Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ferrari Scuderia Spider 16M

g35x
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלה שכתבו שהסקודריה ספיידר אינה חדשה- אתם טועים.

הסקודריה הרגילה אכן קיימת כבר כמה חודשים,אבל הספיידר אכן חדשה.

לגבי הנוחות וכו', הרכבים האלה מצליחים להפתיע מבחינת נוחות, הם אומנם רכבי HARD CORE בהגדרה אבל לא נוקשים יותר מדי ויכולים לספק רמת נוחות טובה בהחלט.

לפותח השרשור,

אחלה תמונות ועוד יותר אחלה מכונית, תבוא להונג קונג, נעשה סיבוב.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון.... שבן אדם שקונה את הרכב הזה צריך להיות לו הרבה אבל הרבה מאוד אקסטרה דמי כיף לבזבז אבל, זה רכב ברברי השאלה שלי היא אם אתה רוצה סתם לקפוץ לקנות סיגריות , אני משאר שאתה לא תתניע את הדבר הזה אלה משהו יותר סולידי

פורסם

אויששששששששש כמה כסףףףף

חחח אמן עלינו ועל כל חברי הפורום שיהיה לנו בריאות עושר ואושר ואינשאללה (אני לא ערבי ) שכל אחד פה יוכל לקנות לעצמו איזה פאריירי חמודה

אפרופו רכבים יפים - אתמול הרצליה פיתוח שתי מתלהבים (ובצדק) 1-z4 קבריולט 2-פיונטיאק קבריולט שכחתי את השם זאתי שהייתה בסרט רובוטריקים- לסיכום אלוהים כמה שזה היה מגרה

פורסם
ידידי אל תשער,

אני מכיר לא מעט אנשים שרכבים מסוג זה הם רכבי היומיום שלהם.

במערב אירופה, ישנם חוגים של "מיעוטי אמצעים", המחזיקים בדעה כי מי שמשתמש בפרארי (/ למבו...השלם את החסר) שלו ליום יום... סימן שהוא לא מספיק עשיר / אמיד :lol: (אם אין לך בנוסף רכב "רגיל" ליום יום זה כנראה שלא מתוך בחירה אלא אילוץ...). יחד עם זאת, אני מניח שלא מעט מאיתנו היו שמחים להחזיק ברכב AKA - HARD CORE, ביום יום למרות מגרעותיהן כרבים ליום יום:rolleyes:.

פורסם
אויששששששששש כמה כסףףףף

חחח אמן עלינו ועל כל חברי הפורום שיהיה לנו בריאות עושר ואושר ואינשאללה (אני לא ערבי ) שכל אחד פה יוכל לקנות לעצמו איזה פאריירי חמודה

אפרופו רכבים יפים - אתמול הרצליה פיתוח שתי מתלהבים (ובצדק) 1-z4 קבריולט 2-פיונטיאק קבריולט שכחתי את השם זאתי שהייתה בסרט רובוטריקים- לסיכום אלוהים כמה שזה היה מגרה

הפונטיאק היתה במקרה שחורה ?

אם כן מדובר ב-2 קולגות שלי מהעבודה...

פורסם

איך הגענו לדבר על פונטי-יאק וZ4 כשיש כאן אחת מתוך 499 יצירות אמנות איטלקיות טהורות לחלוטין ושונות ב100% מהפונטיאק הפוזאיסטית שאני בטוח שהרכב שלי מוציא תוצאה טובה יותר ממנה על כל מסלול?

אה שכחתי שאנחנו עדין בישראל הפרהיסטורית מבחינה מוטורית... :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

הפרארי הזו פשוט מדהימה :shock:

כמו שרשמתי באחד השירשורים שהיו כאן בעבר הלא רחוק, הצליל של המנוע שלו פשוט מדהים! הצליל הכי טוב ששמעתי בחיים ממנוע של רכב (כמובן מסרטונים ולא במציאות :-().

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מסתובבות ברצליה פיתוח Z4 בצבע שמפניה ביחד עם פונטיאק סולסטיס שחורה שמוציאות לעוברים והשבים את העינים והלשון...

