Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אולי הייתה לי קצת הערכה לפורמוצ'נקו היא נעלמה כליל.

ה-SHOW שהמשטרה עשתה עם האופנוענים, והמעקב אחרי הפורשה, שני אלו נוצרו על מנת ליצור הרתעה.

על מנת לא לגרום לאוכלוסיות מסויימות לחושב ש"לי זה לא יקרה".

הבעיה היא שלא נדע לעולם לכמה אנשים אותם מבצעים שינו משהו בראש ואלי הכניסו קצת פחד.

ברור שנטו אחד לאחד לא היה שווה המבצע של האופנועים רק בשביל 2 דו"חות.

או לבזבז כ"כ הרבה זמן על הפורשה, שחשב שאין דין ואין דיין והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה בכבישים.

זה כמו שהרבה פעמים שמישהו גונב או פורץ לדירה, לא שווה לשלוח שוטר, כי הוא צריך לעבור באורות אדומים, ולסכן את חייו בדרך, את חיי עוברי הדרך ושהוא מגיע למקום הפריצה גם חייו וגם חייו של הפורץ נמצאים בסכנה.

הכי בטוח לתת לפורץ לגנוב, בד"כ הגניבות מסתכמות בסכומים פעוטים וזה הרבה יותר קל ופשוט וגם יותר זול.

יש בלאי לניידת, יש עלויות דלק, יש שעות עבודה רבות שמתבזבזות על שטויות כמו דוח"ות וחקירות, והסעות לבתי משפט וסניגור ציבורי והתובע גם מבזבז את זמנו. ושלא נדבר על בתי המשפט וכו'. ואחר כך אם יישלח לכלא, צריך לתחזק אותו, בקיצור סיפור.

וכל זה על פורץ שנכנס והיה גונב נגיד בסכום של 500 ש"ח? ממש אבל ממש לא שווה.

מיגור הפשיעה מתחיל מהדברים הקטנים והשוליים.

מר פורשה, לא ישים מדבקה וייסע איך שבא לו.

אופנועים כבדים לא יעשו מה בראש שלהם, נראה לכם שאם הם היו עונים לקריאות המשטרה לעצור בצד אז היה צריך לבצע כזה מבצע? לא. אבל הקטע שאופנוע כבד, פשוט בורח.

אם היה אישור לפתוח עליו באש אז כולה היינו צריכים לבזבז כמה אג' על קליע והוא היה נעצר. זה פתרון עדיף לדעתכם? לא. אז בגלל זה מרימים כזה מבצע.

בקיצור, אני את המחאה הקטנה שלי נגד פורמוצ'נקו יבצע, באופן שנראה לי לנכון (החרמת המגזין שלו, שגם ככה בזמן האחרון אפילו לא התסכלתי עליו בדוכנים, כי הרמה שלו ירדה מתחת לכל ביקורת, אז כנראה שהוא לא הפסיד הרבה ממני, זה פשוט הקש ששבר את גב הגמל).

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה כמו שהרבה פעמים שמישהו גונב או פורץ לדירה, לא שווה לשלוח שוטר, כי הוא צריך לעבור באורות אדומים, ולסכן את חייו בדרך, את חיי עוברי הדרך ושהוא מגיע למקום הפריצה גם חייו וגם חייו של הפורץ נמצאים בסכנה.

הכי בטוח לתת לפורץ לגנוב, בד"כ הגניבות מסתכמות בסכומים פעוטים וזה הרבה יותר קל ופשוט וגם יותר זול.

יש בלאי לניידת, יש עלויות דלק, יש שעות עבודה רבות שמתבזבזות על שטויות כמו דוח"ות וחקירות, והסעות לבתי משפט וסניגור ציבורי והתובע גם מבזבז את זמנו. ושלא נדבר על בתי המשפט וכו'. ואחר כך אם יישלח לכלא, צריך לתחזק אותו, בקיצור סיפור.

וכל זה על פורץ שנכנס והיה גונב נגיד בסכום של 500 ש"ח? ממש אבל ממש לא שווה.

