רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,594 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 20.8 אלף צפיות
רציתי להביא לידיעתכם מבחן צמיגים השוואתי של יצרנים מוכרים לבין יצרנים סיניים שמציפים את השוק. בעיקר לאלה שמחפשים לחסוך עוד כמה גרושים ובסופו של דבר לא מבינים למה הרכב מתנהג חר%. המבחן נערך ע''י מגזין רכב רוסי Autoreview לצמיגים של דגמים בונוניים (לא פרימיום ולא ספורטיביים) של יצרנים המובילים במידה הנפוצה 205/55/16 מול הדגמים של חברות הבת שלהן ומול יצרנים סיניים. אחסוך ממכם את התרגום של כל המבחן, תוכלו לעיין בתמונות כאן >>, אביא רק את הסיכומים לגבי צמיגים סיניים. אציין מיד שהם כשלו כשלון מוחלט וצברו הכי פחות ניקוד. WANLI S-1088 כשלון: היגוי, אחיזה נמוכה באספלט רטוב, התנגדות נמוכה לציפה, רעש ציטוטים: "בבלימה ב-80 קמ''ש באספלט רטוב מרחק הבלימה גדל ב-10 מ…
הודעה אחרונה מאת dorki, -
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
יש ברשותי 3 רכבים ואני מחפש את המחיר הזול ביותר עבור ביטוח חובה וביטוח צד ג עבור נהג יחד מעל גיל 40 ללא עבר של תאונות ותביעות. והאם ישנה אפשרות לעשות ביטוח לנהג ולא לרכב כלומר האדם המבוטח יכול לנהוג בכל רכב וכמה זה אמור לעלות?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
מנוע 1600\1800
מאת sari-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום.. מישהו יכול להסביר לי מה עדיף? מנוע 1600 או 1800? אני יודעת שמנוע 1800 צורך יותר דלק...לכן הוא פחות עדיף? אני גם אציין שאין לי שימוש גדול ברכב. נסיעות בתוך העיר בעיקר לשימוש יומי ומדי פעם נסיעה בינעירונית. אשמח לתשובה. תודה
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 12 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי , בדקתי באתר של Audi היום מה התצרוכת דלק של ה-A3 1.8 טורבו ופשוט הזדעזעתי , התצרוכת דלק המשולבת היא 7.2 האם הנתון הזה הגיוני ? בדקתי גם בקטלוג לרכבים חדשים של יד 2 ושם הופיעה תצרוכת דלק משולבת של 13 ק"מ . מה יכול להיות ההסבר לכך ?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הם נתנו לי מחיר שהוא זול יחסית לחברות אחרות לגביי ביטוח מקיף לרכב, מישהו התנסה איתם ? ובכלל האם כדאי לבטח פיאט פונטו ספייס ביטוח מקיף או להסתפק ב ג ( כמעט ואין סיכויי שאני לא יעשה מקיף אלה אם כן איכשהו אני אשתכנע אבל לא ניראה לי )
הודעה אחרונה מאת yaron939, -
- 1 תגובות
- 737 צפיות
ועוד משהו שלא הבנתי: קסנון מקורי בקליאו מגיע 4300K. על הבלו ויז'ן שלי כתוב גם 4300, אבל הם ממש לא נראות כמו קסנון. איפה השקר? יום טוב וסליחה על מבול שרשורי הנורות! נ.ב כמובן שביצעתי חיפוש. לא מצאתי השוואה לדיימונד ויז'ן.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 5 תגובות
- 702 צפיות
שלום רב היום הלכתי לראות ג'יפ לפני קניה ומסתבר שהבעלים בשנת 2004 הקפיא את רשיונות הרכב במשרד הרישוי בגלל שהוא נוסע רק בשטח ולא רצה לשלם טסטים וכו... בשיחה איתו הוא אמר שאפשר ללכת ולחדש את הרשיון ולעשות טסט לכרב בלי בעיה השאלה שלי היא האם יש צורך לשלם את כול האגרות משנת 2004 ועד היום? ומה הם ההוצאות לשחרור הרישין? האם זה כרוך בעוד הוצאות או בדיקה מיוחדת של הרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 4 תגובות
- 879 צפיות
לא מצאתי בגוגל/ויקי שום אזכור לכך... עוד משהו: אני כנראה טס לגרמניה החופש - אבל לפרנקפורט לא יסתדר לי לנסוע. איזה תערוכות רציניות יש בסביבה? (גם צרפת/איטליה/שווייץ בא בחשבון). תדוה
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הרכב שברשותי עבר תאונה מאחור. סוכן הביטוח של הצד השלישי הכריז על הרכב כטוטל-לוסט והיציע לי למכור את הרכב לחלקים וערך הרכב יועבר אליי בנוסף. איך עושים את זה? בבקשה אם אפשר לפרט את השלבים כדי שהכול יעשה בצורה חוקית בפועל הרכב יורד מהכביש ביום ראשון 3/05. תודה.
