Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שתיהן מכוערות, זה איך.

שלא נכנס לזה, כי הסיויק שלך, בלשון המעטה, לא שיא היופי. במיוחד בצבע הלא מוגדר שלה.

תנו זמן למכוניות הסיניות, אי אפשר לשלול אותן ישר. מצד שני, אי אפשר גם להגיד עליה (עוד לפני שהיא יצאה) "מתחרה לגולף". ייקח לה זמן לעשות את זה, אם בכלל (ולא מתוך זלזול).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמרו את זה בשנות השמונים על היפניות

אמרו את זה בשנות התשעים על הקוריאניות

אומרים את זה בנות האלפיים על סיניות

יאמרו את זה אי שם בעתיד עלינו...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
שלא נכנס לזה, כי הסיויק שלך, בלשון המעטה, לא שיא היופי. במיוחד בצבע הלא מוגדר שלה.

תנו זמן למכוניות הסיניות, אי אפשר לשלול אותן ישר. מצד שני, אי אפשר גם להגיד עליה (עוד לפני שהיא יצאה) "מתחרה לגולף". ייקח לה זמן לעשות את זה, אם בכלל (ולא מתוך זלזול).

צבע די מוגדר, "סגול סיוויק". :)

לדעתי נראית יותר טוב משתי הזוועות העיצוביות הללו (ואני לא היחיד).

בכללי, העיצובים החדשים של המכוניות הקטנות עם הפנסים הענקיים (ר"ע מזדה 2) פשוט נוראיים.

הבעתי את דעתי, חבל שאתה יורד לפסים קצת יותר אישיים, מצד שני זו גם דעתך אז אכבד אותה.

לגבי הסיניות, אני שופט אותן לפי מבחני הריסוק והאיכות עד עכשיו.

בנוסף אני לא ממש בקטע הזה של חיקויי עיצובים (מצד שני הסינים עושים את זה פחות מהקוראנים נראה לי).

לא שולל כלום, ומקווה לנסיון חיובי מתישהו עם מכונית סינית.

שימו לב להתפתחות ולצמיחה (במיוחד מבחינה טכנולוגית) בסין לאחרונה, כמו שגם אמרו אפשר להביט במה שהם עשו באולימפיאדה (לא שיצא לי לראות, סגרתי 49).

פורסם

עלינו בחיים לא יאמרו דבר כזה ויש לזה סיבה אחת פשוטה,

לא יהיה שום יצרן ישראלי שייצר מכוניות,אני יודע שבעבר היו דברים אך התוצאות היו כושלות.

דבר שני, נניח ובאמת בישראל ייצרו מכוניות בעתיד תחת מותג ישראלי כלשהו, גם הישראלים יגידו מי יקנה את הזבל הישראלי הזה אז שלא נדבר על שאר העולם,אם בכלל ישמעו עלינו במידה ודבר כזה יקרה.

פורסם

שתי המכוניות מעלי יצוריות לחלוטין. אחרי שראיתי בכלל את הסיאט החדשה בכלל בכלל לא התלהבתי. אבל טעם זה עניין אישי.

וסליחה על הביטוי, אבל אל תיהיה ליצן! (מי שהשווה את הסיויק של הבחור ל2 שמעלי) עברו 15 שנה ויש פער אדיר בעיצובים, ועדייייייין, הסיויק הזאת היא הצלחה גדולה וזאת עובדה וניראת לא רע בכלל

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

mill3r - לא התכוונתי לרדת לדברים אישיים חלילה. אבל אני לא אוהב את העיצוב של הסיויק על כל דורותיה, פרט להאצבק האחרונה :-)

בקשר לאולימפיאדה - אתה מתכוון לאשליה של הזיקוקים?

ולבחור שמעליי(SAND), אני לא עיוור. תראה את שתיהן במציאות, ואז תגיד לי במה הן דומות פרט לכך ששתיהן מכוניות סופר מיני (האצבק).

