם בתוכו.

נ.ב - אם צריך נהגים למבחן מרובה רכבים בכל מדינה אחרת - אני מתנדב - (רוני יש לך את הטלפון שלי):lol:

משום מה המצב מזכיר לי את שנות ה80 עם הפורנו בארץ....שנים היינו מסתכלים על התמונה המכוערת הזו בסוף של "לאישה" ונהנים.

ותמיד תמיד שמישהו היה מגיע מחו"ל הוא היה מביא איזה פנטהאוס או פלייבוי-חלום!!

פורסם
רוני - אתה תקבל ה"פ, אבל חשוב לי שהיא תהיה יחסית מפורטת, ולא תבטל כל טענה כלאחר יד כמו שעשית עם הטענות עד עכשיו...

ואתה אומר לי שלציון/מספר אין משמעות.

אני חושב שכן.

אני כבר אומר לך שאני לא זה שיוכל להצביע לך על כל נק' שאם תשנה אותה הירחון ימריא לשחקים.

אבל מבחינתי, כמו שאמרתי, הוא כמו התוכנית של אילדיס שהייתה פעם, בעל רמה שתתאים יותר לחובבן, לאחד שלא באמת נכנס לתחום, משהו ככה לסיפתח.

גם אני מסכים שכתיבה קצת יותר טכנית ומפורטת תהיה במקום.

אני גם חושב שאולי 90% מהפעמים לפני שאני קורא מבחן אני כבר יודע מה יהיה כתוב בו, איך ומה תהיה התוצאה, נדיר שיש משהו שמפתיע אותי.

איך תמיד האמריקאיות והקוראניות עושות צעד ענק לפנים לעומת הדור הקודם בכל המובנים ובאיכות, אבל עדיין הן טיפל'ה מפגרות מול היפניות והאירופאיות בגימור ובאיכות החומרים. ההרגשה היא שכל פעם אני קורא את אותם המשפטים ואת אותן הכתבות שפשוט ממוחזרות.

בנוגע לעקיצות הפנימיות - פעם זה היה חמוד ובטוב טעם.עכשיו ההרגשה שיש 3 כאלה בכל כתבה וזה קצת מוריד, נראה כמו ניסיון נואש להצחיק.

רוני, אל תעלב לי או משהו, וגם לומר: "האא... הוא סתם מחפש ללכלך" לטעמי זה קל לומר. אני אומר לך עובדתית שאני משנת 95' לערך, מינימום, עוקב אחרי המגזין ובשנתיים האחרונות, קניתי אולי 3 גיליונות, וגם על זה הצטערתי אחרי שמיציתי אותם ב-15 דק'. לעומת זאת שאתה קונה CAR אתה יכול לשבת עליו שבוע (ולא כי אני קורא אנגלית לאט, פשוט זה הרבה יותר רציני ומעניין, וגם יש שם המון כתבות והמון מבחנים, לעומת זאת בארץ אני מרגיש שיש כל גיליון מבחן או 2 רציניים, עוד 2 מבחני בזק, ועוד כמה מדורים שרובם לא כ"כ מעניינים, אותי לפחות).

רציתי לספר לך על עוד אנשים שמרגישים כמוני, ויש לי מס' חברים שפשוט החליטו לא לחדש מינויים, אבל אני מעדיף לא לדבר בשם אחרים.

אני לא מבטל כלום כלאחר יד אלא נותן לכל דבר את המקום המתאים לו. ואכן, אין לציון שום משמעות עבורי כי הוא לא נותן לי סיבות ולא מאפשר להשתפר.

מגזיני רכב בישראל באשר הם לא יכולים לפנות רק אל קהל החובבים ה"כבדים" אלא למכנה משותף מספיק רחב בשביל לאפשר להם זכות קיום. המטרה, לדעתי, צריכה להיות עשיית מאמץ לפנות גם לאלו וגם לאלו. חלק מהמגזינים אולי ויתרו על כך, מגזין אוטו לדעתי ממש לא. ברור שיהיו כתבות שלא יעניינו את ה"כבדים" בכל גיליון כי מה לעשות - צריך לבחון גם מכוניות כמו גטס, פולו ומאזדה 3. אבל גם בכתיבה על מכוניות כאלה יש ניסיון "להכנס לקרביים" (יותר בכתבות השקה), ולכתוב כתיבה טכנית ומפורטת יותר (אם לזה התכוונת).

