Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה פה הרגישות ?, אתה מוכר! סתום את הפה , כך או כך אנו נכתוב רק מה שיש ברכב , מה הוא חשב שאנו חיים בעולם מושחת ?, אני מאמין שיש עוד רבים טובים וישרים כי זהו המתכון היחידי להצלחה ולהישרדות.

1. אתה אולי תכתוב באמת את מה שמצאת בבדיקה, במכון אחר יכתבו שהרכב כדאי לקניה למרות שבפועל הרכב במצב גרוע עם תאונות קשות.

2. כן אנחנו חיים במדינה מלאה שחיטות

3. גם בלי להיות טוב וישר אפשר לשרוד והוכחה לכך היא אותם מכונים שנחשפים מפעם לפעם ועד החשיפה הם שרדו מעולה וכנראה שגם אחרי החשיפה הם ימשיכו לשרוד יפה מאוד

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שפעלתי נכון. לא רצתי להגיע למצב שמר אבוקסיס יקדים אותי וידרוש הוא את כספו בחזרה , כאן אני זה שיזמתי וחשוב לי שכך היה ולא להיפך.

ה" יברך אותך .

נסה לטפל בזה , שלא יהיו מקרים כאלה

ההפסד כולו שלך , גם בבריאות , זה מקרה לא נעים בכלל .

פורסם

למדתי דבר אחד והוא : יש לאמר מראש לרוכש כי אני מכיר את המוכר והאם יש לו אימון ביושר ובמוסר שלי לבצע את הבדיקה , כך מיוזמתי לשאול ולתת לקונה להחליט מראש מה לעשות . יש יותר טוב מזה ?!

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אריק שלום,

כל החיים לומדים , תאמין לי שרמתי בדיוק מה שיש ברכב ....מה לעשות האיש איבד אימון.

פורסם
1.

2. כן אנחנו חיים במדינה מלאה שחיטות

פינת אבשלום קור(מצטער אבל זה צורם לי): יש לכתוב שחיתות.

דוד-סחטיין עליך. כל יום לומדים עוד משהו.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אין כמו יושרה מקצועית אפילו אם מדובר על מראית עין. אתה הפסדת את מחיר הבדיקה אבל הרווחת לקוחות שיחזרו אליך.

אני יודע שאם אי פעם אצטרך לבדוק רכב באיזור ב"ש אפנה רק אליך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אריק שלום,

כל החיים לומדים , תאמין לי שרמתי בדיוק מה שיש ברכב ....מה לעשות האיש איבד אימון.

דוד תאמין לי כמה אתה צודק !!

פשוט חבל במיוחד לי שאני מתחום הרכב ומכיר הרבה מקומות שרמת העבודה והאמינות שם לא גבוהים במיוחד, ומשיחות עם מספר לקוחותיך המרוצים אני יודע איזה רמת מוסר עבודה יש לעבדים שלך, חבל שבגלל סיבה כזאת או אחרת יהיו אנשים שירגישו שמבקום שלך משהו לא כשורה..

זה רק מצדיק את מה שאמרתי בתחום הזה אסור שיהיו לך חברים... וזה חבל

פורסם

אריק, אירועים כאלה או דומים לאלה מתרחשים לרוב על ידי הקונים , הם באים אליך כי מערכים אותך וסומכים עליך ורוצים שתחמיר בבדיקה , יש אפילו שאומרים לך "דוד שמור עלי , אני סומך עליך", הם מלווים את תחושתם זו עם חיבוק או אפילו בנשיקה , בוא נגיד שזה בגדר "נסבל" , אבל שמוכר הרכב מתנהג כך זה בהחלט פסול. מי אני שאחנך אנשים להתנהגות נאותה ומתחשבת ברגשותיהם של אחרים !.

פורסם

היום הגיע אלי מוסכניק (עצמאי לשעבר) שעובד כיום במוסך פורד מרכזי בבאר שבע ניגש אלי ונישק אותי למזלי נציג המוכרת לא ראה אותו מתקרב אלי (הוא בא לרכוש רכב A4 מחברת כל-מוביל) , אמרתי לו אנא מעט רגישות אומנם אתה קונה את הרכב אבל כדאי לשמור מרחק ממני שלא יפול חשד על אמיתות הבדיקה. הוא הבין זאת ועד סוף הבדיקה הוא ישב בפינת הלקוחות.

• תוכן חדש...