Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משרד הרישוי משפר את השרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

רציתי לספר לכם מה קורה בעמדה מ"ס אחת במשרד הרישוי בחלון-

הגעתי לשם לאחר הרבה שמועות ששמעתי-אנשים מחכים מ3 בבוקר,שבקושי יש בוחנים,שלא מקבלים את כולם באותו היום וכ'ו.

בשעה 11:30 הגעתי למשרד הרישוי עמדה מ"ס 1 הייתי ריקה כמעט לחלוטין.קיבל אותי בוחן ע"מ לאשר וו גרירה.

הוא שלח אותי לפקידות באולם הגדול מאחר ואין צורך יותר באישור הבוחן אם יש לי את כל האישורים מהיצרן.

ניגשתי לאולם הגדול קיבלתי מ"ס במודיעין מ"ס765 נכנס בדיוק לפקידות מ"ס 688-אמרתי לעצמי נפלתי הלכו כמה שעות מהחיים שלי על המתנה מבוזבזת במשרד הרישויי "אחלה מדינה"...

לאחר כעשרים דקות של המתנה ניגש אליי ואל כל הממתינים באולם מנהל בעניבה ושאל בשביל מה אני שם.

המנהל שלף מ"ס אנשים מהאולם כולל אותי ולקח אותנו לפקידה אחרת פנויה במקום אחר.

הפקידה כמובן התקשרה אליו מרוגזת וזועפת שזה לא עבודתה ולמה היא צריכה לעשות את זה שיש הרבה פקידות למטה.

לבסוף קיבלתי את השרות ויצאתי מרוצה.

אז שאפו גדול למנהל ציון במשרד הרישוי חולון שבאמת משתדל ורוצה לעזור לזרז ולייעל את השרות למורת רוחן של הפקידות שלא ממש אוהבות לתת שרות...

לפעמים הרתיעה גדולה יותר מהמציאות.

אגב היו שם מלא אנשים הזויים... היה אחד שניסה להכנס מדלתות החרום ודפק שם בכל הכוח.לאחר מ"ס דקות עלה עשן מהעשבייה שם והוא התחיל לצעוק שיש שם שריפה שיפתחו מהר-כבר התחלתי לחשוד שהוא הצית אותה ע"מ להכנס פנימה זה היה שקוף מידיי.

לא פלא שהמקום מפוצץ בשוטרים ושומרים סטייל השב"ק עם קשר באוזנייה מסולסלת ומדים בהירים.כמעט על כל פקידה יש שומר+2 שוטרים בכניסה.

אנשים לא יודעים לקבל את המילה לא או להמתין.

אגב כדי לצאת אחריי הסגירה הובילו אותי שרשרת של מאבטחים במבוך של מדרגות וחדרים לדלת צדדית ממש כמו שמבריחים ידוענים מארועים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...