Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למד קצת לגבי סמכויות שוטר והגנותיו מאחריות משפטית במקרים מסוימים לפני שאתה מפגין בורות כל כך נחושה

חיימי,

מה זה הבלאגאן שעשית שם?

כלום ממה שציטטת "אותי" זה דברים שלא אני כתבתי! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים איתו לגמרה.

המשטרה פועלת הפוך על הפוך...:?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
לראות מישהו נוהג במהירות של 100++ עם יד אחת על ההגה תוך דיבור במוטורולה עושה לי חררה.

[כן, החננה עם המשקפיים שיושב כמו סבתא קרוב להגה עם שתי ידיים על ההגה (ואולי קצת מרפק על החלון) זה אני].

בגלל מעטים חננות עם משקפים "כמו סבתא" , ישנה

מגמה של שינוי , ואם לא מגמה , אז ניסיון למגמה כזאת , על מנת לשנות

את צורת הנהיגה הברברית של רוב הישראלים , שלא עושים חשבון .

אני רק יוסיף שמי שמצטט אותי שלא יזכיר ארצות אחרות , אני מודע למצב בארצות אחרות , והוא

לא מעניין אותי בכלל .

פורסם

חבל שלא משתמשים בסרטון

על מנת להוכיח שהמשטרה שלנו אימפוטנטית

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני בטוח שהמשטרה פתחה בחקירה סמויה נגד כל תושבי נצרת שהשתתפו בהתפרעות המוטורית ההיא ובימים הקרובים נשמע כי כולם מאחורי סורג ובריח! :screwy::hihi:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
חבל שלא משתמשים בסרטון

עלובים כ"כ, עצוב לראות בצורה כזו מה מצבנו.

:?

פורסם
חבל שלא משתמשים בסרטון

אני רוצה לצטט כאן את אחד המגיבים ביוטיוב לסרטון הזה:

"לא משנה אם יהודים או ערבים, מי שעושה שטויות כאלו דופק הכל למי שרוצה להנות מספורט מוטורי.

כל מי שנמצא שם הוא אידיוט."

אגב, רואים שם נהיגה מסוכנת בתוך קהל אנשים, רואים משטרה. אבל לא רואים אותם ביחד.

לגופו של עינין, לא אכפת שתהיה משטרה במפגשים כאלה אם היא עוזרת למנוע סכנה לקהל.

פורסם

רק מוכיח עד כמה קל להיטפל לאלה שמפורדים וקשה לפעול מול קבוצות מאורגנות, גם אם יגרמו לסיכון חיים.

זה עובד כך לא רק בתחום הרכב.

באותה מידה - לו היו מירוצי רחוב בעיר דתית (בני ברק, נניח) חוסר המעש של המשטרה היה זהה (אני לא מותח כאן ביקורת נגד מי מהקבוצות הללו (ערבים/דתיים) אלא מצביע על אוזלת היד של המשטרה מול קבוצה מאורגנת).

פעולות המשטרה נגד מארגני מירוצים כאלה הן מאותה סיבה שכלב מלקק את הביצים של עצמו - כי הם יכולים.

עד שלא יתאחדו כל הקבוצות של חובבי הספורט המוטורי בארץ בלי להתייחס לחילוקי הדיעות ביניהם (תמיד יהיו) אלא במטרה משותפת להביא את הספורט המוטורי לנקודה בה יהיה מוכר ומקובל על המוסדות - ימשיכו להתנכל.

את הריבים ניתן יהיה לפתור אח"כ, אבל כל עוד יש 74 התאחדויות, 326 ליגות ו-14,958 דיעות שונות - נמשיך "לאכול אותה".

פורסם

עם כל האהבה שלי - אתם פשוט צבועים ומתחסדים - :evil:

כולנו היינו בערד לפחות פעם אחת ,כולנו עושים ועשינו ספורט מוטורי לא חוקי בצורה כזו או אחרת וגם שהגיעה לשם ניידת דיברנו איתם בשקט וניסינו לרכך אותם.-במה זה שונה מהחבורה הזאת?בגלל שיש "מרווח בטחון"? למה שם לא קרו תאונות? ובאשדוד בזמן דריפטים לא קרו תאונות? אנחנו לא משתוללים על כבישי הצפון והדרום?

