Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת GPS

ROEI-A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה, פשוט זה כבר התחיל להפוך לדיון מה עדיף מול טלפון סלולרי שברור שעדיף מכשיר יעודי עם מסך גדול.

יש לי שאלה אלייך, על איזה מערכת הפעלה מבוסס המיו 320? הדגם השני ששאלתי עליו Windows CE 5.0 וחשוב לי לדעת מה יש למיו בשביל שדרוגים בעתיד.

המיו גם יכול להציג סרטים?

ה MIO מסוגל להציג סרטים (זה לא חוקי כאשר זה מחובר לשמשה ברכב :) ), כמו רוב המכשרי הניווט האחרים.

אם אתה צריך תוכנת ניווט ויש לך תוכנת ניווט טובה (ה IGO על הגרסאות השונות שלה הינה אחת הטובות בארץ) למה אתה צריך לשדרג (אני מבין שזה כייף להיות מעודכן - אבל ממש לא חייבים) - ניתן לשדרג מפות.

אני לא חושב שמעניין אותך מה מערכת ההפעלה של המכשיר עבור שידרוג NAV N GO יצרנית ה IGO (דרך אגב חברה ישראלית) מאפשרת לשדרג לתוכנות מתקדמות יותר בתשלום גם עבור מכשיר זה (פעם אחרונה שבדקתי, לפני שבוע, בעלות של 400 ש"ח).

מכשיר אחר במחיר דומה הוא ה MIO MOOV 300

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713701

אך תוכנת הניווט שלו היא MIO MOOV שהיא יחיסית חדשה ואין לי מספיק ניסיון איתה (אישית אני מעדיף את IGO 8) - גם מכשיר זה יאפשר שידרוגים בעתיד.

Tubes Rule

פורסם

מצאתי באתר של רונלייט שה320 הוא גם microsoft windows ce v5.0

יש לי שאלה נוספת, אפשר להוסיף למיו את הקובץ מכמונות או שהוא מגיע חסום ולא ניתן לשנות בו שום דבר?

אני מתכוון לקנות רק מכישר עם IGO8 כבר מחיפוש באינטרנט הבנתי שהיא הכי מומלצת.

לגבי עדכון מפות, מעדכנים אותם דרך האינטרנט?

פורסם

דרך אגב, עבוד ידע נוסף בנושא ואני מקווה שאני לא מכניס לך עוד רעש רקע :)

יש מספר שינויים שאמור להיכנס בנושא הניווט בארץ:

ענק הניווט גרמין אמור להיכנס לשוק עם מכשירים ותוכנת ניווט שלו

דיווחי תנועה בזמן אמת (TMC) גם אמור להיכנס לארץ

נקודות אלו אמורות היו להיות כבר כאן לפני כמה חודשים, אך עדיין אין התפתחות

Tubes Rule

פורסם

אתה יכול להוסיף את המכמנות - אבל הוא מדווח רק על המצלמות הקבועות שבעצם רובנו יודע איפה הן ממוקמות :)

שידרוג מפות יש אפשרות לעשות דרך האיטרנט אם בזמן הרכישה קיבלת את האופציה הזו - בכל אופן תמיד ניתן לשדרג מפות עבור IGO במשרדי החברה בהרצליה.

Tubes Rule

פורסם

כן אני יודע שזה נותן דיווח רק על המצלמות הקבועות, אבל גם זה טוב.

לנסוע להרצליה זאת לא אופציה כל כך טובה בשבילי לעדכן מפות כי אני מאזור חיפה, בגלל זה שאלתי על עדכון מפה דרך האינטרנט.

• תוכן חדש...