רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
טוב לדעת שמדובר בקסנון על קקנוע... (הטעות מכוונת כי זה מה שאני חושב על קטנועים)
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום לכולם, כמו שרשמתי בכותרת, אני רוצה להדביק מאחורה חלונות שחורים, ראיתי סרטונים בYOUTUBE אבל לא הבתי באיזה חומר משתמשים כשמשפריצים על החלון כדי להדביק את הפילם.
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
שלום לכולם,צהריים טובים. המורה נהיגה שלי תמיד אומר לי,קודם כל תלחץ על הבלם,ואחרי שאתה עומד לעצור תלחץ על הקלאץ,ולפני זה תמיד הכנסתי את הקלאץ עד הסוף ולחצתי על דוושת הברקס,והמורה אמר לי שזה לא בטיחותי ועדיף שתעשה כמו שאני הסברתי לך,אפשר לדעת מה יותר בטוח פה? תודה,ליחן
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בוקר טוב ציפיתי שיפתח שרשור חדש או שיהיה המשך דיון בקודם. אבל זה עדיין לא קרה. בהזדמנות זו, אני מבקש מאייל (LotusElise) לעשות שרות לציבור ולהוסיף אחרי שידור כל תוכנית לינק מ"הסוג שעובד", קישור ישיר לקובץ, כמו "mms://vid.walla.co.il/video/armageddon/532297-6.wmv" עבור התוכנית הראשונה. במחשבה שנייה, יש לנו פה ערוץ תקשורת די ישיר עם מגוון גורמים בהפקה. קובי, תוכל לבקש שיוסיפו אצלכם, בעמוד שלא מציג לכולם את הסרטון, קישור שכזה? מחכה שמישהו יוסיף לינק מהסוג הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. השאלה בכותרת. מחפש מתקין אמין מקצועי ובעל מחירים סבירים למערכות מיגון - עלוקה/אימובילייזר/אזעקה באזור חיפה והקריות. תודה, ארז.
הודעה אחרונה מאת MikiR, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יום שלישי אחה"צ, אני חוזר מחבר בגבעת שמואל דרך גשר קוקה קולה (אני גר ברמת גן). מתכונן למיני פקק הקבוע בפניה שמאלה לתוך בני ברק אלא שהפלא ופלא ולשם שינוי הפקק דווקא בנתיב הימני לפניה ימינה (הרמזור בפניה ימינה ארוך כמעט פי 10 מהפניה שמאלה ולכן תמיד אין שם פקק). קולל הסירנות הסגירו את סיבת המהומה - תאונה. בניגוד לישראלי המצוי שעוצר על הגשר לתצפת אני ממשיך בדרכי ואומר לעצמי שאבדוק מה קרה בדיוק באינטרנט. לפני כמה דקות נכנסתי במקרה לאתר HNN מקישור שמישהו נתן פה בפורום ובדיוק נזכרתי שרציתי לבדוק על מה הייתה המהומה. אז זה מה שקרה: אתם בטוח שואלים את עצמכם איך יתכן שרכב משפחתי מוצא את עצמו הפוך על הגג באמצע כביש מהיר, ישר ובעל 4 נתיבים? חדי העין יבחינו שבמקום שחונה…
הודעה אחרונה מאת Carter.g, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.hnn.co.il/gallery7205.html כישרון נדיר
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
חברים רציתי לספר לכם מה קורה בעמדה מ"ס אחת במשרד הרישוי בחלון- הגעתי לשם לאחר הרבה שמועות ששמעתי-אנשים מחכים מ3 בבוקר,שבקושי יש בוחנים,שלא מקבלים את כולם באותו היום וכ'ו. בשעה 11:30 הגעתי למשרד הרישוי עמדה מ"ס 1 הייתי ריקה כמעט לחלוטין.קיבל אותי בוחן ע"מ לאשר וו גרירה. הוא שלח אותי לפקידות באולם הגדול מאחר ואין צורך יותר באישור הבוחן אם יש לי את כל האישורים מהיצרן. ניגשתי לאולם הגדול קיבלתי מ"ס במודיעין מ"ס765 נכנס בדיוק לפקידות מ"ס 688-אמרתי לעצמי נפלתי הלכו כמה שעות מהחיים שלי על המתנה מבוזבזת במשרד הרישויי "אחלה מדינה"... לאחר כעשרים דקות של המתנה ניגש אליי ואל כל הממתינים באולם מנהל בעניבה ושאל בשביל מה אני שם. המנהל שלף מ"ס אנשים מהאולם כולל א…
