Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר מצלמת רמזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני היום נסעתי מצומת יגור עד לשפרעם לטקס יום הזיכרון .בצומת חסידים הרמזור היה אדום בצומת עצרתי. אחרי כמה שניות לא ידעתי מה עבר עלי יצאתי באדום עכשוו לפי מה שהבנתי שהמצלמות לא עובדות כל הזמן זה אמיתי האם יש מצב שתפסה אותי המצלמה ?

פורסם

ראית פלאש פעמיים?

המצלמה באמת לא עובדת כל הזמן.

כל רכב, שחוצה את מעבר החצייה בכניסה לצומת, אחרי שהרמזור התחלף לאדום, מפעיל את המצלמה (אולי יש השהייה של חלקית שניה מרגע שהרמזור התחלף לאדום). המצלמה מצלמת פעמיים: פעם אחד בכניסה לצומת ובפעם השניה כאשר הרכב באמצע הצומת. אם הרכב מופיע בשתי התמונות, נשלח דו"ח של 1000 ש"ח + 10 נקודות.

יש מצב שהרכב נכנס לצומת ועצר על מעבר חצייה, אחרי שהרמזור התחלף לאדום, ובכך הפעיל את המצלמה.

אבל הוא יופיע רק בתמונה הראשונה של כניסה לצומת, בתמונה של אמצע הצומת הרכב לא יצולם -לכן לא יישלח דו"ח רמזור אדום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אבל אני לא יודיע לאיפה היה כיוון העדשה זה היה נראה לי לכוון הנסיעה שלי אבל זה באס אותי כי מהרתי לטקס יא אלללה

פורסם
לא ידעתי מה עבר עלי
1 האם היית תחת השפעת סמים

2 האם נכנס בך השד

3 ליבך שבור ורצה לשבור לבבות אחרים

תגיד

אם היית קוטל משפחה שחזרה מחופשה או היית עוצר במעבר חציה ועוברת אם ותינוק והיית ועושה את זה

אתה מדמיין את פני פני החוקרים ומשפחות הקורבנות שתאמר להם לא ידעתי מה עבר עלי

אם דברים כאלו קוראים לך בכביש לך לטיפול - לא צריך לעניין אותך אם צילמו אותך או לא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ברוך השם שלא היה רכב אם היתי גורם לתאונה קטלנית לא היתי סולח לעצמי המקצוע שלי זה נהג של אלוף ובחיים לא היה לי עבירה או הערה טוב שזה נגמר ככה ותודה על התגובות חברה

פורסם

אתה GSI תירגע הא. על זה שאני מדבר יפה אל תתחיל לדבר איתי כמו לא יודיע מה. תתקפל לי מהעינים . אתה צודק אבל לא מגיבים ככה אז תרגיע ותשתה מים קרים

פורסם

מה יש לך? הבנאדם נותן לך עצה ומזהיר אותך כי אין לך מושג מה זה עושה לבנאדם להיות מעורב בתאונה עם הרוגים(אני יודע,לא מניסיון אבל קרוב משפחה שלי) אז אתה אומר לו "תתקפל לי מהעיניים"?

פורסם
אתה GSI תירגע הא. על זה שאני מדבר יפה אל תתחיל לדבר איתי כמו לא יודיע מה. תתקפל לי מהעינים . אתה צודק אבל לא מגיבים ככה אז תרגיע ותשתה מים קרים

הוא צודק ב100%. עדיף לך להקדים וללכת לנהיגה מונעת או משהו דומה, מאשר לקבל שלילה/להיות מעורב בתאונה חס וחלילה.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

חברה אני יודיע שאני טעיתי פשוט קרובי משפחה שלי הם חללים .מהרתי ונלחצתי כי לא היה לי זמן היה לי רק 10 דקות להגיע. כל הלילה בנסיעות ולא ישנתי מאתמול .נכון שאני רגיל לזה אבל כנראה נשברתי אז זה קורה. אבל זה קשה לי אתם לא מאמינים כמה כעסתי על עצמי שזה קרה לי לא מענין אותי כנס או נקודות העיק יצאתי מזה בלי לפגוע באף אחד ולא לגרום למשו שישבש לי את החיים .אז אחי GSI 16 V אל תכעס עלי סליחה על הדיבור את צודק ....................................

• תוכן חדש...