הודעה אחרונה מאת refaelc, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, נעצרתי לביקורת לפני כמה חודשים ולרוע מזלי לא מצאתי את את התעודת ביטוח חובה ( רכב מהעבודה ) רק מאוחר יותר מצאתי שזה כבר לא היה רלוונטי בכל אופן קיבלתי הזמנה למשפט וכתב אישום שנהגתי ללא ביטוח חובה הבנתי מהשוטר שזה קנס של 100... אחר אמר לי שזה 250.. בכל מקרה איךך אפשר פשוט לשלם את זה ולהיפטר מזה? הזימון הוא לעוד חודשיים ולהפסיד יום עבודה זה עוד קנס בפני עצמו יש לי את התעודת ביטוח להציג שאכן היה ביטוח מה אפשר לעשות?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
איזה יום חסר מזל. יצאתי ברוורס מהחנייה במקום העבודה ובטעות גירדתי את הפגוש של רכב החנה לידי עם הפגוש הקדמי שלי. לא גרמתי נזק פיזי, פשוט גירדתי ממנו את הצבע חבל על הזמן. (מהפגוש) פעם ראשונה אני גורם נזק לרכב זר. אני מרגיש כל כך לא נעים... מה עושים? לחזור ולהשאיר פרטים?
הודעה אחרונה מאת אריק, -
http://www.motocar.co.il/article/10814.aspx 1.6 ידני, 126 כ"ס, משקל עצמי של כ-1050 ק"ג, 3 דלתות, 97,000 ש"ח. בהחלט נשמע מעניין. העתונות הבריטית העניקה ל-i20 ביקורות אוהדות, בעיקר בכל הקשור בשיפור היכולות הדינמיות למול הגטס המאוסה.
הודעה אחרונה מאת Casper, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה שלי כזאת המטף באוטו כמעט מרוקן עקב אי שימוש(מדובר במטף 1קילו) איפה אפשר למאלות אותו ?!@ באזור המרכז. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מי יודע היכן קונים ציוד כמו תנינים גדולים למצבר מלחם גדול וכו' וכו' ?
הודעה אחרונה מאת samersssj, -
מר אבוקסיס מאופקים בא למכון לבדוק רכב לפני הקניה כך שידע אם הרכב תקין/סביר . מלווה במוכר הרכב מר אבוקסיס מחזיק בידו את טופס הבדיקה הידני שהוא טופס טיוטה עליו הבודק רושם את ממצאיו , שניהם ניגשים אלי כדי למסור לי את הטופס ולפתע ניגש אלי המוכר שהוא איש מוכר, הוא מחבק אותי ונושק לשתי לחיי "מה שלומך דוד , אומר בקול , אני בצער מוכר את הרכב הוא כמו חדש" מסיים האיש את הכרזתו , אני נבוך , אני מסתכל על מר אבוקסיס ורואה בעיניו את מבטי ההכזבה שלו , אני חש את את אשר בליבו וקורא את המחשבות שעולות לו בראשו. איזה טיפש המוכר אני ממלמל בלחש ומתחיל לבדוק את הרכב.שני האנשים נגשים לפינת הלקוחות. הבדיקה מסתיימת , אני נכנס עם המוכר ועם הקונה לחדר הבוחן כדי להביא בפניהם את סיכום הבדיקה , מר…
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 2 תגובות
- 897 צפיות
אני מעוניין בזוג נורות דיימונדויז'ן 9005 ובנורת לד למספר האחורי. אם למישהו יוצא להזמין אני אשמח אם יצרף אותי להזמנה שלו. העניין הוא שעדיין בגיל 24 אין לי כרטיס אשראי. (האמת גם לא ממש צריך, שהרי אין חבר נאמן מכסף מזומן ) הערה: אם מישהו יוכל להזמין במיוחד לי תמורת תשלום+'עמלת עידוד' קטנה, גם בא בחשבון! תודה
הודעה אחרונה מאת aa123, -
פונטיאק תיעלם ב-2010 1 2
מאת dkn1- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
GM הודיעה רשמית שפונטיאק תיעלם סופית!! ב-2010. לא ייאמן שמותג כזה חזק ייעלם בסופו של דבר,ניראה לי שמי שמחזיק רכבי אספנות של המותג הולך להרוויח הרבה כסף כי מדובר יהיה בחברה שלא קיימת יותר . http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1475789
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
העניין הוא כזה: נאבד הארנק עם הרשיון נהיגה האשראי וכסף מזומן, והרשיון בתוקף. סך הכל אין לי את הפלסטיק. אם אעצר, השוטר יוכל לאמת דרך המחשב שהרשיון קיים ולא פסול? או שעדיף לא לנהוג? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש מצלמת מהירות על עמוד (מולטונובה) פעילה באיזור ב"ש. נדמה לי שישנה סקירה של כל המצלמות הפעילות בארץ, בחסות מתנ"א אפילו, באיזשהו אתר. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לשם.