אז בעצם אתה אומר שאין צורך בעבודת המשטרה ושכל אזרח ואזרח במדינת ישראל אחראי לגופו ולרכושו.

אמור נא לי, גאון הדור, מה יקרה אם וכאשר אותו גנב יחליט על הדרך שבא לו גם לאנוס את בעלת הבית שאליה הוא פרץ? מה אם הוא ירצה לענות ולהרוג את כל תושבי הבית? הרי לפי דעתך הוא יכול לעשות ככל העולה על רוחו ללא הפרעה, גם אז לא נשלח שוטרים להגן על האוכלוסיה? בגלל בלאי של הניידות? בגלל עלויות דלק? בגלל שעות עבודה של השוטרים (שאגב, מקבלים על זה משכורת)? בגלל ההסעות לבית המשפט? בגלל איכלוס בכלא של אותו בן בליעל שעובר על החוק בכוונה תחילה?

אתה שפוי? :?

פורסם
אמיר,

ה"מפגשים" בר"ג לא היו שונים בהרבה בשלב כלשהו. עובדה שגם שם קרו תאונות. לא רק אצל בני דודנו יש מטומטמים.

.

שמר, המפגשים הדיבליים בר"ג הם אפילו לא פאקטור. אני לא קורה לשטויות האלה "מפגשים" כי אם "מפגעים"!

(יכול להיות שבתחילתו של רעיון המפגש בר"ג היה יותר נורמלי ובעלי הרכבים היו חבר'ה רציניים שבאו לחלוק את המוטוריקה זה עם זה, אבל מהמפגש או 2 שיצא לי להיות שם לפני כמה שנים, נשאר רק הביזיון והאכזבה ממה שנוסע לנו בכבישים).

Royco, לא כתבתי דבר המכוון להיותך מהחבר'ה הרעים!

דיברתי על ההבדלים המהותיים בין הנסיונות של אנשים שבאמת אוהבים את התחום ורוצים שתינתן לנו האפשרות לפתח אותו בארץ לבין אלו שהורסים את כל מה שהראשונים מנסים לבנות.

המפגן באיקאה למשל שהזכרת היה יכול להיות נפלא עם היה נשמר שם הסדר ולא היו צצים אנשי הדריפטים הנאלחים, נכון?

כמוהו גם מפגשים אחרים.

הרבה דברים היו יכולים להעשות ע"י המחתרת באופן יאה, מסודר ואחראי (ואנחנו יודעים שזאת הייתה השאיפה במפגשים עליהם אני מדבר), בלי ואפילו עם ניידת משטרה..אולי עדיף עם, אבל כזאת שלא תעמוד בצד ותסתכל על יצור נאלח שחושב שהוא עושה עלאק דונטס ולא תעשה דבר!

שמר ניסח היטב את מה שבסופו של דבר יצא לי מהסרטון הזה:

רק מוכיח עד כמה קל להיטפל לאלה שמפורדים וקשה לפעול מול קבוצות מאורגנות, גם אם יגרמו לסיכון חיים.

.

אם היה קצת היגיון, היו מבינים שם במשטרע שמפגן כמו זה שהיה באיקאה יכול להתנהל בצורה מופתית ומהנה גם מבלי חוק מוטורי מסודר- אם רק תעמוד שם ניידת אחת שתדאג שלא יהיו טיפשים כמו ההוא בסרטון (במקום 10 ניידות במחלף נתניה ועוד 3 ניידות ליד השווארמה בסמי בכיכר).

אאל"ט הייתה טענה שהמפגשים האלה הם מתכון להתפרעויות בכביש?! אוו אז תהיה חשיבות לניידות שסתם פזורות להן בכבישים.

מי יתן ו"הכוכבים" האלה יסיימו את הצלחת בקיר הקרוב או..שדארווין יעשה את מה שהמשטרה לא עושה.

אמיר.

פורסם
בקיצור, אני את המחאה הקטנה שלי נגד פורמוצ'נקו יבצע, באופן שנראה לי לנכון (החרמת המגזין שלו, שגם ככה בזמן האחרון אפילו לא התסכלתי עליו בדוכנים, כי הרמה שלו ירדה מתחת לכל ביקורת, אז כנראה שהוא לא הפסיד הרבה ממני, זה פשוט הקש ששבר את גב הגמל).

