Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרמתי נזק קל לרכב זר - מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יום חסר מזל. יצאתי ברוורס מהחנייה במקום העבודה ובטעות גירדתי את הפגוש של רכב החנה לידי עם הפגוש הקדמי שלי. לא גרמתי נזק פיזי, פשוט גירדתי ממנו את הצבע חבל על הזמן. (מהפגוש)

פעם ראשונה אני גורם נזק לרכב זר. :cry: אני מרגיש כל כך לא נעים... מה עושים? לחזור ולהשאיר פרטים?

פורסם

למה לא השארת פרטים?

תחשוב על העצבים של אותו בחור\ה שגרמת להם נזק.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

ללא ספק כן, בכל השנים בהן אני על הכביש היו מקרים רבים בהם גירדתי מכוניות אחרות.

השארתי מס' טלאפון על השמשה, ואני רציני.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

צבע למגן עולה בסביבות 400-450 ש"ח וזה בתנאי שלא גרמת נזק לפלסטיק (במקרה כזה תוסיף עוד 200-300ש"ח) בהתאם למצב הפגיעה !!!

ותחשוב שהנזק כול להתסכם בגג 750 ש"ח אותך זה לא יעשה עשיר יותר אך מאושר יותר.

פורסם

דבר ראשון חובה להשאיר פרטים זה כלל ברזל אתי בין נהג לרעהו.

דבר שני זה תלוי במצב הפגוש מלכתחילה אם כל הפגוש דהוי אז צביעת רק החלק הפגוע תגרום להבדלה בין השניים. אם הפגוש חדש אז פשוט עושים עבודת פחחות על המקום הפגוש וצובעים מחדש. בכל מקרה צביעת פגוש שלם עולה כ1500-2000 שח.

פורסם
דבר ראשון חובה להשאיר פרטים זה כלל ברזל אתי בין נהג לרעהו.

דבר שני זה תלוי במצב הפגוש מלכתחילה אם כל הפגוש דהוי אז צביעת רק החלק הפגוע תגרום להבדלה בין השניים. אם הפגוש חדש אז פשוט עושים עבודת פחחות על המקום הפגוש וצובעים מחדש. בכל מקרה צביעת פגוש שלם עולה כ1500-2000 שח.

מאיפה המחיר הזה ????

היום מחיר בשוק לצביעת חלק הן :

צבע מטלי דו שכבתי/ לבן (ברק ישיר)

בין 400 ל 450 ש"ח (כמובן תלוי בגודל החלק גג עולה לצבוע עד 600 ש"ח)

צבע פנינה (תלת שיכבתי) עולה לצבוע בין 500 ל 650 ש"ח

פורסם

השאלה עד כמה הנזק רע...

מנסיון רע שלי ( פגעו לי ברכב בחניה ), אחרי ניקוי קל ( אפילו עם מגבונים ) הפגיעה שונה לגמרי.

עכשיו אם הפגיעה לא עמוקה, לדעתי אפשר לקחת לפחח ולבקש הצעת מחיר לאיזה פוליש עדין.

הכל תלוי ברמה של הפגיעה.

פורסם

עזוב, אל תקשיב לאף אחד כאן, ודא שיש לך דרכון בתוקף, תארוז מהר תמכור את כל הרכוש ותעזוב ת'ארץ, לשלם 750 שקל אחרי

שכבר ברחת ולא תפסו אותך?? , מה אתה יפה נפש רחמנא ליצלן?

ועכשיו ברצינות, יש פתגם ישן נושן שאומר: מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך. תהיה גבר, תשאיר פרטים וקח אחריות בנאדם!!

יש מספיק מניאקים בדרכים, אל תהיה אחד מהם,עצם העניין שפתחת שרשור על העניין ,זה אומר שהנושא מציק לך ויש לך איפשהו מצפון,תקשיב לאותו קול פנימי ושא באחריות.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

• תוכן חדש...