הודעה אחרונה מאת Hovav, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי . לחבר יש רכב מסוג פיאט אונו שאותו הוא הוריד מהכביש - אין לו מה לעשות עם הרכב. כעת, מצאנו מישהו שמוכן לקנות את הרכב במצבו, ככל הנראה בעל פירוקיה . מאחר והרכב הורד מהכביש,האם עליי להחתים זיכרון דברים ? הקונה מבקש לקחת צילום של אישור משרד הרישוי על הורדת הרכב מהכביש - האם נהוג לעשות זאת ? אלו דברים נוספים יש לוודא לפני מסירת הרכב. ביצעתי
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 689 צפיות
יש לי אוטו כמו בסירטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=050WZ7wDwu0 יש לי 2 שאלות: 1) איך אפשר לעשות את זה? (גיר ידני) 2) אם נגיד אני יעשה את פעם אחת זה יכול לגרום נזק רציני לרכב?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 14 תגובות
- 23.3 אלף צפיות
כותרת. תודה.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב, האם אפשר להקפיא רישיון רכב שלא בתוקף? הכוונה שתאריך הטסט היה עד לפני חודש ולא בוצע טסט שנתי. תודה דניאל
הודעה אחרונה מאת daniel_n, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2009/04/28/video-zenvo-st1-proves-dreams-to-come-true/
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
שלום רב , ברצוני לשאול שאלה בנוגע לענייני גפ"מ בכלליותם , נכון שיש בפורום הזה פוסטים קודמים על העניין הזה , אבל א' הם לא מספיק ממצאים את העניין וב' הם יחסית דיי ישנים מלפני שנה בערך ואני חשבתי על הפרוצדורה הזאת בשיקוליי לרכישת רכב חדש אם מישהו יוכל להסביר לי איך כל העניין הזה עובד , בוא נגיד שסוגי הרכבים שמעניינים אותי מקבלים סימני הזהרה דיי רציניים בגלל ענייני דלק ועלויות אני איש של לנ'ציה KAPPA ולאחרונה אני מתעניין באלפואא 156ו באאודי A6, מאזדהMX5 לרכישה השאלה שלי היא כזאת , מהן העלויות הכלליות מרמת ה ליטר ועד התחזוקה השוטפת שכרוכה בהסבה שכזאת לגז והאם מבחינתי בכלל אפשרי להסב את הרכבים האלו לגז ? והאם זה משתלם יש לקחת בחשבון שהתכנון הוא בסביבות ה…
הודעה אחרונה מאת ybm3884, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני יודע שדגמי קורולה 2003- 2004 יוצרו בטורקיה ומ 2005 חזרו ליפן השאלה אם זה השפיע על איכות הרכב. אני מעוניין לקנות טיוטה ומתלבט במודל בגלל סיבת ארץ הייצור והשפעתה על האיכות?
הודעה אחרונה מאת ytzhak, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.hnn.co.il/gallery7272.html מדהים
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום וערב טוב לכולם. מחר אני מתכנן את נסיעתי מטבריה לפתח תקווה,אני מבקש את ההמלצה שלכם על דרך טובה ונוחה להגיע ליעד. תודה.
הודעה אחרונה מאת Smi1ey, -
http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1473386 מבחן מאוד מעניין לדעתי. למרות ששתיהן לא באמת מתחרות אחת בשניה, הן דומות במחיר וגם אני התלבטתי בין שתיהן.
הודעה אחרונה מאת niv, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כתבה בוואלה על המקרים האחרונים. http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1476356&bigmaavaron=1
הודעה אחרונה מאת truejoker,
-
מי מחובר 10 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,235 אורחים (הצג רשימה מלאה)