KIKI - אתה אוהב את העיצוב של הסיויק - אחלה. אני לא. יש הרבה כמוך, ויש הרבה כמוני. כל אחד וטעמו האישי. ואף אחד לא עשה השוואה בין הסיויק ל-2 או לאיביזה אם לא שמת לב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקיי, אז העניין נסגר - על טעם ועל ריח. ;)

בקשר לאולימפיאדה, הייתה איזה תוכנית בדיסקאברי על התכנון של כל האולמות וכו', דיברו על הרבה קדמה טכנולוגית. :)

פורסם

טוב לא הבנתי נכון את כל ההשואות. :roll:

בכל אופן כל אחד יודע מה קורה כשאומרים שהרכב שלו מכוער:lol:

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
mill3r - לא התכוונתי לרדת לדברים אישיים חלילה. אבל אני לא אוהב את העיצוב של הסיויק על כל דורותיה, פרט להאצבק האחרונה :-)

בקשר לאולימפיאדה - אתה מתכוון לאשליה של הזיקוקים?

ולבחור שמעליי(SAND), אני לא עיוור. תראה את שתיהן במציאות, ואז תגיד לי במה הן דומות פרט לכך ששתיהן מכוניות סופר מיני (האצבק).

KIKI - אתה אוהב את העיצוב של הסיויק - אחלה. אני לא. יש הרבה כמוך, ויש הרבה כמוני. כל אחד וטעמו האישי. ואף אחד לא עשה השוואה בין הסיויק ל-2 או לאיביזה אם לא שמת לב.

ראיתי את שניהם במציאות, היה לחבר שלי איביזה עד לפני חודשיים בערך, וליד הבית שלי חונה מאזדה 2 באופן קבוע, כך שראיתי את שניהם הרבה פעמים, לא אמרתי שהם זהים, אבל דימיון יש, במיוחד בתמונות שהבאת

פורסם

היה לחבר שלך איביזה עד לפני חודשיים בערך? ממה שאני יודע, האיביזה החדשה עוד לא הגיעה לרחובות עד לפני חודשיים :roll:

ZOOM-ZOOM

פורסם
היה לחבר שלך איביזה עד לפני חודשיים בערך? ממה שאני יודע, האיביזה החדשה עוד לא הגיעה לרחובות עד לפני חודשיים :roll:

לא את החדשה, הדגם הקודם

פורסם
טוב לא הבנתי נכון את כל ההשואות. :roll:

בכל אופן כל אחד יודע מה קורה כשאומרים שהרכב שלו מכוער:lol:

לא התייחסתי כשאמרו לי שהטוראן שלי דומה לצפרדע עם תחת מרובע.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לא את החדשה, הדגם הקודם

יפה. אז מה שראית בתמונות כאן, זה הדגם החדש, והוא ממש לא דומה ל-2.

ZOOM-ZOOM

פורסם

להבדיל מכל החברה פה שמדברים באוויר אני ישבתי ברכבים ה"סיניים" הללו וזה מה שיש לי להגיד:

בהתחלה די זילזלתי כי ציפיתי לאיכות ירודה וזה וזה...

ה-550 מאוד איכותית, הרבה יותר ממה שציפיתי. במציאות היא נראית מרשימה הרבה יותר מהתמונות (במיוחד בשחור).

חבר שנהג עליה אמר שהרכב מרגיש חזק מאוד יחסית ומאיץ מצוין (בכל זאת מנוע 1.8T עם 160 כ"ס ומומנט גבוה).

עם חבילת האיבזור שהיא תגיע ומה שהרכב הזה מציע הוא לא מתקרב לגולף, יותר לכיוון פאסאט מאובזרת בטירוף!

אם המחיר שלה יהיה 130-140 היא תציע חבילה מאוד משתלמת, חבל שהישראלי עוד לא הבין את זה :wink:. (בינתיים...).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...