Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר אבוקסיס מאופקים בא למכון לבדוק רכב לפני הקניה כך שידע אם הרכב תקין/סביר . מלווה במוכר הרכב מר אבוקסיס מחזיק בידו את טופס הבדיקה הידני שהוא טופס טיוטה עליו הבודק רושם את ממצאיו , שניהם ניגשים אלי כדי למסור לי את הטופס ולפתע ניגש אלי המוכר שהוא איש מוכר, הוא מחבק אותי ונושק לשתי לחיי "מה שלומך דוד , אומר בקול , אני בצער מוכר את הרכב הוא כמו חדש" מסיים האיש את הכרזתו , אני נבוך , אני מסתכל על מר אבוקסיס ורואה בעיניו את מבטי ההכזבה שלו , אני חש את את אשר בליבו וקורא את המחשבות שעולות לו בראשו. איזה טיפש המוכר אני ממלמל בלחש ומתחיל לבדוק את הרכב.שני האנשים נגשים לפינת הלקוחות.

הבדיקה מסתיימת , אני נכנס עם המוכר ועם הקונה לחדר הבוחן כדי להביא בפניהם את סיכום הבדיקה , מר אבוקסיס לוקח ממני את טופס הסיכום מקפל אותו ואומר לי במבטה מרוקאי כבד : "מר ברזילי , אני מצטער אני לא קונה את הרכב ! , למה ? אני שואל והוא השיב בנחרצות : "אתם מכירים ולפי הנשיקות אתם גם חברים טובים ! לכן החלטתי לא לרכוש את הרכב, אני לא מאמין לבדיקה הזאת , אני אקח את הרכב למכון אחר או שאחפש רכב אחר" .

לקחתי ממנו את הטופס ואני מראה לו את כמות הרג'קטים הגדולה שמצאתי ברכב, תראה אדון אבוקסיס "יש נזילות שמן חזקות מהמנוע , יש רדיאטור רקוב ו-4 צמיגים פגומים ו..., די די , אמר מר אבוקסיס חבל לך על הזמן אני לא מאמין לבדיקה .

נגשתי למשרד ובקשתי מפקיד הקבלה להחזיר למר אבוקסיס את כספו .אני כסף על בדיקה שהלקוח לא חפץ בה אני לא לוקח.

אני ניגש למוכר ואומר לו : ראבק ! איפה הטאקט ? אתה מוכר את הרכב ואתה מנשק את הבוחן ! איפה הרגישות שלך ?. נכנסתי לשטח העבודה עם כאבי לב ..לא על הכסף אלא על כך שמר אבוקסיס שחשש לבדיקה משוחדת.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת חוסר טאקט...

כנראה הוא הרגיש מושפל או מרומה, וגם אם היית נותן לו דף שמראה שכל דבר באוטו החל מהמנוע ועד למצת לא תקינים הוא לא היה מאמין לך.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

היי דוד, שתי שאלות לי אליך:

1. למה אתה חושב שהוא הסכים מלכתחילה להתחיל את הבדיקה לאחר שהבחור נתן לך "בוסות"?

2. למה אחרי שבוצעה כבר הבדיקה, החזרת לאדם שבא לבדוק את הכסף?

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מר barzelay - אתה משגע אותי כל פעם מחדש :lol: - וגם כך אני לא בדיוק יציב .

חבל על זמן הבדיקה , אתה מכיר את המוכר - וותר על הבדיקה , או שאל את הקונה , אם הוא רוצה בודק אחר .

יש מושג האומר - " צדק לא רק צריך להעשות - הוא צריך גם להראות "-

גילוי נאות מצדך , אני מכיר את המוכר , אתה רוצה בודק אחר או ..:idea:

כי גם אם תבצע בדיקה למופת , תמיד ישאר הספק הסביר - למה לך להיות חשוף לבעיות ותביעות .

או לקבל תשובה כמו האחרונה - איני סומך על הבדיקה - השקעתה זמן ומיכשור ולבסוף לא קיבלתה תמורה .

אני מראש הייתי מודיע או מוותר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כדמות מוכרת באיזור הדרום , אני מניח, זו בעייה אמיתית בשבילך לבצע בדיקות רכב בעצמך, לא צריך לספר לך כמה רגיש כל הנושא של סחר רכב.

