Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה ללא רשיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה: נאבד הארנק עם הרשיון נהיגה האשראי וכסף מזומן, והרשיון בתוקף.

סך הכל אין לי את הפלסטיק. אם אעצר, השוטר יוכל לאמת דרך המחשב שהרשיון קיים ולא פסול? או שעדיף לא לנהוג?

תודה מראש

פורסם

כן הוא יכול לבדוק, והוא גם יכול לרשום לך דו"ח..

עריכה: וכן אתה יכול עדיין להמשיך לנהוג אך לא רצוי להאריך את הנהיגה ללא הרשיון

פורסם

השוטר בהחלט יכול לבדוק במסוף האם רישיון בתוקף.

אבל הוא גם יכול לתת קנס של 100 ש"ח (ללא נקודות) על נהיגה ללא מסמכים.

לכן כדאי לך לגשת למשרד הרישוי ולהוציא רישיון חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היום ניתן לנהוג רק אם ת.ז ככה יהיה לשוטר קל לדעת במחשב שיש לך רישיון בתוקף.

אם לא תהיה לך תעודת זהות זה יקשה על השוטר לדעת שאתה כעת כשיר לנהיגה ולכן יהיו כאלה פרמיטיבים שיגידו לך להציג את הרישיון בתחנה.

בכל מקרה הקנס 100 ש"ח.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

תגיע לתחנת משטרה הקרובה לביתך ותדווח על הגנבה/אבדה, כדי שחלילה לא ישתמשו ברשיון שלך.

החוקר שלוקח ממך את העדות נותן לך טופס תלונה בו מפורט מה נגנב/אבד.

רשיון נהיגה זמני (נייר) תוכל לנפיק במקום במשרד הרישוי שנפתח מחר השכם בבוקר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
קנס 100 שקל על מה?

אי החזקת רישיון נהיגה

סמל הסעיף 6065

קנס 100 ש"ח

נקודות 0

"נהגת ברכב הנ"ל, ולא נמצא איתך

רשיון הנהיגה, בניגוד לתקנה

9 (א) ךתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב שמצאת את הארנק אבל סתם לידע כללי,

אם ויאבד לך הפלסטיק זה לא כזה ביג דיל תצטרך להזמין חדש.

קרה לי שאיבדתי כבר את הפלסטיק פעמיים כל פעם צלצלתי לדווח(חשבתי שזה גם ככה מיותר אבל אמרו לי שכדאי לעשות זאת)והתשובה שקיבלתי כל פעם היא משהו מהסוג הזה: "ומה אתה רוצה שאני יעשה לך למשרד הרישוי תזמין חדש"

אז אם תצלצל ותדווח ככל הנראה שזאת התשובה שתקבל.

בכל מקרה אם אתה נוסע ללא רשיון חשוב שתיסע איתך עם ת"ז מכיוון שאז הוא יבדוק במחשב אם באמת יש לך רשיון בתוקף, אם אתה לא תבוא בטוב לשוטר בעין והוא ירצה לתפור לך 100-120 שקל דו"ח אתה ישר תוכל לומר לו שיבדוק במסוף שצלצלת למשטרה והודעת שאבד לך הרשיון ושהזמנת חדש,השוטר יחשוב שאתה מטומטם ולא מבין כלום אם אתה אומר לו שיבדוק משהו כזה אבל ככל הנראה תתחמק מהדו"ח.

פורסם

היה לי מקרה כזה שאבד לי הרישיון

הנפקתי דרך אתר משרד התחבורה ושמרתי את האישור ברכב וכשעצר אותי שוטר לבדיקת רשיונות אז הצגתי לו את האישור שהנפקתי לפני כמה ימים והוא שלח אותי לדרכי

לא היה ברור לי אם הוא ויתר לי בגלל האישור או מבחינה חוקית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi 16v,

בניגוד למה שנהוג לכתוב בפורום ( על שוטרים רעים, שרק מחפשים סיבה לרשום דו"ח לאזרחים תמימים),

במיקרה שלך, לרוב, השוטר יריץ את מספר ת.ז. במסוף,

יראה שהרשיון בתוקף, שאתה לא עבריין סדרתי.

ובתוספת הצגת אישור על הזמנת רשיון חדש, ישחרר את הנהג ללא קנס (כמובן, בתנאי שהנהג מתנהג בצורה נורמטיבית).

כמובן שיש שוטרים (יותר נכון, מתנדבים) יוצאי דופן, ולכן עדיין קיים סיכוי לקבל דו"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...