פורסם

עכשיו שקראתי שמדובר ב-Z4 פנינה וסולטיק שחורה אכן מדובר בקולגות שלי לעבודה (שתיהן מייבוא אישי,הסולטיק עשתה עלייה לפני כ-7 חודשים וה-Z4 נחתה פה ממש בחודש וחצי האחרונים).

לגבי הפרארי, עד כמה שהסאונד של ה-F430 מרשים (והוא מרשים), הסאונד של ה-F360 הרבה יותר מרשים מסיבה מאוד פשוטה, כשה-F430 עומדת ברמזור ואתה עומד הרכב השני מאחורייה אתה כמעט ולא שומע אותה עד שהרמזור מתחלף לירוק ואז מעל 2000 סל"ד בערך הצליל של המנוע מתגבר ונהפך לרעש מאוד בשרני (אבל קצת "חלול").

לעומת זאת, כש-F360 עומדת ברמזור, גם אם אתה הרכב ה-15 מאחורייה, אתה שומע יופי את הרסוננז שהיא מייצרת, פשוט תאווה לאוזניים.

אני גר בקומה רביעית וכ-70 מ' מהבניין שלי יש רמזור, כש-F360 עומדת ברמזור אני יכול לדעת את זה בלי להסתכל בחלון (פעם עוד הייתי רץ לחלון,היום כבר התרגלנו),כשזה דגם אחר אני לרוב שומע רק כשהרכב בנסיעה (אולי למעט פרארי 355 שגם מייצרת אחלה סאונד).

פורסם
עכשיו שקראתי שמדובר ב-Z4 פנינה וסולטיק שחורה אכן מדובר בקולגות שלי לעבודה (שתיהן מייבוא אישי,הסולטיק עשתה עלייה לפני כ-7 חודשים וה-Z4 נחתה פה ממש בחודש וחצי האחרונים).

לגבי הפרארי, עד כמה שהסאונד של ה-F430 מרשים (והוא מרשים), הסאונד של ה-F360 הרבה יותר מרשים מסיבה מאוד פשוטה, כשה-F430 עומדת ברמזור ואתה עומד הרכב השני מאחורייה אתה כמעט ולא שומע אותה עד שהרמזור מתחלף לירוק ואז מעל 2000 סל"ד בערך הצליל של המנוע מתגבר ונהפך לרעש מאוד בשרני (אבל קצת "חלול").

לעומת זאת, כש-F360 עומדת ברמזור, גם אם אתה הרכב ה-15 מאחורייה, אתה שומע יופי את הרסוננז שהיא מייצרת, פשוט תאווה לאוזניים.

אני גר בקומה רביעית וכ-70 מ' מהבניין שלי יש רמזור, כש-F360 עומדת ברמזור אני יכול לדעת את זה בלי להסתכל בחלון (פעם עוד הייתי רץ לחלון,היום כבר התרגלנו),כשזה דגם אחר אני לרוב שומע רק כשהרכב בנסיעה (אולי למעט פרארי 355 שגם מייצרת אחלה סאונד).

אבל הסקודריה נשמעת שונה לגמרי מהf430 הסדרתית. ולדעתי נשמעת עשרת מונים יותר מענגת מה360.

פורסם

תקשיבו אני יודע שהשירשור הוא בכלל על פאריירי אבל חיפשתי באיטרנט גם ביו טיוב ולא רואים שם שום test drive לפוינטיאק מה שכן יש את הדגם של 2000 טורבו שאומרים שם שהוא מאוד חזק , והשחורה הזאת שדיברנו עליה פה אז יש לה ג'אנטים בגודל של הגלגל הענק בלונה פארק הם פשוט ענקיים

פורסם

כבר יצא לי לראות אותו מנסה לעשות פוזה ביציאה מהרצליה פיתוח, נותן גז בסיבוב, ומאבד את העכוז המכונית בפראות כך שכמעט נכנס בקיר.

רק במזל זה היה באמצע הלילה, ופרט לכמה נערות-חן שעמדו בתחנת האוטובוס הסמוכה לסיבוב, רק אני והוא היינו על הכביש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...