Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם נתנו לי מחיר שהוא זול יחסית לחברות אחרות לגביי ביטוח מקיף לרכב, מישהו התנסה איתם ?

ובכלל האם כדאי לבטח פיאט פונטו ספייס ביטוח מקיף או להסתפק ב ג ( כמעט ואין סיכויי שאני לא יעשה מקיף אלה אם כן איכשהו אני אשתכנע אבל לא ניראה לי )

פורסם
אם זו ספייס ששווה 10,000 שקל, ואתה מתעתד לשלם 3,000 שקל פרמיה, לא שווה.

אם היא שווה 50,000 והפרמיה היא 2500 - שווה.

אני לא יודע מה שווה ומה לא אני רק יודע שאם גונבים לך את הרכב אז באותו היום אתה יכול להפסיד מעל 20 אלף שקל במכה, אני מעדיף לשלם עוד 2000 ש"ח בשנה בתשלומים ושיום אחד לא יעלמו לי במכה מעל 20 אלף, זה הכל עיניין של מזל, אם עשיתה ביטוח מקיף שנה ראשונה וגנבו לך אז יצא משתלם חבל על הזמן והרווחת אבל אם אתה עושה מקיף כבר 20 שנה ולא גנבו לך אז יוצא שהפסדת אבל ככה זה בכל ביטוח, אתה משלם על משהו שעלול לקרות ואתה לא יודע אם הוא יקרה עוד חודש עוד שנתיים או 20 שנה או לעולם לא ( בעזרת ה' )

פורסם

ביטוח הוא מכירה של נתונים סטטיסטיים. החברה בודקת באילו מקרים היא תרוויח, בהתחשב בכך שסטטיסטית, אתה צפוי להיפגע בצורה כלשהי (גניבה/תאונה/לא משנה מה).

כדי לעשות חישוב דומה מהצד שלך - אתה צריך לקחת בחשבון את הסיכוי שלך להיפגע מול העלות של אותה פגיעה.

לכן - כמו שכתבתי - אם הרכב שווה 10,000 ואתה משלם מראש 3,000 - העיסקה רעה בשבילך.

פורסם

הייתי מבוטח אצלם בעבר.

כשהזדקקתי לשירות (פעם אחת בלבד), קיבלתי אותו באופן מצויין.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני מבוטח באליהו כבר 4 שנים דרך הסוכן.

תנאים טובים, אבל עד עכשיו לא היו לי תביעות, ולכן אני לא יכול לשפוט את תיפקודה.

מה עוד אצלי, בכל מיקרה הסוכן הוא זה שמתעסק עם הכל.

אם ההפרש בין החברות הוא 20% , הייתי בוחר באליהו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי, למרות שהם דרשו מחיר גבוה מאליהו החלטתי לעשות ב aig, באליהו צריך לעשות את זה דרך סוכנות ואצל aig זה ישירות דרכם כמו שאני אוהב מה עוד שעושה רושם שהוצע לי ביטוח ברמה גבוהה כמו למשל רכב חילופי תוך יום במקרה של גניבה כמו כן רכב חילופי בכל המקרים, גם קיבלתי הטבת דלק בשווי ממוצע של 600 ש"ח, לפעמים שווה לשלם עוד קצת ( מה שגם ככה אקבל את ההפרש בדלק ) ולעשות ביטוח טוב בראש שקט. מצד שני יכולתי לעשות בשירביט:wink::nono:

שירביט נתנו לי ביטוח מקיף כולל חובה במחיר של ביטוח מקיף בלבד אצל חברות אחרות, אני לא צריך להוסיף עוד נכון ? אני לא צריך להגיד לכם למה לא עשיתי בשירביט נכון ? :nono:

* לדברים השליליים על שירביט אין הוכחות והם מסתמכים בלבד ואני מדגיש בלבד ואני גם יוסיף את המילה בסך הכל, הוא מסתמך בלבד ובסך הכל על : סוכן ביטוח שעובד איתם המליץ לי לא לעשות שם ביטוח, שיחות עם עוד אנשים מענף הביטוח, קריאה באינטרנט, כניסה לאתר שלהם וניסיון להסביר לעצמי שלא ניכנסתי לאתר של חיים הזגג ( הכל במין חלונות כאלה ) ולא ניכנסתי לאתר של דוד שלי בן ה 15 ( חובבנות ). שיחה עם טלפנית החברה שלא יודע למה אבל יש לי הרגשה שהיא מבת ים ( גם אני לא מת על הכללה הזאת אבל לא יכולתי לתאר זאת יותר טוב ) ושהיא זרקה לי משפט לגביי מחיר אחר אפשרי אצל חברה אחרת שעל הקול שלה שמעתי שהיא יודעת טוב למי המשפט הזה הכי מתאים, המשפט אגב הוא : הזול בסוף עולה יקר... טוב חכו שנייה אני מתפקע.......... כמו כן זה ניראה שהיא כאילו זרקה לי את המחיר מהשמיים ותוך שניות ואיכשהו יש לך הרגשה שמשהו פה לא בסדר ואתה הולך לשלם על המחיר הזול זה ביוקר ( במקרה ורק תצטרך אותם - סיבה שמלכתחילה בגללה עושים בעצם את הביטוח ) . זהו אלה הם בלבד ובסך הכל בלבד ובסך הכל בלבד הדברים..

