Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ferrari Scuderia Spider 16M

g35x
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי היא יצאה כבר לפני יותר מחודשיים

כי כשהייתי לפני שנה באירופה (איטליה) ראיתי אחת כזאת!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה גודל של בלמים !!!!!

כולנו ירוקים מקנאה :)

מה המחיר שלה בארה"ב?

הי גנאדי,

המחיר הרשמי 370,000 דולר, אבל זה לא רלוונתי מאחר ואי אפשר לקנות אחת כזו אלא אם כן יש לך כמה מכוניות פרארי שלפחות אחת מהן נדירה.

רכב כזה הוא השקעה בטוחה מאחר וערכו עולה מאד מרגע עזיבת המפעל.

לאלה שטענו שהרכב קיים בשוק כמה חודשים, זה לא נכון. זה אחד הרכבים הראשונים שהגיעו לארצות הברית. הדגם הזה שוחרר רק בשבועות האחרונים. לפי מה שהבנתי רק שבועיים.

פורסם

אוטו ענק!!! פשוט מטורף :] לנהיגה טהורה אבל אני לא מסכים עם זה שהאנזו זה לנהיגת מסלול רק וזה לנהיגת יום יום אני חושב שהאוטו הזה בכלל לא אוטו לנהיגת יום אלה רק בהזדמנויות מיוחדות,זאת דעתי.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

מה אתה רוצה? זהו רכב מסלול.

יחסית ליעודו גימור פנים שלו מהודר.

נראה לי יש שם יותר מקום איכסון מאשר ב-S2000 ;)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
הפנים של הפרארי יחסית למחיר שאתה משלם עליו כלל לא מושקע(וטיפה מכוער הייתי אומר).

הפנים של הרכב יפיהפה ובגימור שלא ראיתי כמותו ברכבים מאד מהודרים ותאמין לי שראיתי רכבים מהודרים בחיי.

הדאש בורד מחופה בעור מיוחד , כך כך יפה למראה (התצלום עושה עוול) וכל כך נעים למגע. אני לא יודע אם תמצא בכיכר המדינה כפפות עור לנשים מעור עדין ורך כזה... והשאר מקרבון, אמיתי כמובן ולא כמו ברכבים אחרים.

כנ'ל גם לוח השעונים.

פורסם

לא יודע איכותי זה ניראה ללא ספק אבל די משעמם ופשוט זה גם.

למרות היותו רכב מרוצים היו צריכים לעלות את רמת האבזור והיופי הפנימי כמובן בכמה רמות(שוב פעם אני מתכוון יחסית למחיר שאתה משלם הרוב שאתה מקבל זה רק כוח).

מבחוץ הוא פשוט מדהים ללא ספק.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מי שרוצה רכב מפואר ומאובזר יותר מבפנים לא יקנה את אחת הגרסאות היותר קיצוניות שלו.

מי שמחפש את האיבזור והפאר יקנה את הF430 הרגילה ויאבזר אותה כאוות נפשו.

בגרסות הסקודריה, כמו בסופרלג'רה של למבורגיני או בRS & RSR של פורשה, מורידים כמה שיותר אביזרי מותרות ופאר ומנסים לחסוך כמה שיותר משקל.

מדובר על גרסאות ביצועים שמטרתן היא בעיקר לקזז כמה שניות ממהירות ההקפה של הרכב את המסלול הקרוב לביתו של הבעלים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני בטוח שזה זה שרוכש F-430 רגילה ירשה לעצמו גם לקנות SCUDERIA 430, לדעתי המטרה היא לשמור על התדמית המרוצים בו המותג נולד.

פורסם

אני מניח שגם תדמית משחק תפקיד.

אבל שוב - זה רכב שלא יועד לאספנים.

מכוניות כאלו עולות למסלול מירוצים.

תראו סדרת לה-מאן - שם מתחרות הרבה פרארי בגרסאות HARD CORE.

ברור שלא כל האקזמפלארים ימצאו את עצמם פול טיים על המסלול - במיוחד עם המדיניות בחירת רוכשים שפרארי מפעילה.

אבל עדיין - זה דגם שמכוון לשם ולא לחילה בפקק של טיילת.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני מניח שגם תדמית משחק תפקיד.

אבל שוב - זה רכב שלא יועד לאספנים.

מכוניות כאלו עולות למסלול מירוצים.

תראו סדרת לה-מאן - שם מתחרות הרבה פרארי בגרסאות HARD CORE.

ברור שלא כל האקזמפלארים ימצאו את עצמם פול טיים על המסלול - במיוחד עם המדיניות בחירת רוכשים שפרארי מפעילה.

אבל עדיין - זה דגם שמכוון לשם ולא לחילה בפקק של טיילת.

נהגתי גם על דודג' וויפר , שגם היא רכב שמיועד למסלול וזה מאד לא היה מהנה בכביש. ה430 הרגילה הרבה פחות מעודנת מהסקודריה ואני יכל להגיד בצלילות רבה שהייתי שמח לנהוג ברכב כזה ביום יום, מכל הבחינות, כולל אבזור פנימי ואני נוסע ביום ברכב מאובזר היטב (אינפיניטי חדשה). אמנם הסקודריה הוא רכב מסלול , אבל הוא גם מאד נח לנסיעה יום יומית. אני אומר את זה לאחר נהיגה בת שעה בכבישים נורמליים.

• תוכן חדש...