Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כ"ס זה לא הכל ברכב. חכו למבחני הרכב השונים, נראה מה יגידו עליה.

בכל אופן, מתחיל להיות מעניין ( יחסית) בשוק הסופר מיני :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חן, לא צריך להגזים.

הביקורות מגרמניה וצ'יכיה אומרות שמדובר בעלייה ברמה מול הגטס ושמדובר ברכב טוב, אך מצד שני מציינים כי ישנן מתחרות ותיקות וטובות יותר.

מצפה לביקורות המקומיות ומקווה שבאמת מדובר בעליית מדרגה מול הגטס הבסיסית

ושנראה יותר ויותר רכבים שכאלה.

חג עצמאות שמח וטעים :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ממש לא מחליפה לגטס.. הכניסה עכשיו בשוק המדחדח לא תאפשר לה את זה

זה מה שיונדאי בארץ ממש לא רוצים שיקרה והם ממש מאמינים ברכב הזה,הציפיות להצלחה ממנו לפחות בארץ נורא גדולות.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

דווקא עכשיו זו תקופה טובה למכוניות קטנות כאשר אנשים מחפשים רכב אמין וחסכוני שהינו חסכוני מבחינת הוצאות. כמו כן, שוק הליסינג פחות מהותי עבור ה-I20 מאשר שהוא היה לגטס, כיוון שהציבור כיום כבר פחות או יותר בשל לקבל את יונדאי כרכב לגיטימי לרכישה כפרטית.

פורסם

SURUK,מצמץ צודק,יונדאי בשנים האחרונות קיבלה שם טוב בארץ בתור מותג מוכר ואיכותי במיקצת ולא סתם עוד מותג.

בנוסף המצב כיום גורם לכך שאנשים יעברו למכוניות קטנות וחסכוניות יותר לכן יונדאי רואים בה כהצלחה כבר עכשיו.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
כל מי שחושב שרכב קטן קומפקטי עם 126 כ"ס וגיר ידני הוא רכב ספורטיבי...שיחשוב שוב.

מצד שני, יש הרבה שחושבים שפאביה עם ג'נט 17" ותיבת הילוכים ידנית היא רכב ספורטיבי...

הכל יחסי, כמובן שהרכב לא יהיה ספורטיבי מול קליאו ספורט או מיאטה, אבל במקום מזדה 3 אוטומטית או שאר רכבי הליסינג שיש היום - זו חלופה מצויינת שמשלבת הילוכים ידניים, משקל סביר והספק נורמלי. זה לא יחליף את המיאטה שלי, אבל אני בהחלט אעדיף לקנות כזאת בתור רכב משפחתי רגיל...

פורסם

להוות עלית מדרגה לעומת הגטס זה לא כ"כ קשה. הביקורת שעשו עליה ב fifth gear היתה חיובית סה"כ ואמרו שהיא יכולה להיות אלטרנטיבה ראויה לפאביה.

emotion of motion

פורסם
הכל יחסי, כמובן שהרכב לא יהיה ספורטיבי מול קליאו ספורט או מיאטה, אבל במקום מזדה 3 אוטומטית או שאר רכבי הליסינג שיש היום - זו חלופה מצויינת שמשלבת הילוכים ידניים, משקל סביר והספק נורמלי. זה לא יחליף את המיאטה שלי, אבל אני בהחלט אעדיף לקנות כזאת בתור רכב משפחתי רגיל...

הרכב לא יהיה ספורטיבי, נקודה.

לא יחסי ולא נעליים.

זה שהוא יתן ביצועים טובים יותר מההיצע הקיים לא הופך אותו לספורטיבי או מעניין במיוחד.

אני גם בספק אם I20 ידנית בנפח 1.6 ליטר תהיה רלבנטית לליסינג, נגמרה כבר התקופה שיכלת לקבל מה שבא לך בליסינג. היום חברות הליסינג חושבות טוב טוב כמה קל יהיה למכור את המכוניות אחרי 3 השנים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לכספר,נכון שאין לו שום יומרות ספורטיביות, אבל הוא לא מכוון לקהל הזה, הוא מכוון לקהל צעיר אשר רוצה קצת ביצועים עם הרכב שלו, ביצועים - הכוונה פתיחות ברמזור, פחות התנהגות כביש.