פורסם

בהצלחה

ורק שלא תזדקק לפנות אליהם לפני חידוש הביטוח בשנה הבאה.

אני רק לא מבין, מה היתרון של חברה ישירה על סוכן (במידה והמחיר אצל הסוכן יותר נמוך)?

במיקרה של בעיה כלשהי אני מתקשר לסוכן, והוא מתחיל להתרוצץ .

מי שצריך להפעיל ביטוח ישיר, נהיה סוכן של עצמו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בהצלחה

ורק שלא תזדקק לפנות אליהם לפני חידוש הביטוח בשנה הבאה.

אני רק לא מבין, מה היתרון של חברה ישירה על סוכן (במידה והמחיר אצל הסוכן יותר נמוך)?

במיקרה של בעיה כלשהי אני מתקשר לסוכן, והוא מתחיל להתרוצץ .

מי שצריך להפעיל ביטוח ישיר, נהיה סוכן של עצמו.

תראה על חברה מוכרת אני סומך ואין לי בעיה לתת להם ויזה ואני סוגר איתם הכל בטלפון ועל סוכן שאני לא מכיר אני ממש לא סומך ולכן אני צריך ללכת לפגוש אותו ( כבר לא נוח ) ואז להחליט אם יש פה סיכון או לא, עזובתי מהכאב ראש.

תגיד, למה כתבת " ורק שלא תזדקק לפנות אליהם לפני חידוש וההמשך... אתה מבסס את זה על משהו או סתם אתה בחור טוב ואיחלת לי רק טוב ויצא התקפת לב :mm_wink:

פורסם

הסוכן לא מבטח אותך בעצמו, אלא מייצג חברה מוכרת אחרת (בהצעה השנייה שקיבלת - אליהו).

ההבדל הוא שהסוכן אמור להיות נציגך מול חברת הביטוח (הוא מקבל חלק מהפרמיה - עמלה) ובמקרה הצורך לייצג אותך מולם, מה שאין בחברת ביטוח ישיר (לא משנה איזו).

פורסם

מבוטח אצלם,

הרכב עבר תאונה ע"י רכב שגם היה מבוטח ב-AIG,

אז הם נזכרו להתחיל לאבד מסמכים, לשגע את השכל, ולאחר איומים בתביעה הם נזכרו למצוא את הכל ולשלוח את הצי'ק תוך 3 יום.

חברה מעולה, אמרתי?

----

פורסם
מבוטח אצלם,

אז הם נזכרו להתחיל לאבד מסמכים, לשגע את השכל, ולאחר איומים בתביעה הם נזכרו למצוא את הכל ולשלוח את הצי'ק תוך 3 יום.

חברה מעולה, אמרתי?

תראה מה אני אגיד לך, אין סוף לזה ולא ניראה לי שיש חברה שאתה לא יכול היום למצוא בה משהו לא טוב, פשוט אתה צריך לעמוד על שלך ולא להיות פרייר וכן לא לעשות ביטוח בחברות שוק, מקווה שאחרי כמה זמן אוכל לשוב לכאן לפורום ודווקא להמליץ על AIG אם זה לא יהיה המצב אז פעם הבאה, אין, רק שירביט{}}{{} ואתה יודע מה ? צחוק צחוק אבל אני מאחל לשירביט שיתפקחו ויתחילו לעשות פחות בעיות ללקוחות שלהם, אני לא רואה פסול בחברה שלוקחת לא זול ( אבל גם לא יקר ) אבל נותנת פוליסה ראויה ושירות טוב, מה שמגיע לחברה טובה אז מגיע ושני הצדדים נהנים.

פורסם

אל חשש,

אני ואבא עשינו ביקור קל במשרדים שלהם בפתח תקווה וראש העין,

זה מדהים באיזה מהירות הם מדפיסים ציק'ים.

----

פורסם
מבוטח אצלם,

חברה מעולה, אמרתי?

כל חברות הביטוח מנסות לפעמים את שיטת "מצליח" ומבחינה זו לא ברור אם ההבדלים ביניהם גדולים. לכן אפשר לדעתי לעבוד עם כולם, במיוחד אם אתה מסוגל להתמודד עם שיטת "מצליח".

בראיון עם שלמה אליהו ( בעל חברת אליהו) הוא סיפר שלפעמים הוא עובד במחלקת תביעות של החברה שלו, ולמשל מציע 20,000 ש"ח ולסגור ענין למי שתבע 400,000 ש"ח !

יהודה

• תוכן חדש...