Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפאבייה מותגה מלכתחילה כמכונית "צעירים", ויצרה נישה די מיוחדת, יחד עם הפולו והאיביזה.

המכירות של המאזדה 2 מצויינות גם ללא גיר ידני, וכך גם הדייהטסו סיריון.

ואם ניזכר קצת בעבר, הפוקוס דור ראשון נימכרה בארץ בגירסה ידנית.

המכוניות הידניות היו תקועות במחסני הערובה חודשים ארוכים, וחלקם הגדול נימכר בהנחות גדולות.

מאז דלק מוטורס לא מוכנה יותר לייבא מכוניות ידניות, ולפי מצב המכירות שלה היא לא ממש סובלת מכך..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואם ניזכר קצת בעבר, הפוקוס דור ראשון נימכרה בארץ בגירסה ידנית.

המכוניות הידניות היו תקועות במחסני הערובה חודשים ארוכים, וחלקם הגדול נימכר בהנחות גדולות.

מאז דלק מוטורס לא מוכנה יותר לייבא מכוניות ידניות, ולפי מצב המכירות שלה היא לא ממש סובלת מכך..

גם אם דלק מוטורס תצמצם את היצע הצבעים בפוקוס/מאזדה 3 לשניים, היא תמשיך למכור בקצב מרשים, בעיקר לחברות הליסינג(אם נחזור רגע לאותן פוקוס ראשונות שנמכרו לצרכן הפרטי ב-99,000 ש"ח, חברות הליסינג קיבלו אותן באותה תקופה ב-82,000), כך שהצרכן הפרטי אינו מהווה איזשהו שיקול במשוואה.

אגב, אני רכשתי בעבר רכב חדש (וידני) מדלק מוטורס והייתי מרוצה מאיכות השירות שלהם, אך לו הייתי מחפש סופרמיני היום, לא הייתי כלל טורח לבדוק את ההיצע שלהם ביודעי שהם שמו עלי X כלקוח של מכוניות ידניות.

יצוג בלעדי של יצרן ע"י סוכנו המקומי, מן הראוי שיתבטא גם בכיסוי הנישות הקטנות יותר של השוק(קטנות, לא אזוטריות).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לפונטו HGT יש משקל דומה (כבדה ב20 קילו או משהו כזה) ובעלת 133-136 כ"ס. זה נשמע לי ממש לא רע, למרות שהיא איטית בשנייה שלמה כמעט ל100, ולפי ICAR דווקא את הגרסא החזקה הם לא מוכרים עם ידני...

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
Liviur; מסכים איתך שבטיחות יותר חשובה מהילוך או שניים נוספים.

הפאביה מצויידת במגוון אביזרי בטיחות : ABS, ASR, EBA, EBD, ESP ואולי שכחתי עוד כמה אותיות, לא צויין באיזה אביזרי בטיחות מצויידת היונדאי.

ועם כל הראשי תיבות האלו - זה עדיין 4 כוכבי בטיחות בפאביה לא?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ועם כל הראשי תיבות האלו - זה עדיין 4 כוכבי בטיחות בפאביה לא?

ליביו

תלוי לפי איזו שיטה. בשיטה הישנה זה 4, בשיטה החדשה היא עוד לא נבחנה.

emotion of motion

פורסם

אפשר להתפלפל על זה כמה שרוצים - הפאביה הוציאה 4 (עם כל האיבזור הבטיחותי שרק המצאותו מוסיפה נקודות) ורוב המתחרות 5.

שיטה לא שיטה , עידכון , קודמת , הבאה ... אני מעדיף ברכב רגיל - שההבדלים לא תהומיים - קודם כל להתחיל מלנפות את הפחות בטיחותיות , והמדד המקובל הוא כוכבי בטיחות במבחני ריסוק.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
תלוי לפי איזו שיטה. בשיטה הישנה זה 4, בשיטה החדשה היא עוד לא נבחנה.

השיטה החדשה מחמירה יותר...כך שאין טעם לחכות למבחן החדש.

אני גם בספק אם היא תיבחן שוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עם כל מה שרושמים פה על הפאביה היא 4 כוכבי בטיחות?! לא ידעתי.

כשקונים רכב חדש בימינו המינימום לדרוש זה 5 כוכבי בטיחות לדעתי.

I20 נראית בחירה טובה לפי הנתונים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
השיטה החדשה מחמירה יותר...כך שאין טעם לחכות למבחן החדש.

אני גם בספק אם היא תיבחן שוב.

לא מדוייק. בשיטה החדשה מקבלים תוספת ציון על ESP למשל. כך הסיוויק עם ציון ריסוק של 79%, קיבלה 5 כוכבים בשיטה החדשה. בשיטה הישנה היה לה 4.

emotion of motion

פורסם

ובהתחשב בזה שכל הגירסאות המאובזרות האחרות באות גם עם ESP וחלקן הגיעו בכ"ז ל5 כוכבי בטיחות - עדיין - לא אומר שהפאביה הופכת פתאום לבטיחותית יותר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
לא מדוייק. בשיטה החדשה מקבלים תוספת ציון על ESP למשל. כך הסיוויק עם ציון ריסוק של 79%, קיבלה 5 כוכבים בשיטה החדשה. בשיטה הישנה היה לה 4.

השיטה החדשה לוקחת בחשבון את האחוז מכלל גירסאות האיבזור בהן הדגם מוצע אשר כוללות ESP. הסיוויק המחודשת נמכרת בכל העולם ובכל הגירסאות עם ESP ולכן קיבלה 86% בסעיף זה. כמו כן, דגם זה קיבל מספר שיפורי בטיחות שונים במסגרת מתיחת הפנים בהשוואה ל-2006.

בקישור הזה למטה יש את הפירוט

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...