אולי זה רק אני, אבל לא ממש הבנתי את כל מה שכתבת, או למה אתה טוען שמה שפרומצ'נקו אמר זה שגוי. אתה מוזמן להסביר שוב, אם תרצה.

באשר לרמה של המגזין - מכיוון שהשפעתו האישית של פרומצ'נקו זניחה ביותר על תכני ורמת המגזין, ומכיוון שמי שכן משפיע על תכני המגזין אלו קולגות שלי (העורך, סגן העורך וכדומה), אז הייתי שמח (ברצינות מלאה!) לדעת היכן ירדה רמת המגזין מתחת לכל ביקורת בכדי שנוכל לשפר אותו בעתיד.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז בעצם אתה אומר שאין צורך בעבודת המשטרה ושכל אזרח ואזרח במדינת ישראל אחראי לגופו ולרכושו.

אמור נא לי, גאון הדור, מה יקרה אם וכאשר אותו גנב יחליט על הדרך שבא לו גם לאנוס את בעלת הבית שאליה הוא פרץ? מה אם הוא ירצה לענות ולהרוג את כל תושבי הבית? הרי לפי דעתך הוא יכול לעשות ככל העולה על רוחו ללא הפרעה, גם אז לא נשלח שוטרים להגן על האוכלוסיה? בגלל בלאי של הניידות? בגלל עלויות דלק? בגלל שעות עבודה של השוטרים (שאגב, מקבלים על זה משכורת)? בגלל ההסעות לבית המשפט? בגלל איכלוס בכלא של אותו בן בליעל שעובר על החוק בכוונה תחילה?

אתה שפוי? :?

:x

תשב, תקרא את מה שכתבתי שוב, לאט. ותקרא הכל לא חצי.

אני ניסיתי להמחיש את דבריו של פרומצ'נקו למקרים אחרים.

כמו שהוא טוען ועוד רבים אחרים כאן טוענים שלא משתלם להשקיע כ"כ הרבה לתפוס כולה נהג פורשה שנסע מעל המותר.

אז לא שווה כולה להשקיע כ"כ הרבה בשביל לתפוס גנב.

נכון השוטרים מקבלים משכורת.

גם השוטרי תנועה שתפסו את בעל הפורשה מקבלים משכורת.

וגם השוטרי תנועה שתפסו את האופנוענים אז בביום התאונה מקבלים משכורת.

ואז אתה, ס. גאון הדור, כותב לי:

מה יקרה אם וכאשר אותו גנב יחליט על הדרך שבא לו גם לאנוס את בעלת הבית שאליה הוא פרץ? מה אם הוא ירצה לענות ולהרוג את כל תושבי הבית?

האא... אז פתאום אולי לא כ"כ שווה להשקיע רק בשביל לתפוס גנב, אבל ישנו פחד שיקרא משהו גרוע יותר?

אז אמור לי בבקשה, מה עם אותו נהג פורשה שנוהג ב-200 עם 2 ילדים ברכב יעשה תאונה ויהרוג את ילדיו וגרוע מכך עוברי אורל תמימים שאין להם שום קשר אליו והם סה"כ יצאו מהבית ואחד גבר-גבר עם פורשה שחושב שלא יתפסו אותו מוריד אותם.

ומה אם אותו אופנוע יגרום לתאונה? והרי זה ברור שכל כלי רכב שנוסע על מהירויות כאלו בכביש ציבורי תאונה זה רק עניין של זמן.

אז עכשיו כן שווה להשקיע ולתפוס אותם?

אני מקווה שתרד לסף דעתי.

אני כן חושב ששווה להשקיע ולתפוס כל אחד, בייחוד את אלו שחושבים שלא יתפסו אותם.

כי אם ההוא שיש לו פורשה וגר בכפר שמריהו נתפס.

אז ההוא שיש לו גטס וגר בפ"ת יחשוב פעמיים.

ואם ההוא שיש לו אופנוע כבד נתפס.

אז ההוא שבורח עם ה-125 סמ"ק יחשוב פעמיים.