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
לא מזמן הבאתי לכם פה תמונות של הסאנגיונג צ'אירמן שדומה דמיון מופלא למרצדס: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=256278 מסתבר שכבר לפני יותר מעשור וחצי ניסו הקוראנים להחדיר אצלנו לשוק רכב מנהלים מפואר(נכון לאז) שכלל פאר סלון-עור מפנק. מדובר בדייהו סופר סלון שכבר כמעט נכחדה על כבישי ארצנו. אבל איפה הם היו ואיפה מרצדס. אפילו לא דיגדגו. אבל אפילו שגם היום הם רחוקים מאוד מאיכות מרצדס אי אפשר להתווכח שהם לא התקדמו יפה (ועל כך מוכיח שרשור הצ'אירמן ויש עוד יונדאים מפוארים למינהם). אז לזכר הצדיקה לברכה הדייהו (שברולט אבהו-אופטרה-אפיקה כיום) סופר סלון כמה תמונות מהעבר: קרדיט: התמונות לקוחות מאתר מכירות טורקי.
הודעה אחרונה מאת shuku999, -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3704785,00.html כשצויין שיגיע המנוע המוגדש עם 160 כ"ס. אני לא תמים ואולי יהיו עוד מנועים אבל לבינתיים זה נראה כמו בדיחה אם הם מתכוונים להתחרות בגולף. הפרונט שלו גם מזכיר מאוד את המאזדה 2 לי אישית לפחות. ובכלל יש מספיק זבל סיני על הכביש אתם לא חושבים?
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המקור: http://www.imotormag.co.uk/car-videos/cartube/153166/respect_the_ken_block_collection.html החיקוי זוית1: http://www.youtube.com/watch?v=A2FpIypzonI דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. זווית 2 : http://www.youtube.com/watch?v=t-nlKFWofnc דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Caring, -
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
שלום לכם. אני מחפש מתקין להתקנה של הזעקת ביפר של גארט מאזור ראשון לציון. יש לכם טלפון של מישהו? ועם מישהו יכל לשלוח לי חוברת של ההזעקה הזאת? דגם גארט:LS-635 תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 939 צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4704/1474299 מצד אחד אי אפשר להאשים אותם יותר מדי - אנשים התלוננו, וחוק זה חוק (או יותר נכון העדר חוק 'ספורט מוטורי' מאלץ תגובה הולמת). מצד שני - עד מתי?
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 3 תגובות
- 815 צפיות
מישהו יכול להסביר לי בקשה מזה אומר 185/65R15 ? ואם אני רוצה להחליף ג'נטים לאוטו, מה אני צריך לדעת כדי שהג'נטים יתאימו לצמיגים? תודה.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום לכולם. היום מישהו אמר לי (וזו לא פעם ראשונה שאני שומע את זה) שאם אתה עומד ברמזור, ואתה עובר את קו העצירה כדי שאמבולנס/מכבי אש יוכלו לעבור, ומצלמים אותך, אתה נאלץ לשלם דו"ח ולקבל את הנקודות. הנושא עלה כי אפשרתי היום לאמבולנס לעבור, בכך שנצמדתי ימינה ועברתי את קו העצירה. (בצומת הזה אין מצלמות). האם זה נכון? הייתכן שעל זה שאולי הצלת חיים תאלץ לשאת בתוצאות כאלה? האם זה קרה כאן למישהו? תודה עודד.
