Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינתי תיבת 4 הילוכים מסכמת הכל. אני הייתי מוותר כי זה פשוט בזיון שבשנת 2009 עדיין נמכרות מכוניות שמצוידות בתיבת הילוכים בעלת 4 הילוכים.

פורסם

מעניין כמה עלו כל "המבצעים" האחרונים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

נראה כמו רכב שווה מאוד.

גיר ידני, משקל סביר, מנוע טוב ויכולות ספורטיביות...

אם היו משומשות בשוק הייתי קונה אחת בתור הרכב המשפחתי :-)

פורסם

מבחינת ביצועים בגיר ידני, אין ספק שI20 הטובה ביותר בקטגוריה הזו (של עד 100K), השאלה היא מה עם השאר?

התנהגות כביש, נוחות נסיעה/נהיגה, אבזור.

על הנייר, אכן יונדאי שיחקו אותה, אני מחכה לנסיעת מבחן שיבוצע ע"י מישהו מקצועי.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לאון - במקרה של הפאביה - בין 4 כוכבי בטיחות וגיר 8219348 הילוכים לבין 4 הילוכים ו5 כוכבי בטיחות - ברור לי מה הייתי קונה.

מה גם שזה לא כאילו הגירים מרובי ההילוכים באמת חוסכים כ"כ הרבה דלק או הופכים את הנהיגה לחוויה מטריפה וספורטיבית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Liviur; מסכים איתך שבטיחות יותר חשובה מהילוך או שניים נוספים.

הפאביה מצויידת במגוון אביזרי בטיחות : ABS, ASR, EBA, EBD, ESP ואולי שכחתי עוד כמה אותיות, לא צויין באיזה אביזרי בטיחות מצויידת היונדאי.

פורסם

למי שפספס: " 126 כ"ס המוכר מה-i30 כ"ס עם 16 קג"מ. שני המנועים משודכים לתיבה ידנית 5 מהירויות או אוטומטית 4 מהירויות"

ה I30 מעולה בכל רמ"ח איבריה - גם המנוע ותיבת ההילוכים משובחים יחסית לקטגוריה.

קח את החבילה הזו ותוריד משקל+תיבת הילוכים ידנית = משהו נחמד מאוד :twisted: - לא RS4 אבל עדיין מעניין ושווה בדיקה.

פורסם

ממתי תיבה ידנית אומרת שהרכב ספורטיבי? שימו לגטס מנוע 200 כ"ס ותיבת DSG והיא עדיין תהיה זוועה.

לגבי ה i20, נראית נחמד דווקא.

emotion of motion

פורסם

כל מי שחושב שרכב קטן קומפקטי עם 126 כ"ס וגיר ידני הוא רכב ספורטיבי...שיחשוב שוב.

מצד שני, יש הרבה שחושבים שפאביה עם ג'נט 17" ותיבת הילוכים ידנית היא רכב ספורטיבי...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בין מכונית שמציעה ביצועים טובים לבין מכונית ספורטיבית אין הרבה קשר, אם בכלל.

סביר להניח שדווקא דגם ה 1.4 יהיה הנמכר ביותר, ולפי הביקורות בעיתונות העולמית מדובר במכונית מצויינת, שהפכה, שומו שמיים, למבוקשת באירופה, ובשל כך התאחר השיווק בארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...