יש לך צוות מיומן של בעלי מקצוע שאתה מעסיק, תן להם לעשות את העבודה הזו ותתערב שיהיה צורך מקצועי או ניהולי.

זו דרך ניהול הולמת שיכולה למנוע בעיות דומות בעתיד.

פורסם

שבת שלום,

למרות היותי בעל העסק אני אינני מנהל (אין אצלינו תואר כזה) מאז ומתמיד אני עובד/בודק בשטח העבודה ביחד עם העובדים , לדעתי זו הסיבה שבאים אלנו. אני בשטח מנווט ומכוון במידה ויש פה ושם בעייה טכנית או ספק בקביעת איבחון זה או אחר.

כאן יתכן שטעיתי , אני מקבל את הרעיון שהייתי צריך לפסול את את עצמי (אינני בטוח אם מר אוקסיס היה מסתפק בזה כי אני תמיד בשטח העבודה ויכול לדעתו תמיד להשפיע) אבל הייתי צריך להסביר לקונה שאומנם אני מכיר את המוכר ואל לו לחשוש מכך, כך אולי היתי מראש "מנקה" את חששות שלו.

אני חייב לומר שכבר היו לי מקרים דומים ובו במקום הקונה הוציא את רכבו ונסע למכון אחר.

עם כל הצניעות , מה אני יכול לעשות נגד זה שאני דמות מוכרת בעירינו הקטנה (גם הייתי 20 שנה כתב לענייני רכב בעיתונים מקומיים של באר שבע והפריפרייה).

איפה פה הרגישות ?, אתה מוכר! סתום את הפה , כך או כך אנו נכתוב רק מה שיש ברכב , מה הוא חשב שאנו חיים בעולם מושחת ?, אני מאמין שיש עוד רבים טובים וישרים כי זהו המתכון היחידי להצלחה ולהישרדות.

דרך אגב , גם הקונה צריך להתאפק ולא לקפוץ אל זרועותיו של הבודק כדי שהמוכר יאמין לבדיקה.

הפתרון הוא נתק מוחלט בין הלקוחות לשטח העבודה ולא צריך שהלקוחות יסתובבו בשטח העבודה גם לא לצורך מסירת טפס הטויוטה של הבדיקה.עם הציבור הבאר-שבעי זו משימה כמעט בלתי ישימה.

אני מתכנן סידור כזה .

פורסם

חוסר טאקט!

אני לא יודע אבל מדוע החזרת את הכסף לאותו אדם.?.

אני הייתי לוקח סכום סימלי לפחות ,עבור הזמן שביזבזת במקום לבדוק רכב אחר.

ירון מאיר

פורסם
.

.

.

.

.הפתרון הוא נתק מוחלט בין הלקוחות לשטח העבודה ולא צריך שהלקוחות יסתובבו בשטח העבודה גם לא לצורך מסירת טפס הטויוטה של הבדיקה.עם הציבור הבאר-שבעי זו משימה כמעט בלתי ישימה.

אני מתכנן סידור כזה .

תעזר בנגר החביב...

:twisted:

חוסר טאקט!

אני לא יודע אבל מדוע החזרת את הכסף לאותו אדם.?.

אני הייתי לוקח סכום סימלי לפחות ,עבור הזמן שביזבזת במקום לבדוק רכב אחר.

ירון מאיר

עוד לפני שסיימתי לקרוא את ההודעה כבר הבנתי שזה מה שדוד עשה ואני מבין את זה, יותר חשוב לו שמו מאשר פרנסתו ומספיק לקרוא רק פרומיל מהודעותיו כדי להבין זאת.

פורסם

אני חושב שפעלתי נכון. לא רצתי להגיע למצב שמר אבוקסיס יקדים אותי וידרוש הוא את כספו בחזרה , כאן אני זה שיזמתי וחשוב לי שכך היה ולא להיפך.

פורסם

המוכר ידע שהרכב מלא ליקויים, הוא בא וחיבק אותך כי בטח חשב שתרחם עליו ותוציא בדיקה סבירה, מה שלא קרה בפועל.

בסופו של דבר, גם הבדיקה לא הייתה תקינה, וגם הוא הפסיד את הקונה.

טיפש.

אדון ברזילי היקר, אפילו שאני לא מכיר אותך אישית, כן ירבו אנשים כמוך, שעדיין נאמנים לדרך שלהם, דרך הישר.

יישר כח.

צור

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

• תוכן חדש...