הודעה אחרונה מאת עידן ו, -
השכרת האמר לחתונה 1 2
מאת eliraz-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
בוקר טוב רציתי קצת עזרה בנושא השכרת האמר או q7 ליום אחד לחתונה. חיפשתי בהשכרות הרכב אבל התנאים עומדים על כך שהנהג המשכיר יהיה בן 30, ועוד כל מני הגבלות שונות. מה גם שאני מב"ש שבאזורינו אין בחברות הגדולות רכבים כאלה. אם משהו מכיר באיזור אשדוד, אשקלון והשפלה חברה או אדם שמשכיר רכב יוקרה כזה אני אשמח לקבל את הטל' שלו.
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למישהו יש מושג למה באוטובוסים ומשאיות, שני הגלגלים הקדמיים בולטים החוצה ואילו הגלגלים האחוריים שקועים פנימה?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 2 תגובות
- 725 צפיות
רציתי לשאול אתכם משהו. שמתי לב שבזמן האחרון, אני משתמש במידה רבה (ואני מתחיל לחשוב שרבה מדי) בבלימת מנוע ע"י הורדה לשני באוטומט (סטרואן סקסו 1.4 אוטומט). מצד אחד, זה יחסית נוח לי, אבל אני חושב אולי זה גורם בלאי מסויים לגיר. בנוסף אני משתמש בזה לא רק לשמירת מהירות בירידות (אני גר בחיפה), אלא גם בשביל להשתמש פחות בברקס לפני רמזורים וכו'. רציתי לדעת מה דעתכם בנוגע לעניין, גם מבחינת בלאי לרכב, גם מבחינת צורת נהיגה ועוד מה שתוכלו לומר. תודה חברים
הודעה אחרונה מאת שביט, -
חומר לניקוי ריפוד
מאת iz2- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום הייתי רוצה לדעת במידה ולמישהו יש מוסג איפה ניתן לרכוש חומר לניקוי הריפוד של הרכב אני מקיר חומר שהוא בצבע חלב וצריך להוסיף 50% מהחומר והא 50% מים וזה מנקה מציון את הריפוד של הרכב השאלה איפה אני יכול לרכוש את החומר הזה?.
הודעה אחרונה מאת iz2, -
- 0 תגובות
- 756 צפיות
או שחייב להיות בעל הרכב? את ההפשרה ניתן לעשות רק במשרד רישוי? באותו הרגע מפשירים ואפשר להוציא רישיון רכב חדש? תודה
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 5 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
יש אפשרות להעביר את הרכב טסט אם העדשה של הפנס ערפל שבורה? סיאט איביזה 2001
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
הפרארי סקודריה ספיידר. רק 499 יוצרו והובלו דרך האוויר (לא משלוח ימי) לאותם ברי מזל, כאלה ברשימה המועדפת של החברה,בעלי כמה וכמה רכבים עם לוגו הסוס על הרקע הצהוב... הרכב שוחרר לשוק לפני שבועיים. נהגתי בעבר גם על הפרארי 430 ספיידר שהיא דומה מאד, אבל רק דומה. הסוקדריה קלה מאחותה ב80 קילו, עקב שימוש בחומרים קלים. מכסה המנוע מרגיש כאילו גזרו אותו מקרטון וכך גם הכיסאות, אבל המראה מטעה ואלו כסאות נוחים בצורה בלתי רגילה. המנוע אותו מנוע אבל שודרג ל510 כוחות סוס שמטיסים את הרכב מעמידה למאה קמש ב3.7 שניות. הגיר שונה מכל גיר של פרארי שעליו נהנתי ובהחלט הטוב מכולם. הורדת הילוך מלווה בבום שמטיס את הרכב קדימה שגורם לתחושה בחלציים. אין ספק שהרכב הזה הוא שדרוג רציני לf43…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ראיתי מודעה בעיתון ,במחסני חשמל נמכר המכשיר הנ"ל ב 460 ש"ח כולל תוכנה GPS 2 GO. מעניין אם אחד מחברי הפורום רכש מכשיר זה? או שמדובר במכשיר ממש חדש שהגיע לשוק או שמדובר במכשיר מדבקה סיני זול שעתיד להתפרק תוך חודש כי אחרת מחירו ממש לא הגיוני
