Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי עצירה ברכב ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזבו טסטים עכשיו, לי יש שאלה לחיים האמיתיים:

נגיד אני נוסע בעיר על 50 קמ"ש ויש באמפר שאני רוצה לעבור על 25 קמ"ש,

מה עדיף - להוריד מהילוך שלישי לשני קצת לפני ולתת לאוטו להאט בלי ברקסים כמעט/בכלל (זה יותר כיף את האמת..)

או שעדיף להאט עם הברקסים ומתי שכבר מגיעים למהירות 25 רק אז להעביר להילוך שני.

מה עדיף מבחינה של לשמור על האוטו ומה עדיף מבחינה של נהיגה מהירה ונכונה.

תעט עם הבלמים קודם, בשביל זה מיועדים הבלמים.

פורסם

מה עדיף - להוריד מהילוך שלישי לשני קצת לפני ולתת לאוטו להאט בלי ברקסים כמעט/בכלל (זה יותר כיף את האמת..)

תאט,

תוריד הילוך,

תאט עוד יותר,

תוריד הילוך,

תאותת ימינה,

תחנה בצד הכביש,

צא מהרכב,

קח מונית.

אין נהיגה מהירה ונכונה בבמפרים.

(למנהלים, אני עוקב אחרי השרשור הזה מאז תחילתו, וממש גירד לי, הייתי מוכרח)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תאט, תוריד לשני, ודא שמרכז הכובד חזר לאמצע ושהמתלים סיימו את העבודה אחרי הבלימה, תעלה על הבאמפר, קצת גאז. זו הדרך לעבור באמפר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
תגיד לי, איזה בעל מקצוע לימד אותך נהיגה מלבד מורה הנהיגה שלך?

הגננת של הבת שלי.. נהגת מרוצים האישה, תאמין לי. היא הצליחה לעשות חנייה בתוך 2 דקות ולא 4 !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם אתה מעביר לשני במהירות כזאת (50 קמ"ש או אפילו 40), האוטו יקפוץ וזה אומר שהייתה אי התאמה בין מהירות לבין ההילוך. אי התאמה ברמה כזאת (כשהאוטו קופץ) מעמיסה על מערכת העברת הכוח ואינה בריאה לאוטו. הורדת ההילוכים צריכה ללכת יד ביד עם הורדת המהירות, אז היא תהיה חלקה ולא תעמיס על מערכות רכב.

פורסם

אם במפרים -בלימה חזקה מאד שנייה לפני הבמפר ושיחרור הבלם ממש לפני העליה עליו.

הבלימה החזקה מכווצת את הקפיצים השיחרור המהיר בעצם "מגביה את האוטו ואז הסיכוי לדפוק את הקרטר נמוך יותר:biglaugh:

פורסם

וואוו תאמין לי את מתעסק וחופר שטויות!!

קודם כל תלמד כמו תוכי לטסט תעשה בדיוק מה שהמורה אומר לך לעשות כדיי שתעבור את הטסט, אח"כ שתקבל את הרשיון זה כבר לא משנה לפניי הבאמפר אם אתה מאט או מוריד הילוך!!

עכשיו כל פעם שתגיע לצומת/ פנייה/ באמפר / עיקול/ פרסה תחשוב 20 פעם אם להוריד הילוך או ללחוץ על הברקס? זה לא משנה!

בקיצר אתה סתם מסבך את עצמך, ללמוד נהיגה אצל מורה לנהיגה זה לא באמת ללמוד זה רק בשביל לעבור את הטסט. ומי שיגיד שזה אחרת אז הוא שקרן או שהוא נפל על המורה הכי תותח שיש בארץ ויש כנראה אחד כזה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
הגננת של הבת שלי.. נהגת מרוצים האישה, תאמין לי. היא הצליחה לעשות חנייה בתוך 2 דקות ולא 4 !

אז תגיד שאין לך מושג. זו לא בושה, רק אל תחלק עצות על סמך אין ידע. זה מנוגד לחוקי הפורום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אז תגיד שאין לך מושג. זו לא בושה, רק אל תחלק עצות על סמך אין ידע. זה מנוגד לחוקי הפורום.

אין לי שמץ של מושג. אני מדבר מתוך נסיון נהיגה ולא מתוך דיפלומה במכונאות רכב.

אם זה מה שצריך להגיד כדי שאני לא יאכל - אין לי שמץ של מושג טכני בעניין. גמרנו :-)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...