לפני יומיים העלו כאן שרשור של און יעקובסון שכמעט ונדרס מהמיאטה שבה נהג גיא אריאלי - זה מותר? ועוד בחסות ערוץ 1?

מי שישמע אף אחד מאיתנו לא הגיע ל200 קמ"ש או יותר כמו אותו נהג פורשה ...

ראיתם את יחסי הכוחות ? ניידת אחת עם 2 שוטרים על 500 "מתפרעים"? איזה שוטר בכלל ייפתח את הדלת בהתקהלות שכזו?

האזהרה שלו הייתה במקום ואני מקווה ששום נזק לא נגרם לאף אחד שם - הסרטון לא מוכיח כלום חוץ ממה שהעורכים שלו התכוונו -אין לכם אפשרות לדעת מתי הגיעה המשטרה ומתי הם עזבו...

המקסימום שאפשר לעשות במצב כזה זה לקרוא לתגבורת -וכולנו יודעים כמה משטרת ישראל ששה להכנס לעימותים עם חבורת מתפרעים כזו או אחרת לא קשור לגזעם ולמיקום שבו הם גרים.

פשוט לא להתלהם יותר מידי- הפוסל במומו פוסל

כולנו באותו החרא.

פורסם

תגיד, אתה רציני?

אתה משווה בין ניסיונות להקמת אירועים ספורטיביים אחראים ומסודרים לבין מפגן רחוב עלוב?

אתה יכול באמת להשוות את הארועים שמאורגנים ע"י חובבי רכב בעלי תרבות שמנסים להקנות חשיבה קצת יותר הגיונית למדינה מתוקנת, לאירוע הזה בנצרת?

כל הארועים בדמות מה שיש בסרטון, לא משנה ע"י מי נעשה, אני מאחל שיגמרו עוד לפני שיניעו מנועים.. זה יכול לכלול גם אותנו הגולשים בפורום שמשוועים לספורט מוטורי.

מה שיש שם בסרטון זה בדיוק מסוג הדברים שהאנשים הפשוטים שלא מבינים רואים פעם אחת וזה מספיק להם לקבוע שספורט מוטורי זה לעבריינים ולא נחוץ.

אף אחד לא בא להיות צדיק מסדום או משקר לעצמו ולכולם שהוא השומר חוק הישר וההגון, אך עם זאת, אני יכול להבטיח לך, שהרבה מאותם אנשים שעומלים להקמת אירועים כמו אלו שציינת לא היו רוצים להיות מעורבים באירוע כזה!

ראיתם את יחסי הכוחות ? ניידת אחת עם 2 שוטרים על 500 "מתפרעים"? איזה שוטר בכלל ייפתח את הדלת בהתקהלות שכזו?
כש-10 ניידות מדמות תאונה כדי ללכוד אופנוען והמסוק המשטרתי מדווח מלמעלה כאילו מדובר במבצע של השייטת כאשר במקביל עוד 6 ניידות עסוקות במעקב ומרדף אחרי פורשה לבנה ושאר ה-30 ניידות עסוקות במימלוז בכביש החוף- אתה מצפה שיהיה תגבור?

אין לכם אפשרות לדעת מתי הגיעה המשטרה ומתי הם עזבו...

צפה שוב בסרטון, ראה איך עומדת לה ניידת בצד כאשר הנהג בבימר מפגין מופע של כמה דקות שלמות של רצח בפוטנציה.

הם אפילו נהגו לצלם אותה מדי פעם לבל נשכח שהיא שם מסתכלת.

המקסימום שאפשר לעשות במצב כזה זה לקרוא לתגבורת -

המשטרה יודעת לקרוא לתגבורת כשמדובר בנהג פורשה לבנה- אז באמת חייבים 5 ניידות כדי לשלול לו את הרישיון ולהחרים את הרכב.

אם באמת היו רוצים, והיו מבצעים את העבודה שלהם נאמנה, בוחן רכב אחד עם עוד כמה שוטרים היו פותרים את גם את הבעיית התקציב החודשי של המשטרה ואלוי גם את הבעיות שלנו בכבישים.

לא מעניין אותי ערבים/יהודים/צ'רקסים- כל מפגן שכזה, שיעשה בידי כל אחד, ראוי לבוז ולטיפול!!