הודעה אחרונה מאת רוטנברג, -
שיווק החל השנה למרות שהוצג כבר ב 2003 בטופגיר: YGfWDgMfk_Q דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. 4ihIAH0z5Yw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. tdAaNU0FUrc דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. הביצועים קצת מאכזבים 8.5 שניות ל- 100 קמ"ש ו- 185 קמ"ש ממנוע 660 CC טורבו.. רק שמחפירה בנתונים מסתבר שהכלי כבד במפתיע : 640 ק"ג! המנוע למרות הגדשתו מספק 68 כ"ס ו- 10 קג"מ. אופצ…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נהג שנסע קצת מהר ונצא שימוש מקורי למעקה הבטיחות (רמפה) ונחת לתוך גג של כנסייה. קישור לכתבה + תמונה שיכולה להיות אחלה פרסומת לסקודה http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/845/258.html?hp=0&loc=6&tmp=6222 אפשר לעשות תחרות משפטים לפרסומת שתופיע בה התמונה הזאת, משהו כמו "סקודה רכב אלוהי" או "סקודה מדברת אל האלוהים שלך"
הודעה אחרונה מאת fords, -
-
אפשר לדעת מהיא הצריכת דלק,הממוצעת אוטבוס וגם משאית?אם אפשר כמה שיותר ממוצע,וגם אם אפשר לאיזה רכב יש את ה-צריכת דלק הכי גדולה.
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאנצ'יה האינה, רכב קלאסי נדיר מאד שיוצרו ממנו רק 24 חתיכות בסדנת זגאטו, לדעתי היא לא פחות ממדהימה גם בנתונים הטכניים כמובן וגם (בעיקר) במראה, אהבתי בעיקר את שפע הקרבון בתוך הרכב, השאלה, האם הייתם משלמים עליה 160,000$?! http://www.classiccarsforsale.co.uk/classic-car-page.php/carno/55539
הודעה אחרונה מאת AvihayB, -
-
על הרכב היתה רביעית צמיגים חדשים. השכן גמר על צמיג אחד (סיפור ארוך ולא רלוונטי כרגע). אני מחפשת צמיג F1 GSD3 במידות 225/45/17 מייצור גרמני (ולא תאילנדי) ומתאריך סביר (07 ומעלה). פניתי לכל פנצ'ריה ידועה כולל ליבואן ולא השגתי. אשמח אם למישהו יש רעיון איפה להשיג צמיג כזה ששוכב ממלאי שעוד לא נמכר (יחיד או זוג - גם יחיד יספיק כיוון שהשאר חדשים לגמרי). נכון לכרגע, אני נוסעת על רזרבי ומחכה לזוג T1R שהוזמנו אבל מעדיפה למצא F1. תודה לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת נהג רגוע, -
זו פעם ראשונה...
מאת roee-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאני רוצה ללקק מכונית.
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סיפור קטן על פגישה בין אזרח לזוג מתנדבים, לפני מספר ימים בעודו נוסע לו פלוני אלמוני (שאין לו עבירות בכלל ) בן ה55 במסגרת עבודת הצדק שלו , בשעה 11 בבוקר באזור השרון באחד העיקולים צץ לו שוטר (מתנדב ) ומבקש לעצורק את הרכב (שייך למוסד מוכר -לוגו על הרכב מסוג פורד טרנזיט חדשה) , פונה השוטר אל אותו פלוני ומבקש רשיונות לצורך בדיקה ואף ניגש לרכב ובודק, אותו פלוני ניגש לניידת ומבקש לברר את פשר העצירה ,פונה אליו השוטר ומסביר שזה שגרתי ומחזיר לו את רשיונות הרכב והנהיגה אך בנוסף מביע לו גם את המכשיר לבדיקת אלכוהול ומבקש לבצע את הבדיקה (שכמובן יצא תקין מאוד ) .
הודעה אחרונה מאת Discover,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,488 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- urich
- Michazzz
- Ron Poh
- ניקו פ.
- TheArcane
- שחר 1
- yuvk
- David32
- פינדר
- ליבמן
- yoni162
- Gavrik