עם נתונים כמו שיש לו, 9.5 שניות מ 0 ל 100, זה נחשב להכי טוב בקטגורית מחיר, הפאביה רק 10.1 שניות.

ע"פ נתוני יצרן הצריכת דלק יותר טובה גם משל הפאביה, אז מבחינת שני הנתונים הללו, ה I20 טובה יותר, לגבי השאר? אני לא בטוח, עדיין לא עברה מבחן ריסוק, יש לה ESP ו 6 כריות אויר שזה כבר היום סטנדרט בכל רכב, אפילו סופר-מיני וקטנות.

וכמובן המנוע הכי חזק בקטגוריה. 1.6 עם 126 כ"ס.

עם כל הכבוד שיש לי פאביה, אני מאוד מפרגן לרכב הזה, יונדאי באמת ביצעו התקדמות עצומה בשנים האחרונות, לראיה ה I30 ו I20 שהוציאו, המחיר ממש אטרקטיבי לרכב הזה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
הרכב לא יהיה ספורטיבי, נקודה.

לא יחסי ולא נעליים.

זה שהוא יתן ביצועים טובים יותר מההיצע הקיים לא הופך אותו לספורטיבי או מעניין במיוחד.

אני גם בספק אם I20 ידנית בנפח 1.6 ליטר תהיה רלבנטית לליסינג, נגמרה כבר התקופה שיכלת לקבל מה שבא לך בליסינג. היום חברות הליסינג חושבות טוב טוב כמה קל יהיה למכור את המכוניות אחרי 3 השנים.

הוא לא חייב להיות ספורטיבי על מנת להיות מהנה לנהיגה. אבי החזיק בשעתו פיז'ו 306 1.6 ידנית, 90 כ"ס על 1060 ק"ג. הצ'באק 5 דלתות ללא כל יומרה ספורטיבית וביצועי מנוע בינוניים. אך ההיגוי והתנהגות הכביש היו נהדרים - ואף עלו על כמה מכוניות ספורטיביות של אותה תקופה(אמצע שנות התשעים).

אף אחד מאתנו עוד לא נהג ברכב, אך נתוני הביצועים שלו טובים(9.5 שניות למאה, 190 קמ"ש) - ולאור ביקורות חיוביות מחו"ל אני מוצא אותו מסקרן דיו על מנת להזמין נסיעת מבחן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
חן, לא צריך להגזים.

הביקורות מגרמניה וצ'יכיה אומרות שמדובר בעלייה ברמה מול הגטס ושמדובר ברכב טוב, אך מצד שני מציינים כי ישנן מתחרות ותיקות וטובות יותר.

מצפה לביקורות המקומיות ומקווה שבאמת מדובר בעליית מדרגה מול הגטס הבסיסית

ושנראה יותר ויותר רכבים שכאלה.

חג עצמאות שמח וטעים :-)

ואתה בטח מצפה שהביקורת מצ'כיה וגרמנייה תהייה אובייקטיבית.

בדיוק כמו שהביקורות בעיתונות האיטלקית אובייקטיביות לגבי מכוניות איטלקיות.

מה שרלוונטי לארץ זה קודם כל האפשרות לתיבה אוטומטית "נורמאלית", תימחור נכון ואיבזור עשיר.

צרף לזה את המוניטין הטוב שקנתה יונדאי בשנים האחרונות בארץ, בעיקר בתחום האמינות והתחזוקה הזולה, וקיבלת מכונית שכנראה תצליח בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

.

ע"פ נתוני יצרן הצריכת דלק יותר טובה גם משל הפאביה, אז מבחינת שני הנתונים הללו, ה I20 טובה יותר, לגבי השאר? אני לא

.

חיפשתצי את הנתון של צריכת הדלק בכתבה ולא מצאתי...מהם נתוני היצרן לגביי צריכת הדלק? אני נוהג בגטס בעבודה והצריכה שלה מדהימה אותי כל פעם מחדש (כמו MUSCLE CAR רק בלי הMUSCLE ....)

• תוכן חדש...