אני בכלל הצעתי משהו ממזמן, להשקיע את המאמצים האפשריים בתפיסת כל פשע, לא משנה כמה זה לא משתלם למדינה, ואז את התשלום להפיל על מבצע העבירה.

ביצעו אחריך שבועים מעקב - תשלם על זה.

הזניקו אחריך מסוק - תשלם על זה.

ככה אולי אנשים יילמדו לקח ויתחילו לפחד קצת, והחוקים במדינה יהיו יותר מאשר סתם מילים חסרות משמעות שאוכפים אותם רק על חסרי ישע וכוח.

SRONIS -

הסברתי שוב.

בנוגע למגזין אוטו, זה לא לשרשור הזה, אשלח לך ה"פ יותר מפורטת, אפילו שמפתיע אותי שדווקא אתה התייחסת לזה, שכן הרבה מילים לא מחמיאות נאמרו כאן על המגזין, בעיקר בתקופה האחרונה, ואז לא הגבת, אפילו שציפית ממך בתור נציג שלו לומר משהו בנדון. אולי גם במערכת העיתון התחילו להפנים שאנשים מצביעים ברגליים (או שאני בכלל טועה והמכירות מרקיעות שחקים, למרות שאם כן אני ממש ממש יופתע).

פורסם

בנוגע למגזין אוטו, זה לא לשרשור הזה, אשלח לך ה"פ יותר מפורטת, אפילו שמפתיע אותי שדווקא אתה התייחסת לזה...

אולי גם במערכת העיתון התחילו להפנים שאנשים מצביעים ברגליים (או שאני בכלל טועה והמכירות מרקיעות שחקים, למרות שאם כן אני ממש ממש יופתע).

אשמח לקבל ה"פ. אני מתייחס לזה מהסיבה הפשוטה - זהו מקום העבודה שלי ואני מעוניין לעשות את עבודתי היטב. אם מישהו טוען שאני (או המגזין) לא עושה עבודתו היטב - הייתי רוצה להבין למה בכדי שאוכל להשתפר (או בכדי שאוכל להגיד לו שהוא לא מבין כלום - גם זה קורה). לא תמיד אני מגיב מכיוון שלא תמיד יש סיבה, ולפעמים אני גם יודע שלא ניתן לנהל דיאלוג פורה עם הבנאדם ולכן אין טעם. בנוגע למכירות המגזין - תמיד נחמד ומהנה לראות נשמות טובות שמאחלות למגזין מכירות נמוכות (כן, זה היה בציניות, וכן, המכירות בסדר גמור).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אולי זה רק אני, אבל לא ממש הבנתי את כל מה שכתבת, או למה אתה טוען שמה שפרומצ'נקו אמר זה שגוי. אתה מוזמן להסביר שוב, אם תרצה.

באשר לרמה של המגזין - מכיוון שהשפעתו האישית של פרומצ'נקו זניחה ביותר על תכני ורמת המגזין, ומכיוון שמי שכן משפיע על תכני המגזין אלו קולגות שלי (העורך, סגן העורך וכדומה), אז הייתי שמח (ברצינות מלאה!) לדעת היכן ירדה רמת המגזין מתחת לכל ביקורת בכדי שנוכל לשפר אותו בעתיד.

תודה

רוני

תשמע רוני אני מנוי כבר קרוב לעשור למגזין אוטו (מ2001) ואני מאוד מאוד נהנה ממנו.

לפי דעתי הרמה ממש לא ירדה והוא עדיין ללא שום ספק המגזין הטוב ביותר בישראל (בנושא רכב).

לדעתי Nakamichi סתם כתב- זה תמיד ככה כשבן אדם מתעצבן על משהו/מישהו הכי קל לקטול אותו.

במקרה הזה ממש לא בצדק.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

א. לא איחלתי ואני לא מאחל לירידה ברמת המכירות, חבל זה מה שהבנת. במדינה כמו שלנו כל דבר שעוזר לשיפור הידע והרמה במוטוריקה הוא מבורך.