באשר לאמריקאיות וקוריאניות - זהו טיבן של מכוניות, להתפתח. אם הקוריאניות של לפני עשור היו איומות ברובן, היום הן מיישרות קו עם השאר ולכן הן באמת עושות בכל דגם חדש צעד קדימה, אבל עדיין בחלקן הן לא "שם".

עקיצות פנימיות - קיבלתי, אעביר הלאה.

ואני לא נעלב - אני מנסה לרדת לעומק העניין כי זה חשוב לי. בנוגע ל-CAR ודומיו, אגב, אני קורא אותו (ואת טופגיר, ואת EVO) כמעט מדי חודש, ולוקח לי כמה שעות לסיים גיליון. אבל זה לא חוכמה גדולה שהם מעניינים יותר לחובב הרכב - יש שם כמויות אדירות של מכוניות ספורט על בסיס חודשי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני בתור משתמש בדרך ציבורית לא רוצה שאף אחד ייסע לי 200 בכביש.

כשהכביש יהיה שייך לך, תוכל לרצות מה שאתה רוצה, אבל לפי דעתי הוא לא נכון??

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
עיתונות השיפורי רכב הבריטית והצרפתית, שם הם הפכו את המגזינים למגזיני פנטאוס/פלייבוי עם כמה עמודי כתבות על שיפורים :x

וזה רע? :twisted:

לגבי הנסיעה בפורשה על 200. נכון מאוד שהפורשה, כמכונה, כנראה תהיה בטוחה ויציבה יותר מהמזדה ב-100 (לא שהמזדה כ"כ רעה, אבל הפורשה ודומותיה בליגה אחרת).

עם זה - זמן התגובה של אדם (כל אדם), נותר זהה בערך ב-20, 100 או 200. מכיוון שהמהירות גדלה, אז המרחק בו הוא מגיב גדל מאוד. גם אם ניקח מכונה אידיאלית שתעצור במקום ברגע שילחצו על הברקס, עדיין ייקח הרבה מאוד מרחק עד ללחיצה עצמה.

בכביש ישראלי ממוצע - זה קצת בעייתי, בטח ובטח אם נעשה באופן קבוע.

ובעניין אחר:

נקמיצ'י, אתה יכול להגיד למפקד שלך במשטרה שלא צריך יותר אבקת כביסה. שטיפת המוח שאתה עובר עובדת כבר.:?

פורסם
עם זה - זמן התגובה של אדם (כל אדם), נותר זהה בערך ב-20, 100 או 200.

זה לא נכון, בנאדם מאומן ומיומן יכול להגיב נכון יותר ומהר יותר

אין לי מושג מה לגבי נהג הפורשה אבל אני מניח שהוא מיומן יותר מנהג ממוצע

פורסם

שמר,

אחיין שלי בן 9 מטורף על כל סצינת השיפורים, לך תסביר לו למה דוד שלו הפסיק להעביר לו את המגזינים אחרי שהוא סיים (רציתי לכתוב גמר אבל אני לא מרים להנחתות כ"כ בקלות :twisted: ) להתעסק איתם.

חוץ מזה, כמו שציינתי, זאת בעיה לפתוח מגזין כזה בפרהסיה, פתאום חצי מהנוכחים מסתכלים עליך כאילו אתה פדופיל.:?

מה שכן, בזכות המגזינים האלה זכיתי לדעת מי זאת ג'ורדן :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איכשהו השרשור הפך לביקרות על "אוטו", אז גם אני אגיב עליו.

אני מנוי על אוטו ואני נהנה ממנו ומהעקיצות הפנימיות.

אני רוצה לציין שאני נהנה לקרוא את הכתבות שם דווקא בגלל ההומור והשפה. הכתבות שם כמעט אף פעם לא מחדשות לי שום דבר כי הכל אפשר לקרוא באינטרנט לפני. אני נהנה לקרוא את הכתבות בגלל שאני נהנה מהקריאה עצמה ולאו דווקא מהתוכן.

emotion of motion

• תוכן חדש...