פורסם

אמיר,

ה"מפגשים" בר"ג לא היו שונים בהרבה בשלב כלשהו. עובדה שגם שם קרו תאונות. לא רק אצל בני דודנו יש מטומטמים.

לגבי נסיונות הקידום - כתבתי למעלה בדיוק למה שה לא עובד. כ"א רואה רק את האינטרסים הצרים שלו. בדוק שרשורים ישנים - תראה איזה מלחמות עולם יש בין ה"התאחדויות" ובעלי האינטרסים השונים. למשטרה זה הכי נוח.

פורסם

איפה ראית שכתבתי "אירועים מוטוריים" או "המארגנים"?

אני לא מהחבר'ה הרעים אז אל תהפוך אותי לכזה - כל מה שאני אומר הוא שכמו שהלכנו על חבל דק ב"אירוע" שהיה באיקאה לפני כחודש (שגם הוא כבדרך אגב לא היה חוקי אבל אף אחד מבין האנשים שהשתתפו לא השתולל שם) ככה גם כולם צריכים להתייחס לדברים - ולא להגיד יש קו אפור או אין קו אפור.

הדבר היחידי שמתיר לך לעשות שימוש שונה בכלי הרכב שלך אם זה למטרת שואו או למטרת תחרות תמיד יהיה החוק - וכרגע אין חוק מה שהופך את כולנו לעבריינים.

אז אין לעבריין אחד את הזכות לבוא ולהגיד לעבריין אחר - מה שאתה עשית הוא יותר חמור ממה שאני עשיתי ולבוא ולהצטדק על כך ולהגיד "הוא מוציא שם רע לעבריינים"...

אם אתה כמוני חלק מציבור מוטורי ששם עצמו למטרה לשפר ולקדם את תרבות הנהיגה בארץ אז מצויין תמשיך ככה - ואל תשכח שכל דבר שמתחיל במחתרת עם כיוון נכון שכל ורצון חזק יגיע להישגים משמעותיים ולהכרה בחוק....

לגבי "האנשים הפשוטים" שהזכרת - כרגע וב6 שנים האחרונות שכולנו פעילים כאן למען הספורט המוטורי - חלה רק התקדמות -כלומר שאנחנו עושים דברים נכונים וטובים.

אחד הפתרונות הוא להקים מועדוני רכב,לקבל הכרה מהיבואנים בעלי הכח שייתנו חסוייות לאירועים מוטוריים-אז יבואו אנשים פשוטים ויקנו מכוניות ספורט מהיבואן שימשיך לתת תמיכה ולהביא רכבי ספורט - אינטרס משותף תמיד דוחף חזק יותר.

אני לא מכיר אותך אישית - אבל את כל מה שכתבתי במשפט הקודם חבריי למועדון עשינו וקידמנו,היה קשה מאוד אבל זו הדרך היחידה.

לגבי מקרה המשטרה - אני חוזר - אין לניידת אחת או אפילו שתיים הרבה מה לעשות חוץ מלהזהיר במצב כזה.

אפשר גם לקחת מספרים של מכוניות אבל לא נכנס לזה.

מה רצית שהם יעשו? יזנקו עם אלות סוסים ואקדחים שלופים?

פורסם

הסירטון הזה הוא דוגמא טובה מאוד לאימפוטנטיות של המשטרה.

מקרה נהג הפורשה הוא דוגמא למה המשטרה כן יכולה לעשות כשהיא רוצה, כלומר כשזה משתלם לה תדמיתית...ממש כמו כל גוף עסקי רגיל, בושה.

בסירטון הזה רואים נהג BMW מתפרע וכמעט דורס את הקהל לרבות הוצאת הראש מחלון הגג תוך כדי אלק דונטס והניידת פשוט עומדת ממול לא עושה כלום.

למה יש לי הרגשה שאם תיקחו את אותה סיטואציה בדיוק ותקיימו אותה בר"ג או ת"א...המשטרה כן תעשה משהו ותפסיק את ההתפרעות? ככה זה, אצל כוחות הביטחון שלנו התעסקות עם בני דודנו זוכה לשני סוגי תגובה...או אלימות יתר או השתפנות יתר.

מעניין איך יגיב דובר המשטרה למראה הסירטון הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...