ב. סתם לספורט, בא לך לפרסם סקר? נגיד שכל אחד ייתן ציון מ-1 עד 10 למגזין. אחד מאיתנו יהיה מאוד מופתע מהתוצאה.

WIZY וביג פאפא - אני גדלתי על מגזין אוטו ומאוד אהבתי אותו.

יש לי מדף שלם מלא בגיליונות. אתה מדבר ראיתי על 2001?!?!? יש לי כבר מ-95.

לפני שקיבלתי רישיון ישבתי ולמדתי והשכלתי המון מהמגזין ומהכתבים שם.

לאחר שקיבלתי רישיון והיום אחרי שיש לי ניסיון עם מס' רכבים שלא היה מבייש כתב רכב, למעשה אני לא חושב שיש רכב הארץ שאינו רכב אקזוטי יחסית שלא נהגתי עליו, אני יכול להגיד לך שאם הזמן הכתבות באוטו פשוט הפכו ללא רלוונטיות.

אבל שוב, זה לא נושא הדיון אז חבל.

פורסם

היום קראתי מגזין אוטו ,שנתיים אחרי שהפסקתי מינוי.

הוא לא התבגר. להשוות את כתבי הנוער שלו שמשום מה מחשיבים את עצמם מומחי רכב לעיתונאי CAR,AUTO MOTOR UND SPORT, QUATTROROUTE זה בדיוק לנסות להשוות עיתון אמיתי לעיתון בי"ס. ( עממי.)

32.5 ש"ח = 6 EURO ??? בשביל מה ? כריכת הכרומו ? המשקל ? חבל על היערות. עיתון רכב,אפילו היומיים האירופאים ב- 1 יורו על נייר עיתון נותן יותר מידע רציני. אני מניח שהתשובה תהיה התפוצה שיוצרת תקציבים בסדרי גודל שונים.אז שמישהו ייקנה זכיון לגירסה עברית מתורגמת של אירופאי רציני ותפסיקו עם הפארסה הזאת.

אולי עוד שנתיים ניתן עוד צ'אנס.

פורסם

הוא לא התבגר. להשוות את כתבי הנוער שלו שמשום מה מחשיבים את עצמם מומחי רכב לעיתונאי CAR,AUTO MOTOR UND SPORT, QUATTROROUTE זה בדיוק לנסות להשוות עיתון אמיתי לעיתון בי"ס. ( עממי.)

32.5 ש"ח = 6 EURO ??? בשביל מה ? כריכת הכרומו ? המשקל ? חבל על היערות. עיתון רכב,אפילו היומיים האירופאים ב- 1 יורו על נייר עיתון נותן יותר מידע רציני. אני מניח שהתשובה תהיה התפוצה שיוצרת תקציבים בסדרי גודל שונים.אז שמישהו ייקנה זכיון לגירסה עברית מתורגמת של אירופאי רציני ותפסיקו עם הפארסה הזאת.

ענית לעצמך .

בארץ הם צריכים להתחנן כדאי להשיג הונדה S2000 בזמן שבחו"ל נוסעים על כל

יצירות המופת המוטוריות שיש.

חוץ מזה מה החוכמה לקחת איזה מגזין אירופאי ולתרגם אותו? הרמת אנגלית

שם לא כזאת גבוהה , במיוחד בשביל אנשים שמבינים במכוניות ומכירים מושגים

לועזיים.

כל הקטע זה מגזין ישראלי . אחרת מי יבחן מכוניות שרלוונטיות לארץ? מי ידאג

לנסות לקדם ספורט מוטורי בארץ? אתה רוצה מגזין אירופאי תקנה לא חסרים מקומות

ותקרא לא צריך זיכיון ישראלי בשביל זה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

אני בכלל הצעתי משהו ממזמן, להשקיע את המאמצים האפשריים בתפיסת כל פשע, לא משנה כמה זה לא משתלם למדינה, ואז את התשלום להפיל על מבצע העבירה.

ביצעו אחריך שבועים מעקב - תשלם על זה.

הזניקו אחריך מסוק - תשלם על זה.

ככה אולי אנשים יילמדו לקח ויתחילו לפחד קצת, והחוקים במדינה יהיו יותר מאשר סתם מילים חסרות משמעות שאוכפים אותם רק על חסרי ישע וכוח.

שכחתי להגיב לדברים האלו, אז הנה:

הגישה שלך אולי עובדת בתיאוריה, אבל בטח לא במציאות. קודם כל, אם פושעים אמיתיים לא מפחדים מהמשטרה - למה שעברייני תנועה יפחדו? הם הרי לא מבצעים את המעשים הללו בכדי לפשוע, אלא באופן יומיומי, לרוב מבלי משים. הם גם יודעים שהעונש לא גדול, במרבית המקרים, אז גורם ההרתעה לא יעבוד כאן במתכונתו החוקית הנוכחית.

בנוגע להצעה שלך - תסלח לי, אבל זה לחלוטין לא הגיוני מבחינה חוקית - אי אפשר להפיל על בנאדם תשלום על דברים שבוצעו שלא באחריותו. לך תוכיח שהיה צורך במסוק או במעקב ורק נסה לשכנע שופט שזה מידתי לחייב אדם באלפי שקלים על עבירת מהירות שעלותה בחוק עשירית מזה.

א. לא איחלתי ואני לא מאחל לירידה ברמת המכירות, חבל זה מה שהבנת. במדינה כמו שלנו כל דבר שעוזר לשיפור הידע והרמה במוטוריקה הוא מבורך.

א. מצד אחד אתה לא מאחל שמגזיני רכב ישראליים יפסיקו לעבוד...

ב. סתם לספורט, בא לך לפרסם סקר? נגיד שכל אחד ייתן ציון מ-1 עד 10 למגזין. אחד מאיתנו יהיה מאוד מופתע מהתוצאה.

ב. ...ומצד שני אתה מת להוכיח לי שכולם חושבים כמוך (מי יודע, אולי אתה צודק...)

בכל מקרה, לתת ציון או זה חסר חשיבות - אותי מעניינות סיבות.

WIZY וביג פאפא - אני גדלתי על מגזין אוטו ומאוד אהבתי אותו.

יש לי מדף שלם מלא בגיליונות. אתה מדבר ראיתי על 2001?!?!? יש לי כבר מ-95.

לפני שקיבלתי רישיון ישבתי ולמדתי והשכלתי המון מהמגזין ומהכתבים שם.

לאחר שקיבלתי רישיון והיום אחרי שיש לי ניסיון עם מס' רכבים שלא היה מבייש כתב רכב, למעשה אני לא חושב שיש רכב הארץ שאינו רכב אקזוטי יחסית שלא נהגתי עליו, אני יכול להגיד לך שאם הזמן הכתבות באוטו פשוט הפכו ללא רלוונטיות.

אבל שוב, זה לא נושא הדיון אז חבל.

הנה, זו סיבה טובה - נהגת על רוב המכוניות, גיבשת דעה משלך ולא מעניין אותך לקרוא מעבר לכך, אז הכתבות על מכוניות חדשות לא מעניינות אותך, וכנראה גם כתבות על מכוניות אקזוטיות או כתבות תוכן אחרות אינן חשובות מספיק - אם כך אין באמת טעם לקנות מגזינים ישראליים או להיות מנוי. מכאן ועד "רמה ירודה" המרחק גדול, כך שאני מניח שיש לך סיבות עמוקות יותר (וכמו שאמרתי, אני עדיין מחכה לה"פ)

אני מניח שהתכוונת אלי. אז קודם כל תודה - כבר חשבתי שאף אחד לא ישים לב להשראה הרבה שאני שואב ממגזיני הילדות שלי (מעריב לנוער וראש1, אלא מה) בכתבותיי במגזין :-P

אגב, נחמד ויפה להשוות מגזינים אירופאיים (גם שם יש כתבים צעירים, אגב, לא שגיל הוא בהכרח מגבלה), אבל לצערנו מגזין אירופאי מתורגם לא היה מחזיק כאן יומיים - אף אחד לא היה קונה. וזאת מבלי לדבר אפילו על מידת הרלוונטיות של 90% מהמכוניות הנבחנות שם עבור ארצנו השחונה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...